Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някой да е снимал с.......
Автор: gorbi   
Дата:   12-09-05 13:06

Някой да е симал с Konica Hexar AF или Contax S2b .... четох из руските сайтове за тях и ми е интересно, дали някой може да сподели и тук...... А най-вече да покаже и фотки..... [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: някой да е снимал с.......
Автор: thor   
Дата:   12-09-05 14:15

имал съм за кратко Contax-а титанов ,ама доста отдавна и е горе долу на нивото на Nikon FM2/FM2n ,да ама не ,оптиката Zeiss си казва приказката ,ако имаш оптика грабай го ..или за да не се набутваш ,вземи си две три Яшики а пък излишните пари инвестирай в оптика Zeiss Contax ,на светлинни години е пред Nikon-ската и Canon-ската ,нямам филмов сканер да сканирам ,нещо ,но и да имах нямаше да е същото ........ [smilie6]
даже скоро вадих един Contax от най еФтенките де( напраоо без пари се намират тея ) и щраках с него и ми е под ръка 139 Quatrz ..то и има една Яшика Quartz само името им ги различава ,иначе няма никаква разлика в картинките - естествено ....

е ако имаш повечко кинти ..тоя S2b ..хе-хе ..ше се гъзариш с хубав фотощрак ,ама аз пак бих предпочел оптиката ,че тя хубавата поскъпна бая ..откак фалираха [smilie2] мдааам още повече ,че можеш още отсега да си я купуваш ,че става и на - можеш да си я закачиш за цифровото ти Canon-че ,чрез един адаптер де .....

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/knge1872.JPG
http://img300.imageshack.us/img300/7301/contax2ua.jpg

[beer]

Re: някой да е снимал с.......
Автор: dau   
Дата:   12-09-05 16:20

Торе не се оправдавай ами айде пускай фотки :)

И на мен ми е любопитно!

първа  назад  1     всички  напред  последна