Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon S1 на старо - колко мога да му искам?
Автор: lopu   
Дата:   23-09-05 14:00

Искам да продам Canon S1 IS и може ли някой де ми каже горе-долу каква му е цената за втора употреба? Ако можете да ми кажете примерна цена без памет и такава с 1.0 GB карта и къде мога да го продам, т.е. някъв сайт или магазин (където да не ми отрежат главата с много голям %)
Благодаря ви предварително [smile]

btw za SanDisk CompactFlash (CFC) 1GB намерих някаква цена за нова - 200лв - ето линк http://www.mobilebulgaria.com/accessories/view.php?id=135

Публикацията е редактирана (23-09-05 14:06)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon S1 на старо - колко мога да му искам?
Автор: royal1   
Дата:   23-09-05 14:13

370 usd e nov v BG
http://******************/view.php?cat=2&vendor=1&product=28
kato mahnem 40% pe4alba spored boni = 220 usd ako e zapazen i nqma belezi ot iznasilvane ;o)
za kompaktfla6a
http://******************/view.php?cat=11&vendor=23&product=103
90-40%=54usd

zna4i lopu ako mu vzeme6 270 usd komplekt s flash kartata si napred s materiala i 6te ima6 pvod da po4erpi6
[beer]
[smilie24]

Автор: Xagec   
Дата:   23-09-05 14:13

аз съм навит да взема апарата ако е на поносима цена, защото продаващите тук имат навика да искат за втора ръка, 5-10% под пазарната цена на техниката

Дата:   23-09-05 14:16

royal1 можеш ли да ми напишеш сайта (примерно с интервал преди .com i sled www.)?
защото аз в БГ не мога да го намеря под 800 и нещо (с ддс.) никъде...

Публикацията е редактирана (23-09-05 14:18)

Автор: PolarBear   
Дата:   23-09-05 14:23

Виж цената като нов, сам реши какъв процент за физическо и морално овехтяване да свалиш и след това дай обява в този сайт, но в раздел "базар". Ако си сбъркал, там има достатъчно спамери да ревнат веднага...

Дата:   23-09-05 14:23

Xagec, аз сега излизам...
писах тук защото нямам представа колко да му взема... ще видя мненията и може и в icq или на e-mail да ти пиша след като се информирам по темата...

Автор: Crossblade   
Дата:   23-09-05 14:44

800 лева е безумно смешна цена за този хапарат [smilie5]

Автор: diego_simeone_14   
Дата:   23-09-05 14:54

ами в България има безумци, които ще го купят на магазинни цени ... струваше 1120 лв преди 7-8 месеца.

685.00 лв. без ДДС по големите електронни магазинаре у нас...

а в големите магазинаре - 849.00

наистина откачена работа...

Дата:   23-09-05 14:54

Може да се продава на висока цена, ама никой няма да го изкупи на такава [smilie5]

Дата:   23-09-05 22:41

Да видях тези цени в магазините, затова питам .. дайте реално мнение, нито да е много скъпо и никои да не иска да го купи, нито да го дам за смешно по-малко пари .. ?!
[beer]

Дата:   23-09-05 23:07

http://www.dpreview.com/reviews/canons1is/

Дата:   23-09-05 23:08

остави някакви детайли за контакт...

Автор: Стоев   
Дата:   23-09-05 23:11

Имам го, с всички възможни екстри без широкоъгълното конверторче.
Реално го оценявам около 450-500лв, като втора ръка, само апаратчето, без да се углеждам у точните цени за момента.
Снимал съм с разни сапунери, дето са от "по-мегапикселен" клас, и дето нямат зума на канончето, нито стабилизацията му, нито въртящото екранче, а за мераклиите да снимкат клипове да не говорим за клипове със зумване и стабилизирано изображение [smilie5]
Единствено разпродаващите панасоник ФЗ и подобни могат да му намалят цената..
А ако трябва да се продава за "без пари", то умниците като роялски"1" да духат супата - бих си го запазил за джобна играчка, дето винаги е добре дошла и снима по-добре от Жиесемче, особено пък и с "екстрите" [ezik]
[shtrak] [beer] [beer]

Дата:   23-09-05 23:23

Xagec - lopu@mail.bg
иначе не гледай цените в dpreview.com...
1. това са цени в САЩ, в България са съвсем различни.. гледай цените на нов фото тук.
2. като на 250-300$ добавищ ДДС и мито (общо ~30%), като добавиш и поне 150 лв. доставка до БГ и цента ти се изравнява със стойността тук, интересувал съм се за взимане на апарат от там и трябва да имаш човек там и да го криеш по летищата .. не е лесно, но се прави де... (за всички цени на фото-та е така и не се чуди защо в САЩ са толкова по-евтини.. хич даже не е честно [smilie23] !!!

та пиши на майла и ще го мислим...

иначе благодаря на Стоев и аз съм напълно съгласен с теб - за мен S1 е супер фотоапарат и ако S2 беше с малко по-големи размери трудно бих му изневерил, просто съм страшно доволен и като пълрен аматьор направих доста добри снимки...

Дата:   24-09-05 09:53

lopu, допреди известно време бях управител на един от провинциалните офиси на Стемо, които са дилър на Канон и знам как са цените в БГ, но ти предлагам да не гледаш и цените в БГ.
1. Този апарат вече не се произвежда и не се продава като нов.
2 Дори и като нов аз мога да си го купя с 10% отстъпка за дилър.
Пиша това за всички,които продават стара техника, не се пазаря за цена с теб...
Съвсем добронамерен съм...
Дори мисля да пусна тези неща като отделна тема...
Не мисля, че е реално стара техника да се продава с -10% от пазарната цена, защото много хора, които работят в компютърни фирми могат да си я вземат нова с -10%...
За конкретния апарат ще ти пиша на мейла...

Дата:   24-09-05 11:44

Мисля, че беше "прието" 60-70% от цената на нов, гледайки състояние/гаранция ...

Автор: ogimag   
Дата:   24-09-05 11:48

Колко искаш за картата?

Дата:   25-09-05 16:33

ogimag, пусках обява в борсата .. картата е за 130 лв, но предпочитам да го продам в комплект

Дата:   25-09-05 16:36

Xagec и аз не искам да се зачждам с теб - съгласен съм, че 10% е много малко. A това кой може да си го купи по-евтино изобщо не трябва да влияе на ценообразуването - като може да си го купи...Ако брат ти е шеф на Canon България сигурно ще го купиш на 50% от цената...и аз да слагам по-ниска ли?
Напълно съм съгласен, че 10% са нищо за втора ръка - така е!
Иначе апарата си го продавам в БГ, така че не мога да не гледам цената на продукта тук... съобразявам се с пазара тук и както казах(по-горе) в 90% от читавите и известни магазини тък не съм намерил цена под 800 лв., е аз ще му искам някъде 60% от тази цена - само за апарата без флаш карта. Просто ми се струва грехота да го продам по-евтино, на база предлагането в страната и качествата на апарата, от който съм изключително доволен....

Публикацията е редактирана (25-09-05 16:42)

първа  назад  1     всички  напред  последна