Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Molia Vi preporuchaite mi digitalen fotoaparat do 500 lv.
Автор: artexa   
Дата:   31-05-04 16:49

Tui kato imam vuzmojnost da zamenia edin printer za fotoaparat se nalaga da izbera neshto na tsena do 500 lv.

Nikoga ne sum izpolzvala digitalen fotoaparat i niamam poniatie ot tiah [smilie11] .
Fotoaparatyt mi triabva za ejednevni lubitelski snimki, kato ne tursia perfektnoto kachestvo, zashtoto imam predstava, che na tazi tsena ne moga da go polucha.
Ako imate niakakva dobra ideia, priemam vsiakakvi [smilie5] .

Bi bilo hubavo camerata da e s po-goliam display, no ot tova koeto vidiah na paara, vijdam che takiva niama :((.

Отговори на това съобщение
 Re: Molia Vi preporuchaite mi digitalen fotoaparat do 500 lv.
Автор: carl_cox   
Дата:   31-05-04 16:58

za men tezi modeli 6tet i svur6at rabota :
-Samsung A4 ili A3
-Canon A60
-Sony P72

mai sega ima za 360 lv Pentax Optio 30-3,2 MP, s niakolko ru4ni nastroiki..mislia 4e e idealen izbor,za6toto 6te ti ostanat pari za pamet i za zariadno ustroistvo za bateriite...

Автор: Smahi   
Дата:   31-05-04 17:05

az imama edin Kodak digitalka...wzeh si go za da si igraq...ama ina4e si prawi snimki modela e CX6330....az sym stra6no dowolen nqma ry4ni nastroiki oba4e...ima klip4eta sys zwuk....a za 500lw ako iska6 da snima6...si wzemi edna practika za 200lw s 50mm obektiw i o6te si wzemi edin obektiw.....i 6te moej6 da snima6 kakwoto si poiska6 i to sys strahotno ka4estwo..

Автор: artexa   
Дата:   31-05-04 17:20

Ami az ogledalno-reflexen aparat si imam. Obache digitalnia shte e poveche za brat mi i semeistvoto. [smilie3]
I poneje e izpadnala vuzmojnost, i se iska da im izbera nai-dobroto na pazara za tezi parichki [smilie5]

Автор: night   
Дата:   31-05-04 17:23

artexa или Samsung V4 (мисля че го чакаха на около 500 лева) или Sony P72.

Разгледай из форума с Търсене... тази тема е дискутирана последните седмици по-пълно.

Автор: nsirakov   
Дата:   31-05-04 19:11

артекса - всичките ми снимки в профила ми са правени със СОНИ п72 - виж ги..ако ти харесват..за любителски нужди е добър![beer]

Автор: barcode   
Дата:   01-06-04 00:13

И аз съм пред подобен избор като artexa, но съм от Ямбол. Та спрял съм се основно на Samsung v4000 и въпросното Sony. Въпросът ми е от къде в София да ги купя най-евтино, каква ще им е гаранцията и дали ще е само за София, защото сега завърших гимназията и ще кандидатствам или във Варна или в София. Та целта ми е гаранцията да има покритие и там. Благодаря предварително.

първа  назад  1     всички  напред  последна