Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic DMC FZ30-555$
Автор: aivanhol   
Дата:   14-09-05 05:48

Sorry za latinicata,no komp mi ne podyrja drugite 6riftove(dori i ot saita).
sled nqkolko meseca prou4vane na pazara i nemalko bezsynni no6ti po forumite ne uspqh da namerq dostoen protivnik na PAnasonica(za tazi cena).razbira se ima i dosta po-dobri fotoaparati na pazara s > rezoliuciq i matrica(Fuji s9000),no az ne printiram snimki po-golemi ot A4(pravil sym go zamo 2pyti),i tozi 1mp razlika nqma tolkova zna4enie.6umyt na Panasonica(ne sym go probval li4no)ne me pritesnqva tolkova mnogo.ne mi se investira v obektivi za da predpo4eta DSLR,a pyk i trqbva da mykna otdelna ranica zaradi fotoaparata,a az ne sym profesionalist:)prosto iskam da imam ne6to dobro pod ryka,koeto da ostavq hubavi spomeni napraed v godinite.sega 6te kajete,za6to vzima6 togava tolkova skyp aparat,kato moje i za 1/2 cena da nameri6 takyv.ami bih kazal 2 ne6ta-v momenta sym v USA(free shipping),i imam vyzmojnost da si go pozvolq.za6to ne,kato iskam da mi sluji o6te nqkolko godini zanapred.taka i stana s aparata s koito sym v momenta-Fuji finepix 2800,imam go ot 4 godini.4udesen aparat,koito pravi mnogo dobri snimki,dori i dnes,na fona na vsi4kite ostanali.
a vyprosniqt Panasonic me spe4eli razbira se s vsi4ko ostanalo,no nai-ve4e s OIS-sa si.namerih go na tazi cena v 3 saita,koito sa nepoznati za men,koeto malko me pritesnqva.ot BuyDig.com vzimam komplekta s dva adaptera-wide x.5 i zoom x2.0 za 189$ i 3te nai-neobhodimi filtyra-Uv,...,...za o6te 50 kinta i komplekta e pylen(karta i 4anta imam).mnogo se 4udq dali nqkoi e polzval tozi vid adapteri i kolko vliaqt te na ka4estvoto na snimkite?trqbva mi mn malko za da go pory4am.naprimer ako nqkoi mi kaje 4e e dovolen ot www.MPsuperstore.com :)a pyk ako sam re6i ili nameri za polezno vseki moje da poseti www.pricescan.com i sam da potyrsi svoq product,mnogo polezen site.
vse pak vseki e svoboden da izkaje mnenieto si,za koeto predvaritelno blagodarq i jelaq priqten den

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic DMC FZ30-555$
Автор: PolarBear   
Дата:   14-09-05 07:36

Апаратът е нов и още няма достатъчно натрупан опит с него, но едва ли ще сбъркаш. Но има нещо друго и затова се обаждам - проучи малко повече сайтовете, от които се каниш да пазаруваш. И питай по-скоро за тях, отколкото за апарата. Успех.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна