Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 идея назаем ?! :( км админ моля триите поста
Автор: charger   
Дата:   03-09-05 13:01

[beer]

Публикацията е редактирана (03-09-05 13:56)

Отговори на това съобщение
 Re: идея назаем ?! :(
Автор: Airborne   
Дата:   03-09-05 13:04

според мен е различна идеята, а ти явно си редовен посетител на такива сайтчета, щом откриваш прилика...

Дата:   03-09-05 13:07

Airborne
[smile]

Публикацията е редактирана (03-09-05 13:57)

Автор: Mimic   
Дата:   03-09-05 13:09

Според мен са много сходни, ама съгласете се не може постоянно да пишеш откъде си взаимствал идеите си - може да е от нещо, което ти е направило впечатление преди 2 години и де не помниш къде точно си го видял. Да не говорим, че 95% от нас не измислят топлата вода, ами се водят по правила, които са прочели/видяли/чули някъде [beer]

Автор: Todd   
Дата:   03-09-05 13:52

Даже не някъде по сайтовете - дори тук се е случвало да се пускат снимки със едни и същи идей и то през няколко минути .
Все едно са се уговорили какво да снимат и кога да го пускат .
Това са неща дето се случват всеки ден по целия свят навсякъде .
На тоя свят всичко е измислено - няма нужда да се открива колелото всеки път !!!

Автор: zoomaniak   
Дата:   03-09-05 13:55

Чаргер аз те уважавам - защото всеки който прави един вид кавъри - защото ти много пъти хващаш такива "творци" е длъжен да каже, че идеята не е негова и автора просто прави кавър - може и да не посочва линк както ти си направил. Но от морална гледна точка е длъжен - защото виж коментарите как го хвалят за идеите му е и т н.....а всъщност копира чужди идеи но това се приема за нормално все пак така си е преценил автора.

Радвам се, че има форумци като теб - дори на не те харесват хората и да посещаваш сайтове като линка пак си достоен за уважението ми..... [beer] [shtrak] [smilie24] [smilie24]

Дата:   03-09-05 13:55

ок,трия поста[smile]

Дата:   03-09-05 13:56

Не го трии

Дата:   03-09-05 14:04

zoomaniak
:)
мерси за добрите думи,изтрих го,защото наистина няма смисъл.изопачава се идеята.
Яд ме хвана на Airborne ,защото напада по най глупав начин.естествено ,че не вися по онези сайтове,просто е много лесно да намериш това ,което търсиш.
преди няколко поста вече беше обяснено как,и бяха дадени линкове.Разгледах ги и видях нещо видяно вече тук.
Мимик
и на мен ми се е случвало,но именно заради това,да не бъда обвинен в плагиатство,изтрих конкретната снимка,макар,че беше снимана около 2 години преди тази към която ми дадоха линк

Идеята за този пост беше - пусни си снимката,но не за гласуване,защото идеята не е авторска.

някой път на [beer] [shtrak] [beer] ?

Публикацията е редактирана (03-09-05 14:09)

Re: идея назаем ?! :( км админ моля триите поста
Дата:   03-09-05 14:10

[beer] [beer] много малко автори имат как да кажа себеуважението да съобщят на хората, че идеята не е тяхна но са я харесали и напарвили с цел да развият творчеството си. Много мразя аз лично за себе си да гласувам за некоя снимка и да се окажа един вид "излъган" - за това подкрепям хора като теб - хора на които им пука за авторството. Пък и до известна степен взето от нейде. Мимик казва, че не откриваме топлата вода но аз казвам, че ако можещите автори се постараят ще направят от една идея която е вече правена нещо съвсем различно. Но с дребни буквички ще кажат, че идеята им е взаимствана от еди кой си или от еди къде си. Поне аз ще направя така когато ми се случи това.

Наздраве аз вече ..... пия бира и се кефим [beer] [beer] [beer]

Дата:   03-09-05 14:13

zoomaniak
именно,за това иде реч :)

Автор: Todd   
Дата:   03-09-05 14:41

Я пъ нема да кажа !!!! Даже ша викам силно че оня е откраднал от мен !!!!
[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: elmo   
Дата:   03-09-05 14:49

Хубу! След няколко часа ще имам право да пусна снимка за гласуване, подготвил съм една подобна на която видях тук, но за съжаление не си спомням нито автора, нито преди колко време беше...Та според вас, би било етично в коментар на автора да обявя, че идеята е взета от форума?[smilie11]

Автор: Mimic   
Дата:   03-09-05 14:51

Ти си решаваш пич, след като снимката си я правил ти и решението за коментара към нея е изцяло твое [beer]

Автор: elmo   
Дата:   03-09-05 14:54

Мисля да го направя, но има ли смисъл...толкова много снимки си приличат, особено сградите...[smilie11]

Автор: Стоев   
Дата:   03-09-05 18:27

charger,
доколкото помня у една популярна книжка на НГ пишеше, че като посетиш непознат град, е хубаво да видиш картичките по сергиите, за да видиш кои са най-добрите изгледи и местенца от града, за да знаеш какво да търсиш.[smilie24]
Иначе ако се засиля да снимам голо маци, ще копирам Кубето (не че ще успея де [smilie3]) доколкото мога без никакви угризения....[ezik]
[shtrak] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна