Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 /офф Какво ли не прави едно "YES! ~(;-))"
Автор: Marillion   
Дата:   21-09-05 10:39

Рядко пускам теми, но ми стана интересен резултата от коментара "YES! ~(;-))" Има един участник във форума, който под почти всяка пусната снимка слага този коментар (много градивен коментар).
Та... гледам в профила му има снимка с 254 точки, която не заслужава и 4! Въпросния участик няма снимка под 100 точки...
И се чудя - толкова добър фотограф ли е или само аз съм леко глупав за да оценя по достойство творчестовото му?
Има толкова снимки, които не могат да достигнат над 200 рейтинг.
Засрамете се!

п.п - не слагам линк към профила, за да не излезе, че му правя допълнителна реклама.

Отговори на това съобщение
 Re: /офф Какво ли не прави едно "YES! ~(;-))"
Автор: jester   
Дата:   21-09-05 10:46

Мда и на мен този участник ми е малко като трън в очите! Ама има и плюсчета преди и след цитирания от теб коментар.

Автор: Airborne   
Дата:   21-09-05 10:50

мдам, познат любимец- като видях поредния Йес коментар разбрах защо снимките му имат толкова много точки- добра стратегия си е избрал - силата на обратната връзка[smilie10]

Автор: i_viper   
Дата:   21-09-05 11:05

Стратегията явно е вярна, дано да се използва по-малко в бъдеще, че иначе представяте ли си ... [smilie5]

Автор: ogimag   
Дата:   21-09-05 11:10

Ами мен никой не може да ме накара да гласувам за боза. Ако ще и 100 YES! ~(;-)) да сложи. Всеки си носи отговорност за гласа и решава за какво и на кой да го даде. А и тези точки за какво са му???

Автор: gecko   
Дата:   21-09-05 11:19

Жокера се оказа напълно достатъчен на чичко Google [smilie5]

Аз неслучайно предложих наскоро да има опция за забрана на коментарите под снимките, също както има и опция за забрана за гласуване, ама кой да чуе ... [ezik] [ezik]

Автор: Airborne   
Дата:   21-09-05 11:30

забрана за коментари под снимките? ти да не си ван гог, че само да показваш?[smilie10]

Дата:   21-09-05 11:43

Аз че се майтапя - майтапя се [smilie18] [smilie18]

Като се замисля, единствената причина (която намирам за логична) да няма коментари под снимките е за да може да се оценява безпристрастно. Като отидеш на изложба, никъде няма да видиш под картините/снимките да има коментари. И ако нещо ти хареса много, оцениш го високо, и поискаш да си го купиш, то няма да е заради коментарите, а заради качеството на изображението.
А въпроса какво е качеството на 95% от коментарите в момента няма да го засягам, виж за какво е пусната темата ...[smilie10]

Автор: Darksorrow   
Дата:   21-09-05 11:51

тоя е уникум. Наистина не съм вярвал, че такива "неща"(щото снимки не мога да си изкривя клавиатурата да напиша" могат изобщо да получат нещо...
Показателно е...Много показателно. Всеки си имал вкус, начи. Ми хубу, ама тоя вкус яко смърди, ако питате мен [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: zoomaniak   
Дата:   21-09-05 11:55

Занимавате се с глупости. И аз почти слагам еднообразни коментари - ТТТТТворец и Удрииииииииииии - след време ще отворите тема и за мене [smilie19] [smilie19] [smilie19] - Бъдете здрави [smilie5] [smilie24]

Автор: Darksorrow   
Дата:   21-09-05 11:57

Ма тук не е въпрос за коментарите, бе, човек.

Намери пича (няма да ти е трудно) и скивай за какво става дума в "творбите" му

Дата:   21-09-05 12:01

Виж какво съм писал по-горе за жокера ... [smilie8] Открих профила за по-малко от 5 минути.

А останлото за коментарите дето го ръся си е спам. [beer]

Автор: svetal   
Дата:   21-09-05 12:05

аз си сложих да декстопа "две хубави очи"[smilie8]

Автор: Olinka   
Дата:   21-09-05 12:05

Darksorrow, съгласих се с коментара ти под една от снимките на въпросния юзър. Ако неговото се нарича изкуство....[smilie23]

Автор: hostage   
Дата:   21-09-05 12:09

колко сме тук с безсмислените коментари...
той поне си ползва шаблон [smilie5] ®
[beer]

Автор: dau   
Дата:   21-09-05 12:18

Мдаааа
както се казва ситуацията е повече от насрана ама явно горе неспоменатия автор си знае работата :) [smilie23]

Дата:   21-09-05 12:23

Критиката ми беше насочена по-скоро към тези, които гласуват за неговите снимки. Това дали ще слага коментари и какви ще са са си негова работа. Просто е тъпо да гласуваш за някаква снимка, която дори в малка степен не покрива елементарни фотографски изисквания, само защото автора и ти е пуснал едно "YES" под снимката. То и аз пускам коментари от сорта: "Добра е" "Много ми харесва" или "Отлична работа", но не под всяка пусната снимка.
Жив и здрав да е съфорумеца! И го поздравявам за старанието, с което слага коменар под всяка снимка. Това му коства ужасно много усилия и време.

