Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Публичното пространство - 3
Автор: J0R0   
Дата:   05-10-05 18:15

Уж грамотни хора, с куп претенции, а ръсят глупости.
"Интернетът" бил свободно и публично пространство (или трябвало да бъде) и неща от тоя сорт. Ще се опитам за последен път да обясня нещата така, че да ги разберат дори и хората с академични навици.

1. Интернетът не единно нещо.
Има разбира се, безконтролни места (за каквито мечтае Стейнджър), където всеки пише и показва каквото си иска, но като цяло това не е интернет. Тези места са избягвани от културните хора, повечето уеб администратори са забранили досъпа от своите мрежи до тях, а в немалка част полицията затваря подобни свърталища, изземва сървъри и т.н.

Голямата част от сайтовете в интернет са с ограничен достъп. Какъвто е и сайтът Фото Форум. Това ще рече, че не всеки може да качва и пише каквото си иска, а този който е решил да участва предварително е наясно, че има някакви правила и някакви хора, които имат по-големи права от останалите и упражняват някакъв контрол над сайта. Такива сайтове изискват предварителна регистрация и поемане на някакви ангажименти от страна на регистрираните.

Друга част от сайтовете пък са съвсем затворени, там правата на юзърите силно ограничени, а задълженията им още по-големи.
Достъпът е съвсем лимитиран, но на никой не му хрумва да опищява нета, че това нарушава по някакъв начин гражданските му права и защо не може да влиза там, след като интернетът е публично пространство.

..................................

Та понеже има някакво неразбиране какъв сайт е точно Фото Форум, понеже има някакви опити да се измести посоката на движение на Форума от сайт с ограничан достъп, към сайт с напълно неограничен, реших да направя някои промени.

Както беше казал Асахи навремето 1 процент от хората правят 99% от проблемите.
И тук е така.
Има някакви хора, дето не са желани от останалите, дразнят повечето потребители, но не могат да живеят без този сайт.
Ти ги изритваш през вратата, те се намъкват през прозореца.
Регистрират други никове и продължават да заливат всички останали с вонята си. Липса на достойнство според мен, ама какво да правиш, от 20 000 човека ще се намерят една дузина такива, няма как...

Като капак на всичко реват за нарушени граждански права, без самите те да се съобразяват и грам с правата на останалите.

Форумът е за фотография.
Събрали сми си тук за да си говорим за фотография, а не да обсъждаме политика, музика, футбол, майката на админа и т.н....
И така ще бъде.
Колкото е да не харесва това на някои.

За всички, които смятат че е недемократично да се трият теми - ОК, прави сте, от днес вече теми няма да се трият.

Направихме секция в сайта, където няма да бъде осъществяван контрол. Free зоната - мечтата на Стрейнджъра.

ето я

Тук можете да псувате колкото си искате и от сърце, да споменавате майките на админите, да пускате теми каквито си щете и т.н., няма модериране, няма триене.

Темите, които са в главния форум и не отговарят на тематиката на сайта ще бъдат премествани там.

Краси, Моби Дик, Стрейнджър и компания, получихте своето място на сайта, бъдете щастливи и се забавлявайте.

По късно ще сложа някъде линк, откъдето ще можете да влизате в този форум.

Отговори на това съобщение
 Re: Публичното пространство - 3
Автор: Niavaah   
Дата:   05-10-05 18:17

yes!:)

Автор: Avi   
Дата:   05-10-05 18:19

бе що се занимаате с глупости и се обяснявате и чак "давате" стая за глупостите..?

то бива да се катерат по главата, ама чак па толкоз...триене, банове и тва е!

аман

Автор: plamennk   
Дата:   05-10-05 18:20

може да я кръстиш ЧАЛГАРНИЦА

Автор: Brummaker   
Дата:   05-10-05 18:20

ми да - слагате некво ограничение на трафика и кой квото иска ... [smilie3]

а във Фото-Форум трябва да се усеща ръката на Админа, че иначе....[smilie3]

айде [beer]

Автор: Todd   
Дата:   05-10-05 18:22

Бря , що така им угаждате на лудите????
По добре една категория "Животни " да бяхте направили !
Или една забрана за хора без снимки да не могат да драскат умопомрачителните си глупости във форума !!!!
Моето мнение .

Дата:   05-10-05 18:25

те тия без снмики, обикновено са много навътре със ... снимките.... и не биха стиганали до това низше ниво - ъ пускатъ снимки тука...

обикновено тука си чешат езиците, щото апаратити отдавнъ са начесали...

