Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 а според 24 часа
Автор: jumbo   
Дата:   29-05-04 12:56

се е появил 8,2 МП апарат който снима с невероятната скорост от 8,5 к/с и струва 6000$; за сведение снимка на аналогов апарат на негатив е 7 мп [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] както винаги 24 часа винаги съобщават актуалните събития

Отговори на това съобщение
 Re: а според 24 часа
Автор: RAMZE   
Дата:   29-05-04 14:10

А реално колко к/с прави? И как пък ги пресметнаха тия 7мп?

Автор: plamennk   
Дата:   29-05-04 14:15

глупости, наскоро четах една статия от 35мм про сканиране с 4000дпи са около 20мп

Автор: jumbo   
Дата:   29-05-04 14:38

да бе ясно е че ако го сканираш на 4000 ще имаш голям файл ама аз както човек имаш филм скенер установих че няма грам смисъл да сканираш на повече от 2800 щото само влизаш в зърното
според мен наистина 6-7 мп са реални за лайка формата от там нататък повече детайли няма да излязат
е да ако се снима на кодахром 20 исо с 50/1.4 на стабилен статив може и после да се изкарат повече детайли ама....

Айде бре...
Автор: GenaDP   
Дата:   29-05-04 17:28

При теб няма смисъл да дигаш резолюцията, щото най-вероятно оптичната ти е толкова - 2800

При кажи-речи всички тестове по темата сканираното от филма го смаляват като размер, и ак после сравняват... Ми тва са глупости. Изкарай файла от сканирането, после раздърпай картинката от цифрака до същия размер и тогава сравнявай...

Автор: pardon   
Дата:   29-05-04 19:50

Bravo Gena! To4no taka! 14-20MP

първа  назад  1     всички  напред  последна