Автор: nsirakov
Дата: 29-08-05 17:50
.... Мнение на фотофорумец...(преведено на кирилица).. все още се хиля кат побъркан...
"...а е всъщност да кажа нещо които са настроени отрицателно - а е аз казвам ли ви нещо за ваште снимки е малоумници ненагледни , замисляли ли сте се че има и други хора освен вас , че има и други мнения освен вашите , че има и други гледни точки освен вашите , научете се да приемате заобикалящия ви свят................ там където отивате аз съм бил е балъци наредени , пижами раирани може да носиш у вас като си лягаш до 300 килограмовата си женичка е аазаа
такива ти ми работи..........
яжте лайна за удължаване на малоумия си капацитет които расте право порпорционално на големите ви газове
тъпотията дето ви е заляла , даже ви е удавила вече - тя е вашето бъдеще
ай лягайте си още от ся в малките мизерни дупки наречени гробове .......... и без това нищо смислено няма да ви се случи през краткия ви мизерен мижав животец , то даже и животец не е ващо , по скоро съществуване мизерно с жалки амбиции и желания които даже и тях няма да постигнете , ообречени сте да си умрете сами , безмислени , отчаяни , разкапващи се , без никoй да се сети за вас .
тва е за всички които дават отрицателни коментари за снимките ми
за останалите - усмивка , и ..............ОЦБ ..."
Такива ми ти работи....
|
|