Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помогнете на съфорумец в нужда!!!
Автор: nakata1991   
Дата:   31-08-05 18:43

Моля ви ако някой знае сайт или някаква статия да ми помогне аз сам много начинаещ в тази област???Става дума за домашна фотолаборатория имам предвид оборудване,проявяване,фиксиране такива неща бос сам вав тази област!Ако някой знае нещо за това моля да помогне???[smilie11] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Помогнете на съфорумец в нужда!!!
Автор: zoomaniak   
Дата:   31-08-05 18:44

Недей фе има си фотостудия спестяват ти сума ти разправи [smilie5] [smilie5]

Дата:   31-08-05 18:47

Верно зоо много си прав но аз не сам още решил наистина да се занимавам с това.Просто исках да науча за това изкуство защото наистина мисля че е изкуство???[beer]

Дата:   31-08-05 18:51

Като теб идват на вълни хиляди хора. Виж съветвам те да решиш дали ще се занимаваш та дори и като хоби - или профи професия или просто ще релаксираш чрез снимките. Като си сигурен в себе си и си си купил 1вия апарат и знаеш, че имаш творческа душа и богата фантазия - абе я да не те шашкам [smilie5] [smilie5] аз не мога да ти помогна.....маса пари ще дадеш за такава лаборатория. Доколкото знам и химията и вече не може да се намери така лесно....

Снимай има си фотостудио.......аз не мисля, че е просто изкуство - за мен е част от живота ми. За другите е начин на живот....... [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Пак се разфилософствахххх

Дата:   31-08-05 18:55

Зоо страхотен си аз не сам професионалист но чрез фотографята ралаксирам така както с нищо друго.[beer] [beer]

Дата:   31-08-05 18:59

Пускай по 3 снимки на ден - не се моткай. Апарата е създаден за снимане [smilie5] [smilie5] - водопада ме кефи....може пък да си новото дете чудо [ezik] [smilie24] успехи ти желая....

Нека всяко мигване на окото ти да е качествен кадър [thankyou] [thankyou]

Дата:   31-08-05 19:02

Мерси много зоо но нямам много време за щракане но щте се опитам да последжам саветът ти.[beer] [beer] [beer]

Дата:   31-08-05 19:17

Зоо сложих три от добрите ми снимки (поне така мисля) разгледаи ги и ги изкритикувай!?!?!?[smilie25] [smilie25] [beer] [beer]

Автор: koceto   
Дата:   31-08-05 19:28

прочети тази тема, много можеш да научиш

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=3&i=104232&t=73850&phorum_uriauth=#reply_104232

късмет и не се отказваи!!!

линковете нещо неработят.

Дата:   31-08-05 19:32

Ехехе внимавай, че много ми дигаш рейтинга [smilie5] [smilie5] с тез молби. Ама щом така си рекъл.

Снимките трябва ако техниката и качеството им позволяват да са по големи в пиксели.

Виж пише си май в правилата или просто 780пиксела на ширина а на дължина не помня кви бяха. До 140килобайта големина да ти е файла - това го знаеш предполагам.

Паткита са за Стоев за критика [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Конят ти е сниман отдалече - просто се знае че е кон - улови духа на животното.

Пчеличката се губи в цветето - не си я издебнал като хората.

Виж сегашните ти грешки са нищо - важно е да искаш да се научиш.

И нещо друго опитвай се да снимаш нещата по начин който не е сниман до сега......разбираш ли ме.

Снимаш тривиални неща - но така е в началото....

Застани пред патките примерно - накарай ги да заемат оная застрашаваща поза улови я - точно когато съскат и т н.......развивай фантазията си а не бързото вдигане на апарата за снимка....

Мисли преди да снимаш. Така ме учат мене така те уча аз теб.....

Качвай снимки в профила си пускай ги в избрано - ако трябва ще ги триеш и качваш по 300 пъти - тва не епроблем нали [smilie5] [smilie5]

След 12,00 искам нови 3 снимик в профила ти [ezik] [beer] [beer] [thankyou]

Дата:   31-08-05 19:37

Благодаря много ще се постарая в бъдеще да гледам не оригинално на снимките и просто да щтракам сега усазнавам че фотографията не е просто щтракане.трябжа да уложи6 момента!!!Много ме влече макрото!!!За теб не знам!![smile] [smile] [beer] [ezik] [beer] [shtrak] [thankyou]

Автор: Стоев   
Дата:   01-09-05 10:08

nakata1991,
според екзифа снимката с гъсоците е щракната на 2 Януари 2002 година с DS309. Какво е това апаратче, че не можах го открия с гуглето?

Дата:   01-09-05 10:58

Тва е един англииски цифрак които ми подариха Key Smart а дата-та не сам я настроил иначе са правени преди 20 дена.Скоро ще си купувам паналайка FZ20!!![beer] [beer] [beer]

Автор: cristo   
Дата:   01-09-05 11:18

nakata1991
цветни снимки да изкарваш в къщи е трудното, а черно бялото си е лесно и е голям КЕФ - не го слушай тоя zoomaniak, той говори наизуст! за Ч/Б снимки си има всичко - вчера си купих хартия и проявители... и ако не ми беше изгоряла крушката на фотоувеличителя, сега щах да се радвам на първата ми снимка [smilie2]

няма нищо по релаксилращо от това, да се затвориш в тъмната стаичка с няколко студени бири [smile] по-голямо откъсване от натовареното ежедневие, аз не се сещам :)
а и оборудване за такива домашни лаборатории вече направо се подарява :)

Дата:   01-09-05 11:38

[beer] [beer] [beer]

Автор: Caro-anton   
Дата:   01-09-05 13:43

Emailat mi e anton_caro@abv.bg Ako jelaesh, shte ti kaja vsichko za himiyata vav fotografiyata. Az sam himik po ubejdenie. Anton

Автор: Caro-anton   
Дата:   01-09-05 13:45

Pishi mi na emaila anton_caro@abv.bg
Shte ti kaja vsichko.

първа  назад  1     всички  напред  последна