Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стари снимки на Рилския манастир с окколностите му?
Автор: Zedrules   
Дата:   05-10-05 12:24

Търся снимки на манастира от първата половина на 20-ти век, за предпочитане такива, на които добре се виждат залесените склонове на Мальовишкия дял зад него. Някой може ли да помогне? Предварително благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Стари снимки на Рилския манастир с окколностите му?
Автор: gorskia   
Дата:   05-10-05 16:21

Аз събирам такива, но мисля, че имам само със склона към Бричебор(почти съм сигурен) - трябва да проверя у дома. Утре ще ти пиша.

Автор: gorskia   
Дата:   06-10-05 11:39

Проверих имам 4 кадъра (пощ. картички - фотографии, не печат)от периода 1930-1935г три от тях са с Бричебор, една с Дългия рид и Мальовишката част. Ако ти вършат работа обади се 02/980 56 88 - Тома.

Автор: Zedrules   
Дата:   06-10-05 13:40

Горския, благодаря ти много за информацията! Поне така, без да съм видял картичките, изглежда, че ще ми свършат работа. Трябват ми, за да мога да сравня растителността по склоновете от онова време с тази сега. Имаш ли начин да сканираш или фотографираш тези картички? Ако не, мога да уредя някой приятел софиянец да го направи. За съжаление аз лично не съм в България сега, така че по-удобно ще е да общуваме не по телефона, а по е-мейл: моят е zkolev2004[mahnitova]@yahoo.com. Или можеш да пишеш пак тук, аз ще следя форума.

първа  назад  1     всички  напред  последна