Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 може да Ви е омръзнало ...... ФЗ 30
Автор: fundamental   
Дата:   06-10-05 17:13

видях доста неща за апарата, но така и не намерих някой който има такъв и е споделил впечатления. ако може нали така малко........ ПОВЕЧЕ да ми кажете Вие горди собственици на фз 30. благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: може да Ви е омръзнало ...... ФЗ 30
Автор: Avi   
Дата:   06-10-05 17:20

ми то ни омръзна, ама май никой не му дреме за тва...

Дата:   06-10-05 17:25

ми на който му предстои покупка едва ли му е омръзнало, за другите спокойни душици просто не влизайте, кво ви дразни не моа разбера ???

Дата:   06-10-05 17:38

що ли на мене като ми предстоят покупки не се фърлям да пиша по форуми, а първо прочитам написаното в тях?

пък и темата озаглавена "сигурно ви е омръзнало" - едно отбранително такова - та рекох да ти кажа, че наистина ни е омръзнало...

Дата:   06-10-05 17:55

мммм аз казах вече, маи съм изчел всичко по темата ама впечатления от притежатели не видях, та за това се пъна. [smile] [smilie5]

Дата:   06-10-05 18:12

fundamental написа:

> мммм аз казах вече, маи съм изчел всичко по темата ама
> впечатления от притежатели не видях, та за това се пъна.
> [smile] [smilie5]

ами... едва ли си изчел всичко - ако беше изчел това , или това, или това... може би щеше да ти е по-лесно?

Автор: royal   
Дата:   06-10-05 19:17

fundamental , az imam otskoro pana fz30, zasega nqmam zabelejki , 120 str. mu e uputvaneto za rabota , 4eta go vnimatelno kato prilejen u4enik i 6trakam na volq ...
ei na utre otivam na lov v Rodopite , 6te po6trakam pejzaji i priroda , ako grumna ne6to pak bilo to i patka zadaljitelno 6te q snimam /patkite sa na moda vav foruma pod 100 t. ne padat/... e ako dade gospod da sre6tna nekoi gorska nimfa 6te napravq i malko aktova fotografiq ...
za sajalenie tuka vav foruma ima ograni4enie vv razmera na fotkite inak bih pokazal a ne samo prikazval [shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   06-10-05 21:11

royal,
снимки с по-голям размер от допустимият се качват някъде другаде и показват у Форума.
Примерно в Тази тема Thor показва Тази снимка , която е 1382x932 при 679 kb, а доколкото забелязвам на сайта http://www.imageshack.us/ може да качваш до 1 мегабайт големина на снимка - нещо предостатъчно за детайлен пейзаж, дето ще показваш в интернет на повечко хора
Иначе лично за себе си не виждам, де е проблема да се покаже фотка и в по-малък р-р и защо трябва да се качват ОГРОМНИ фотки, освен при тест на обектив, ама това си е лично мнение де [ezik] [beer]

Ето набърже намушена една стара фотка, че не
обичам да си плямпам, без нагледно материалче [smilie5] [ezik] [beer] [shtrak]

[URL=http://img267.imageshack.us/my.php?image=golemapatka9wf.jpg]https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/ieyp3895.JPG
http://img267.imageshack.us/img267/636/golemapatka9wf.th.jpg
[/URL]

(как ли се работи с този сайт не знам още, дано не убъркам линковете)

Автор: doktora   
Дата:   06-10-05 21:30

Както отбелязах вчера,и аз вече имам.Днес направих първите по-сериозни проби и с удоволствие отбелязвам,че покрива очакванията и нуждите ми в 90%.Бърз и точен фокус,добре се справя и стабилизатора.Само при макс приближаване,снимките като че ли се преекспонират.Но снимах доста в движение и на авто.Така,че не е критерий.Утре започвам на ръчни настройки,а фотки ще кача в понеделник.

Дата:   06-10-05 21:44

doktora ,
пуцах с фз10 и се накефих, не съм опитвал с фз30, бих се радвал да мога да го пипна и сравня срещу старото Цанонче [beer]
Как е у тъмничкото, дето мегазумните се усират по правило (изключвам онуй сони с лазери-мазерите) ?

Автор: doktora   
Дата:   06-10-05 21:54

Ами,слабо съм го проучил Стоев,както писах,щото имам и други ангажименти.Снощи щракнах две на почти пълен мрак,докато го пробвах и е поносимоНнадявам се,другия четвъртък да дойда на сбирка и ще го видиш.

Автор: royal   
Дата:   06-10-05 22:27

fundamental ...ne slu6ai tiq jurodivi 100evi komentari ... popalni fotoparka na foruma e edno panaFZ30 i ti , ne se srami da se nare4e6 panaBGrin [smilie19]

podpis: Paisii Royalski

Дата:   06-10-05 23:28

doktora,
няма да мога да дойда и следващият четвъртък на сБирка, но мераците не умират - искам да го видя и пипна въпросното фотощрак.

royal,
да беше фотнал, вместо да плямпаш само,А?
По-горе у темата има линк, дето на "простобългарски" се обяснява, как да си покажеш и фотките, ако имаш такива и държиш да са по-големички.

Не ти ли е достатъчно ясно, как се качва, или да ти напиша десетина странички инстукция на български към "онези 120" на апаратчето?[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   07-10-05 09:20

хахаха [smilie5] [smilie5] [smilie5]
роял браво, това ми хареса. мен мама ме е закърмила с пана, т.е. фен съм от малък.
Благодаря на всички който ще покажат какво може това животно.
С постоянство към прогрессссс [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна