Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ima li v BG predstavitelstvo na Fuji
Автор: Stoyan22   
Дата:   01-06-04 09:54

Ako niakoii znae, Ima li v BG predstavitelstvo na Fuji, da dade koordinati na firmata.

Отговори на това съобщение
 Re: Ima li v BG predstavitelstvo na Fuji
Автор: boni   
Дата:   01-06-04 12:27

Da ,ima . Tel 8659131
za fototo otgovaria Simeon Simeonov

Автор: vatman   
Дата:   01-06-04 12:32

... Ами тия кви са?

Автор: artexa   
Дата:   01-06-04 12:41

[smilie25] Ami predstavitelstvoto na fuji se namira v blizost do Rumunskoto posolstvo.
Tel., koito az imam ot dve godini e 971 22 76.

Tsenite opredeleno sa po-dobri, otkolkoto v magazinite i obshtto vzeto e dobre zaredeno.
Poniakoga prodavat stoki s iztekul srok na po-niski tseni, no kato tsialo razlikite dori i za nad 10 filma ne sa golemi.
Uspeh [smilie3]

Дата:   01-06-04 12:43

Boni
Ako tova e predstavitelstvo na Fuji az sam tramvaiiiiii.
Triabva6e mi za da si kypia rol filmi Provia i Velvia. Gospodata niamat ot minalata godina i niamat namerenie da imat.[smilie18]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-06-04 13:10

Много са зле Атлас Трейдинг с филмите /защото се занимават и с друго/. Аз преди пазарувах на едро...за доста време напред от Екуипекс /зад румънското/, но някои ми каза, че са престанали да са дистрибутори на Фуджи./и не отговаряха на тел. от старите визитки, нито от услуги ги имаха вече, не проверих лично/.
От споттауна беше, да -дискусия някаква. Казаха, че били сега новото представителство на Фуджи - Атлас Трейдинг. Намирам ги, отивам с голяма кола за филми /че по тел. не знаят нито цени, нито модели..нито на сайта ги пише...явно и адреса си/...те 3 пъти сменили адреса. Бяха до Ниотани, и таман се гласеха да се местят пак. Нямаха никакви РОЛ филми, нито идея да внесат. Нямаха никакви проф. филми лайка...нито идея да внесат /нямало търсене/. Знаеха цените само на любителските , които имаха и продаваха по 3 в опаковка. Като поисках "доста" (50 тина за първо време, додето намеря други) от тях, се оказа...че нямат. Чаках няколко дни - доставиха от различните си складове - но бяха коректни, доставиха:) Не можеше да се договаря пазаруване на едро, а цените на филмите - магазинни. Това е силно казано, че е представителство на Фуджи.
Добре, че има и други марки филми, но за съжаление...и при доста от тях, представителството не е силно:)

Дата:   02-06-04 23:00

I sled kato ne se otkri predstavitel na Fuji,
da znaete targovec koiito da prodava na edro Fuji rol diapozitivi

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-06-04 09:29

Stoyan22 - ходи до Екуипекс /зад румънското посолство, ул. Голаш 24/. По сигурни данни още си работят хората с Фуджи.

Автор: jumbo   
Дата:   03-06-04 09:31

аха и аз като ходих там и ги питах за кинолента и те ме гледаха като шашардисани
пък от атлас проблеми до сега не съм имал

първа  назад  1     всички  напред  последна