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: AndreyIst   
Дата:   21-09-05 12:32

Да де, но съгласете се, че в такъв един форум, дори и с претенциите да бъде специализиран и арт-насочен има абсолютно всякакви участници. Атакувате някой, който е коментирал комерсиално всяка снимка, но по-същата логика можете да нападнате тези, които имат "смелостта" да показват неща, които и на приятелите си само не трябва да се показват. Защо просто не се усмихнете на тези хора, погледнете ги отвисоко и коментирайте само това, което ви хареса.

Автор: kosara   
Дата:   21-09-05 12:40

eeeeeee zup

Автор: la4o   
Дата:   21-09-05 12:47

Здравейте пичове! Радвам се че моята скромна личност става тема на такъв многоуважаван форум!
По въпроса за гласуването с "YES" - Тъй като съм абсолютен лаик в тази област не мога да давам компетентни професионални мнения за стойността на определена фотография! Просто изразявам своето одобрение от дадена снимка! Коментари от сорта "Хубава снимка" или "страхотна снимка"
са също толкова безсмислени - звучат по подобие на безсмисленото училищно "Какво е искал да каже автора с това произведение"!
Компетентните коментари ги дават хората
образуващи рейтинг Б и всички дълбоко уважавани от мен професионалисти!
До колкото знам сайтът е отварен и за лаици като мен!
Не гласувам анонимно - защото искам да привлека някакво внимание като всеки нормален човек! Между 16 000 участници трудно биха попаднали на твоите снимки.
Гласувам по много просто зашото в момента имам свободно време.
Не виждам с какво ви дразня - ако исках рейтингът ми позволява да публикувам доста повече снимки!
Относно точките - ПРАВЯ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА АДМИНИТЕ ДА ГИ РАЗДАДАТ НА УЧАСНИЦИТЕ В ТЕМАТА!!!! Ако не ще отида да си ги осребря в Банката![smile] Нито мисля ,че това са велики снимки нито имам претенции за нещо!
Просто ги споделям с вас!Каквато в същност е и смисъла на този сайт!
Извинявам се на всички засегнати! Обещавам на всички че вече няма да гласувам с "YES"!

Благодаря на Marillion за безплатната реклама!!!Няма лоша реклама !!! [beer]

Мисля че има и много по сериозни теми за дискусия от тази.
И не се взимайте толкова на сериозно!
Весели почивни дни!! Наздраве![beer] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: plamennk   
Дата:   21-09-05 12:49

Това Палячото бре [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   21-09-05 12:52

la4o, пич критиката не беше към теб, а към тези, които гласуват за снимките ти. Ама то... Гузен-негонен бяга. Не се засягай, ами отивай да снимаш. От гледане на толкова снимки поне си научил нещо. Здраве да е!

Наздраве! - щом си казал.
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: dau   
Дата:   21-09-05 12:59

Лачо форума е отворен не отварен! Не знам някой да се вари тука :)

И анонимно гласуване няма има анонимни коментари ама естествено ти не би правил такова нещо защото няма как да се върнат в профила ти после :)

Айде със здраве :)[ezik]

Автор: AndreyIst   
Дата:   21-09-05 13:06

Браво юнак, браво Лъчо, коментара ти ми хареса. В същност, ти си абсолютно прав. Хората се дразнят на всичко, независимо дали им се натрапва или не. Аз също коментирам стотина снимки на ден, защото ми доставя удоволствие да ги гледам. Сигурен съм, че много от тях не се харесват на всички участници във форума. Както и съм сигурен, че далеч не всички харесват моите снимки. Но защо никой не признава някои факти. Ако известен автор от рейтинг В публикува същите тези твои снимки форума ще се съсипе от гласуване, само защото горепосочения автор не може да сложи нещо лошо. Пред себе си виждам няколко драстични примера на известни автори, които аз - простосмъртния посмъртно не мога да оценя по достойнство, защото не виждам такова.
Моите безкрайни уважения към всички професионални фотографи, които с това си вадят хляба. Нека не натрапваме задължителен професионализъм на всеки автор във форума. Това все пак е публичен простор, отворен за всеки. Просто отминавайте това, което не ви харесва.

Автор: Mimic   
Дата:   21-09-05 13:07

Що не го оставите пича на мира ... да си пише като иска. Вас не ви дразни коментара му, а това че го срещате под всяка снимка ... това странно ми напомня на една тема от преди има няма 3-4 месеца, в която аз бях главният герой ... [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна