Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся програма за правене на клипчета от снимки
Автор: kaschiyski   
Дата:   26-08-05 19:08

Търся си такава програма, ако някои е срещал бих му се зарадвал. И ако знаете някои кинаджииски форум че аз си префасонирах 300d-то на камера[smilie25] и започвам да правя филми ,видях че снимането не ми се отдава много[smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся програма за правене на клипчета от снимки
Автор: ibk   
Дата:   26-08-05 19:14

Sony Vegas
Adobe Premiere

и др.[smile]

Автор: Synthesis   
Дата:   26-08-05 19:21

За филми май трябват 24 кадъра в секунда. Не знаех, че 300D ги поддържа. [shtrak]

Дата:   26-08-05 19:50

а за компресиране на времето да знаеш нещо? аз планирам да го компресирам 360 пъти...1 кадър на 15секунди. Само че не занм какво ще се получи...ще се похваля ако стане нещо[smilie6]

Автор: murphy   
Дата:   26-08-05 20:13

ProShow Gold
много добра и много лесна

Дата:   26-08-05 20:49

hm trqbva mi super lesna za rabotene programa koiato da e mnogo aftomatizirana... az imam 350 faila koito trqbva da se resaiznat, i da se postavqt edin sled drug s prodaljitelnost 30 kadura v sekunda..az ne go otkrih tova na goreposochenite programi...durationa se zadawa ruchno za vsqka snimki koeto ne me kefi vobshte. Ako nqkoi znae kak se pravi po lesno da obqsnqva az ne sam si igral s tia programi i sigurno propuskam neshto

Дата:   26-08-05 21:01

извинявай, но как успя да за час и половина да ги инсталираш, да ги разгледаш, разучиш??? и да кажеш, че нямат такова нещо??[smile]
и двете, които съм написал го правят това...

v Properties -> default frame duration... 1 frame

успех!

Автор: samara   
Дата:   26-08-05 21:24

тва е тъпо, ама виж нещо за правене на слайд от снимки...ей така за подарък на комшийте със снимки на дечурлигата, би свършило добра работа !...[smilie24] [smilie7] [beer] [shtrak]

Дата:   26-08-05 21:36

ima edin film Baraka...ot tam katocheli se vdahnovh, napravih si edin taimer za aparata deto da mi cuka na 15 sekundi i shte vidq kakvo shte stane, az predi sam pravil takiva neshta ama bqha 9kadura i stana givche, a givche ot 300 kadura shte e golqma prostotia.

Дата:   26-08-05 22:19

stana prilichno dobre 260 faila naslojih i videoto stana 8mb, ako nqkoi iska da mi pishe po icq shte mu go pratq, nqma kak da go pokaja publichno. Primierata naistina raboti mnogo burzo i udobno.
Ako nqkoi ima opit v taq oblast da kazva
az si slojih aparata na aftomatichen rejim.

Автор: sickscrawled   
Дата:   27-08-05 15:32

обаче тоя филм е заснет с камера,ръчно направена,която в момента за да я използва някой се дава за не знам колко си хиляди лири на час,супер трудно се уреждат с нея дори хора като Дейвид Линч...така че успех

Автор: Junior   
Дата:   27-08-05 16:37

Касчей Безсмъртни, по добре пусни през повече от 15 секунди - например през час....и внимавай с осветеността на това дето го снимаш - не бива да много променлива

Дата:   27-08-05 19:36

Изкуших се да покажа[smile] http://mefoto.hit.bg/firsttry.avi
Опитите ми продължават. На 1ч ще стане много забързано, и факторите които ме ограничават са сериозни. батериите ми издаржаха вчера само 2ч като снимах през 15секунди на 13сек експозиция[smilie5] . Вчера снимах залез и тои беше с много променлива осветеност(залез ама гледан на изток) това което и показвам[smile] .

Автор: Legba   
Дата:   28-08-05 00:02

Много яко. Кажи как си направил таймерчето ако не е тайна.

Мажду другото Барака е един от любимите ми филми

Дата:   28-08-05 00:09

@sickscrawled
сори, но малко си в грешка[smile] BARAKA е сниман на 70мм камера, която всеки може да си наеме. Е, по-скъпо е от обикновена (заради размера и консумативите), но не невъзможна... особено пък за Линч[smile]

виж http://www.spiritofbaraka.com/[smile]

@kaschiyski
добре като за първи опит[smilie24] [smilie24] [smilie24]

гледай за вдъхновение и Koyaanisqatsi, Powaqqatsi и Naqoyqatsi ...
http://www.koyaanisqatsi.org/

успех!!

Дата:   28-08-05 11:31

Таимера е с един PIC и две батерии и наръчник за правене на обикновенно дистанционо за 300д, мога да дам и пълното ноу хау ама се самнявам че това интересува всички. Вчера апарата успя да направи 600 снимки, малки на 512Mb карта и му издаржа батерията. Но се сетих че апарата се амортизира жестоко като го ползвам за камера и мисля да спра. Мисля че трябва да мина на апарат без механични части които да се чупи по бавно.

Автор: legba   
Дата:   28-08-05 15:02

Давай пълното ноу хау :) мен поне ме интересува.
Пусни на legba@satline.net ако тук никой не изгаря от желание да научи нещо ново :)
мерси

първа  назад  1     всички  напред  последна