Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 странен въпрос
Автор: yavor_kr   
Дата:   29-05-04 21:00

Откакто си взех хубав фотоапарат ме гложди нещо, за което никога не съм си помислял: Ами ако ми откраднат апарата докато си снимам?! Аз обичам да правя нощни снимки и понеже никой от моите приятели не иска да ме придружава и смята, че само си губя времето и парите за ленти, аз си се разхождам сам по тъмните площадчета и улички на столицата и снимам. И през цялото време си спомням как съседката ми бе казала, че веднъж й откраднали апарата от рамото докато се разхождала посред бял ден... Просто ми е интересно дали другите си мислят същото или съм параноичен [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: странен въпрос
Автор: spirit   
Дата:   29-05-04 21:16

според мен не си параноичен, реална е опасността... може би е добре да не си сам при нощните си разходки из града...

Автор: Steki   
Дата:   29-05-04 21:21

kupi si i hubaw pistolet ili AK-47, kupi si i strahowito kuche. Ako ne ti stigat parite prodaj hubawija aparat i kupi malko po ewtin, taka hem njama da se pritesnjawash za aparata, hem st emoje da se waorajish do zabi i da si wzemesh kuche[smile]
Oswqen towa ako ti e pisano da se obesish njama da se udawish[smilie24]

Автор: plamennk   
Дата:   29-05-04 21:43

и аз като spirit

Автор: GenaDP   
Дата:   29-05-04 21:59

Аз предлагам да вземеш за отглеждане нещо като Steki. Ще го показваш за пари по панаирите, и даже да ти откраднат апарата - няма да ти пука, щото ще имаш пари за още 10 подобни...

Дата:   29-05-04 22:00

Имам приятелка, които са я ограбвали така. Върви си в тъмното между две спирки на автобуса, в последния момент чува тичащи стъпки зад себе си и преди да успее да се усети някой грабва чантата и' и продължава тичайки напред... За нощните разходки не мисля, че нямаш основание да се притесняваш. През деня е чувствително по безопасно...

Дата:   29-05-04 22:27

ili da naemesh GenaDP za ohrana, Te kradcite ste bjagat no ne kam was sled kato go widjat a w obratna posoka[smile]

Автор: RAMZE   
Дата:   29-05-04 22:34

Виж как седи въпроса при застрахователите.До сега не ми се е налагало да застраховам апарат,но пробвай- могат и да се навият.

Дата:   29-05-04 22:40

abe w Chicago ne kradat[smile]

Дата:   29-05-04 23:06

застраховката на преносима технике излиза доста скъпо... проверявал съм за notebook... за 3-4г. си го изплащташ повторно...

Автор: GOSPODIN   
Дата:   30-05-04 00:15

Дръж си го в трезор и се хвали какъв е хубав апарата :) Който го е страх да не ходи за мечки в гората. Двама загинаха на Еверест заради идеята си, други (журналисти) загиват в занзибарски страни пак заради работата или хобито си. Значително по евтино ще ти излезе да снимаш мухите на балкона или да си сърфираш в нета[smilie19]

Автор: papi   
Дата:   30-05-04 13:10

da ne se slu4va,moqta rabota e sy6to po no6tite no az ne se pritesnqvam,4at pat me pribirat moi priateli policai s mar6rutkata...da de s patrulkata:)[smilie24] [smile] [smilie3]

Автор: yavor_kr   
Дата:   30-05-04 17:15

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] Кефа се на идеите ви!!! [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна