Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ако някой се интересува от термосублимационните принтери
Автор: fastman   
Дата:   20-09-05 20:15

Днес купих Канон Селфи СП 5000. Цена на "пощенска картичка "- 0,70ст. Качеството е невероятно! По-добро от снимките ми от фотото. Големината- " тухла четворка"[ezik]
Маде ин Джапан, тоже и картриджа + хартията.
[shtrak]
Опс! Цена: 379лв от Технопулис- последния!
Хартия + картидж за 36 снимки = 24лв

Публикацията е редактирана (20-09-05 20:17)

Отговори на това съобщение
 Re: Ако някой се интересува от термосублимационните принтери
Автор: Mimic   
Дата:   20-09-05 20:24

Ако качеството е добро, офертата е съвсем приемлива ... Стоеееееев, ела гледай за принтерчето [smilie5] [beer] [smilie5]

Автор: Стоев   
Дата:   20-09-05 21:34

честито[smilie24]
Аз дзяпам за Selphy CP600 или по-новото, дето е със същите консумативи, ама се и ослушвам като прасе в царевица и за по-добри пакети консумативи, като Този примерно....
[shtrak] [beer]

Автор: Tonidi   
Дата:   21-09-05 00:15

е този пакет /големия/ го няма никъде

Автор: nikolayradev   
Дата:   21-09-05 00:59

баси и трудната дума.....термобудилисицилоонни ционните.[smilie5]

Автор: ecobo   
Дата:   21-09-05 01:19

А дали няма някакви принтерчета с по-голям формат и с (относително) евтин консуматив? Едно време имаше някакви А4 на Олимпус, ама сега не знам какво има за продаване.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   21-09-05 03:29

Абе гледам и се чудя ... ама хайде да ви кажа....
Имам SELPHY CP500 от декември 2004 и съм го скъсал от копиране на снимки. Купен е от техно-полис по една промоция дето излизаше без пари. После купихме с колегите в началото на лято и два принтера SELPHY CP600, а сега наскоро и още един CP600 и един SELPHY CP400. РАЗЛИКА в качеството на отпечатаната снимка няма никаква... разликата е само в скороста на печат, така че ако не ви е от значение си вземете 400 - най ефтин е.
А 600 има и батерия Li-ion с която според Канон се печатат 36 снимки... но аз като купихме единия принтер и първия път го засякох - изкара 46 снимки и тогава умря :)ако че печататае много снимки за кратко време 600 е направо фурия - другите късат нерви много яко като вземат да се моткат. ЗА скоростта няма значение От апарата директно или от компа се печата - времето си е еднакво.

ЗА изображението обаче има разлика. АКО печатате от апарата входа е един и там явно има сложени филтри за Levels, Kontrast Sharp Saturation и други такива неща и снимката наистина става по-добра от печатна на фотомашина. АКО пуснеш същия файл без обработка от компа - понеже там се подават на друг вход данните - и там няма филтри - снимката ще стане по-кофти в сравнение с DirectPrint печата. А да - CP600 има и IR порт и може да печата и от GSM. АМи друго не се сещам.
Освен за цените на принтерите и на консумативите!

Публикацията е редактирана (21-09-05 03:52)

Re: за цените! АМИ това си е жива реклама - АМА няма как!!
Дата:   21-09-05 03:37

ПОНЕЖЕ съм се интересувал яко мога да кажа -и принтерите и консуматива (пакет с хартийки и картридж с мастилено фолио) са най-ниски в - Кантек . ТОВА е положението. Ако си купувал от Техноматкет - цаната там е 24 лева за 36сн. ВЪВ "Фомус" и "Стемо" е почти същата (20 лева без ДДС или с накоя стотинка отгоре). А в кантек е 18лв без ДДС което прави 21.60 крайна цена или точно 0.60лв за снимка. АКО купувате пакет KP-36IP. А този големия пакет - троен KP-108IP дето го показва СТОЕВ и Tonidi казва, че го няма никъде... ами не е така. СЛЕД като накупихме доста принтери от Кантек и взехме да харчим доста хартия седмично и след КАТО ПООТДЕЛНО НАКАРАХ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ от офиса на Кантек във Варна да се обадят във СОФИЯ и да питат защо няма от големите пакети - най-накрая се оказа, че КАНТЕК решиха да ги заредят и след като няколко пъти поръчвахме по десет броя на седмиоца и те свършваха за няколко часа.... вече си го имат като артикул на склад във ВАРНА. Е сега лятото свърши и не се харчи толкова... но в КАНТЕК има. Цената снимка за големия пакет в B&H идва с пъти по-ниска
KP-36IP Price: $ 18.95 - 36 sheets
KP-108IP Price: $ 26.95 - 108 sheets
ама тука не е така - големия пакет е 51 без ДДС или 61.2лв с ДДС, при което пестите 5,6% или 3.60лв ама - 'ко да се прави!!!