[smilie18] [ezik] [smilie18] [ezik] [smilie18] [ezik] [smilie18] [ezik]

а най-добре : вечная память им [beer]

Автор: Mimic   
Дата:   05-10-05 18:27

Бруме, що така за нас без снимките ... [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   05-10-05 18:31

хе хе не е за всички [smile]

а и какво пречи - пускайте бре [smilie24]

[beer]

Автор: joshua   
Дата:   05-10-05 18:36

ama drugo si e da chestitish na admina ovreme [smilie5]

Дата:   05-10-05 19:30

Вече има линкове към Свободната зона в "за нас" и в "правила" - можете да влизате от там.

Дата:   05-10-05 19:33

J0R0, линкът към своводна зона в "за нас" води към един .jpg [beer]

Дата:   05-10-05 19:48

Вече е оправен

Автор: aazaa   
Дата:   05-10-05 20:49

То стана лудница, а ся си отворихме лудница в лудницата![smilie5] [smilie5] [smilie18]

Дата:   05-10-05 20:52

не бе то лошо няма, ама отде накъде някой ще ми позволява да качвам снимки там [smilie11] [smilie11]
да си трият темите само, баси ...

сега и требе съ мазня ... ми щом требе ... [smilie2]

[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: penchev79   
Дата:   05-10-05 20:54

Жоро напълно си прав за всичко, само едно техническо уточнение

"и някакви хора, които имат по-големи права от останалите "

според мен трябва да е "и някакви потребители, които имат по-големи права в системата (сайта) от останалите"

защото и в космоса да сме, общочовешките ни права теоретично поне трябва да са си равни, ако говорим за демокрация де [smile]

щото си спомням 1 път как се бях покатерил на покрива на Св. София да снимам ремонта на Св.Неделя и някви куки, пазещи гъза на Мафиански ми обясняваха после как не можело да се качвам там (нищо че имах специално разрешение за целта) и как те "все пак имаме повече права от другите" (единствения сериозен аргумент, който успяха да посочат)
та голям смях падна [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-10-05 20:56

Да де ама то като няма да се вижда в албумите и тем подобни и като ще има определени хора, които могат да публикуват там ами на практика наистина ще се получи отцепване ... те ще си публикуват, ще си разглеждат там и няма да ходят по другите части ... или нещо подобно, знам ли и аз ... [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   05-10-05 20:56

е нема що, сега за да "стана алтернативен" требе задници да лижа [ezik] [ezik] [ezik]

то и без това си е тънка работа с тази "алтернативност", че гледам в 90% мазане и много малко СНИМКИ, ами сега и с подбор ще се качва ...

[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: boni   
Дата:   05-10-05 20:59

И що ти е да качваш там пък на тебе????
Като не те влече ,не качвай ? Ква ти е файдата - това е за хора,които им е приятно да гледат такива неща,никой не е длъжен.
И сбъркахте темата пак ама айде.

Дата:   05-10-05 21:22

и какво, ако реша "да се пробвам" - на мурно ли да се кланям...та ние щяхме да "се избием" ха ха ха - ма той не дойде [smilie18] [smilie18]

та ... мисълта ми е , че вместо :

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ygca1760.JPG
https://photo-forum.net/images/r_1116447746_valiaka.jpg

аз мисля да направя така - по-гот е а и не лижеш задници [ezik] [ezik]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/poct3153.JPG
https://photo-forum.net/images/u_1128536308_211greg-1.jpg

щото да искам позволение за качване на снимки, ми - мерсим [beer] [beer]

Автор: samara   
Дата:   05-10-05 21:30

Бруме, браво...така де, нацепи се това като на баба ми петите ( бог да я прости ) ...че и лизане [smilie5] ...ама ниавах е готина де, може [smilie8] ...колкото за една фотка ! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie3] [beer] [shtrak]

Дата:   05-10-05 21:36

уви, Самара - никой от горепосочените не познавам лично [smilie2] [smilie2]

само с Мурно си разменяхме любезности по нета по едно време, ама то е от туй, щото аз още не съм се пробвал за "артЪ" май [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer]

Автор: sofianec   
Дата:   05-10-05 21:37

Пробвай се де...

Дата:   05-10-05 21:44

https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: samara   
Дата:   05-10-05 21:46

алоууу, не така на Брума бе, може да е враг ...ама качествен, човек се познавал по враговете [smilie24] ...приятелите пречели само на него самия [smilie5] ...[ezik] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна