Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бира/вино/водка/шнапс/ракия/гренадин/мартини/(и пр.) във Виена, тоз уикенд? ;)))
Автор: dephil   
Дата:   06-10-05 21:37

Мхей, Австрия! [smilie25]

Ще бъда за уикенда във Виена и силно ще се радвам, да се запозная с някой от чутовната българска фото-диаспора там [smilie3]

Туристическото снимане из квартала вече съм си го направил и не мисля да досаждам с нещо повече от ухилената си физиономия, колекцията от стари казармени вицове и няколко наздравета [beer]

Така че, ако - супер => дайте знак! :)

Поздрави на сички, желая ви безсмъртие!

Публикацията е редактирана (06-10-05 21:38)

Отговори на това съобщение
 Re: Бира/вино/водка/шнапс/ракия/гренадин/мартини/(и пр.) във Виена, тоз уикенд? ;)))
Автор: borissov   
Дата:   07-10-05 00:16

Глас без помощ, глас в пустиня :-)))

Re: Бира/вино/водка/шнапс/ракия/гренадин/мартини/(и пр.) във Виена, тоз уикенд?
Автор: volokin   
Дата:   07-10-05 07:08

драсни мейл да ти дам един телефон да звъннеш.
За шнапс не знам дали ще има време, ама за едно кафе се ще се намери [smilie3]

Re: Бира/вино/водка/шнапс/ракия/гренадин/мартини/(и пр.) във Виена, тоз уикенд?
Дата:   07-10-05 10:22

Супер!

Вече сме 3-ма :)))
[beer]

Re: Бира/вино/водка/шнапс/ракия/гренадин/мартини/(и пр.) във Виена, тоз уикенд? ;)))
Автор: aemon   
Дата:   07-10-05 12:45

бе за кафенце винаги :)))
връзка през Боян

Дата:   07-10-05 13:10

ОК! :)

Докараме ли се до 5, ще заръчам и две словашки стрип-каки, да ни плакнат очите по време на непринудения разговор...
[beer]

Автор: emax   
Дата:   07-10-05 13:21

[smilie10]аууу, аз съм скромно момиче и представата за двете словашки стрип-каки направо ме шокира! Затуй ша им са наслаждавате без мен[smilie8]

Дата:   07-10-05 15:01

Без словашки каки, тогава! [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна