Автор: aivanhol
Дата: 14-09-05 05:48
Sorry za latinicata,no komp mi ne podyrja drugite 6riftove(dori i ot saita).
sled nqkolko meseca prou4vane na pazara i nemalko bezsynni no6ti po forumite ne uspqh da namerq dostoen protivnik na PAnasonica(za tazi cena).razbira se ima i dosta po-dobri fotoaparati na pazara s > rezoliuciq i matrica(Fuji s9000),no az ne printiram snimki po-golemi ot A4(pravil sym go zamo 2pyti),i tozi 1mp razlika nqma tolkova zna4enie.6umyt na Panasonica(ne sym go probval li4no)ne me pritesnqva tolkova mnogo.ne mi se investira v obektivi za da predpo4eta DSLR,a pyk i trqbva da mykna otdelna ranica zaradi fotoaparata,a az ne sym profesionalist:)prosto iskam da imam ne6to dobro pod ryka,koeto da ostavq hubavi spomeni napraed v godinite.sega 6te kajete,za6to vzima6 togava tolkova skyp aparat,kato moje i za 1/2 cena da nameri6 takyv.ami bih kazal 2 ne6ta-v momenta sym v USA(free shipping),i imam vyzmojnost da si go pozvolq.za6to ne,kato iskam da mi sluji o6te nqkolko godini zanapred.taka i stana s aparata s koito sym v momenta-Fuji finepix 2800,imam go ot 4 godini.4udesen aparat,koito pravi mnogo dobri snimki,dori i dnes,na fona na vsi4kite ostanali.
a vyprosniqt Panasonic me spe4eli razbira se s vsi4ko ostanalo,no nai-ve4e s OIS-sa si.namerih go na tazi cena v 3 saita,koito sa nepoznati za men,koeto malko me pritesnqva.ot BuyDig.com vzimam komplekta s dva adaptera-wide x.5 i zoom x2.0 za 189$ i 3te nai-neobhodimi filtyra-Uv,...,...za o6te 50 kinta i komplekta e pylen(karta i 4anta imam).mnogo se 4udq dali nqkoi e polzval tozi vid adapteri i kolko vliaqt te na ka4estvoto na snimkite?trqbva mi mn malko za da go pory4am.naprimer ako nqkoi mi kaje 4e e dovolen ot www.MPsuperstore.com :)a pyk ako sam re6i ili nameri za polezno vseki moje da poseti www.pricescan.com i sam da potyrsi svoq product,mnogo polezen site.
vse pak vseki e svoboden da izkaje mnenieto si,za koeto predvaritelno blagodarq i jelaq priqten den
|
|