Автор: sonia
Дата: 01-06-04 12:04
Момчета и момичета,
От доста време насам гледам снимки във форума, дори наскоро си позволих да изкажа мнения за добри и не чак дотам добри снимки, тъй като образованието ми е свързано с изкуството до голяма степен. Не правя фотография, но работата ми е да следя и коментирам съответни тенденции в тази сфера.
Това което искам да изкоментирам сега обаче е различно.
Прочетох, че конкурса на Панасоник е приключил. Това добре, дойде ред на равносметката. Първите снимки качени по темата сякаш продиктуваха посоката която поеха качените след тях. За мен темата "Миг от живота" не е стандартен репортаж или пейзаж, каквито бяха повечето снимки, въпреки че тук-таме има и оригинални идеи.
Мойте любими снимки по темата са на Pho, Simon, Emmmo, Lukcheto и Avel , но само за Pho и Simon може да се гласува. Не е ли редно да се отбележи по някакъв начин присъствието на снимките на Avel и Lukcheto?
Ще се радвам на мненията ви, а също така бих апелирала и към уважавания от всички г-н Абаджиев да изкаже становище по въпроса и да коментира конкурса, тъй като виждам, че думата му тук тежи.
Успех на всички участници.
Публикацията е редактирана (01-06-04 12:12)
|
|