Публикацията е редактирана (21-09-05 05:18)

Re: за който има кой да му го донесе....
Дата:   21-09-05 03:51

офф, ако не се корате, че ще без гаранция погледнете тук какви нови чудесии са пуснали от Канон!! ... със четци за карти - с ЛСД дисплеи и други екстри като корекции на изображението и т.н. които правят мобилния печат наистина песен
[beer] [shtrak]
ЩОТО ТУКА за сега не са ги внесли повечето от тези неща!! [smilie9] [smilie22]

Canon SELPHY CP510 Compact Photo Printer Price : $ 94.95
Canon SELPHY CP710 Compact Photo Printer Price: $ 139.95

И аз да хакна един въпрос накрая:
Някой да има представа как печата този Canon Selphy DS700, Photo Quality, 4x6", Compact Photo Printer и колко излиза разхода на мастилото - предполагам - по сметки които правихме със служителите в СТЕМО - че е около 90ст-1лв на снимка (със оригинални глава естествено не пълнена) и като сметнеш със хартийката - дори и да е ефтина КОНИКА-24ст, става много скъпо.... ама някой ако има опит - да сподели!!

за този не питам щото никой няма и да го е чувал Canon Selphy DS810 Compact Photo Printer а и той работи със същата глава ... само дето има ЛСД и е по-бърз [smilie10]....

Публикацията е редактирана (21-09-05 07:04)

Автор: fotok   
Дата:   21-09-05 09:04

Canon CP-220 имам го от 1,5 година го ползвам във фото , за него просто нямам думи , "ПЕРФЕКТНИЯ ПРИНТЕР"

Дата:   02-10-05 07:07

БУТ нагоре темата [smilie18]

Автор: esc   
Дата:   02-10-05 15:56

ako nqkoi iska da mi kaje - po-izgodno li e da se pe4ata s canon, shtoto tuk samo za canoni govorite. ne sum profesionalist i pe4atam mnogo malko kopiq - za men samo, kato iskam neshto da si go vidq na hartiq. imam hp photosmart i ne sum smqtal, ama mai skupi4ak izliza konsumativa, osobeno glavite...zabolqvq me glavata...:-)
blagodarq predvaritelno :-)[beer]

Дата:   02-10-05 16:00

esc,
тези термосублимационки са удобни за нередовно печатащи, че не засъхвали, ако не ги използваш месец-два, иначе за цените не съм правил сравнение.
[beer]

Автор: esc   
Дата:   02-10-05 16:18

blagodarq, Stoev!
shte se pointersuvam za ceni i t.n.
biri [smilie24] [beer]

Автор: ciril   
Дата:   02-10-05 16:19

mnogo skupo!

Дата:   27-10-05 18:40

Canon SELPHY CP510 за 249лв с ДДС от Техномаркета днес [smilie5]

Не се представих като форумец и да искам отстъпката за Форумци - мразя да ме преследва тълпа фотографи [smilie5]

Бие патката сапунерката[smilie24]

Аре Наш'теееее![smilie24]

[ezik] [ezik] [ezik]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: plamennk   
Дата:   27-10-05 19:02

а честито де [beer] [beer] [beer]

Автор: BIRDofPRAY   
Дата:   28-10-05 07:07

Браво, Стоев... не си бил толкоз завеян ти ... НА ДОБРА ЦЕНА СИ ГО БАРНАЛ ;)
--- за esc - HP-принтер... за печатане отвреме на време.... това е най скъпите мастила... и доста кофти засъхват главите.

Автор: anti_photoshop   
Дата:   28-10-05 08:39

Аз си капарирах canon DS700, за 299лв.
пак е с такива размери, само че е мастилено-струен и е с по-добра резолюция + четец за карти памет.
И понеже сме БГ. ще доиде чак след 2 седмици...

Автор: GM   
Дата:   28-10-05 09:06

fotok написа:

> Canon CP-220 имам го от 1,5 година го ползвам във фото , за
> него просто нямам думи , "ПЕРФЕКТНИЯ ПРИНТЕР"

[ezik] [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна