Автор: BirdOfPray
Дата: 03-10-05 14:05
и аз мисля, че трябва да има по голяма възможност за гъвкавост на оценката, а не като сега 1,2,4 примерно скала от едно до 6, или ди десет дори . МАКАР че пак като сега болшинството ще цъкат основно само най-високото както сега - снимката събира само злато и тук таме едно две сребро :) което е абсурд. ОСОБЕНО когато видиш обикновена снимка събрала 100-200 или повече точки - КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ЗА 25,40,50 или повече човека тази снимака Е МНОГО ДОБРА И Я оценяват с най-висока оценка!
Или примерно в рейтинг Б има 76 точки - тоест 19 човека от тез "с жълтата книжка" казват че е най-добра ПРОБА ТАЗ СНИМКА. Как ПЪК ЕДИН НЕ СИ ПОМИСЛИ ДА ДАДЕ ДРУГО АМИ ЗЛАТО..... АБЕ ОСТАВИ .. ПАК СЪЩОТО ЩЕ Е!
А МОЖЕ БИ Е ДОБРА ИДЕЯТА КАТО В ЕДИН ДРУГ САЙТ-руски да се пресмята средната оценка - тоест да се делят точките - ЗВЕЗДИ ПРИМЕРНО от 1 до 10 на броя гласували и да се получи средна оценка между 1 и 10 пак ... примерно 7,36.
Щото така то и двойка да дадеш или седмица, осмица примерно ... все тази - пак се вдига общата сума с малко или много ;)
А ДА - някой ще каже, че ще се злоупотребява и някой нарочно ще сложи слаба оценка на хубава снимка от проклетия - щото не харесва автора на творбата. АМИ и това ще се случи ... но като цяло ако мнозинството иска да гласува по съвест ... то поне ще има стимул и резон да го направи...че то сега само цъкаме злато като хамави - за идеята да има повече точки.
АБЕ и аз - ко ли се развълнувах много! ТО тез работи сигур сто пъти са обсъждани и се е плюнчил сума народ като мене сега.... ами хайде - сполай ви !
П.С. ВЪХ май съм сбъркал темата - тука едни водки , едни чеснови манджи.... не е за тука т'ва дето съм го писал. САМО ВИ УСПАМИХ 'УБАВАТА ТЕМА - дъл' да не го тривна и да фрасна и аз една водка.... или да фрасна направо МОНИТОРА У земята ![[smilie25]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif)
Публикацията е редактирана (03-10-05 14:29)
|
|