Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До Marillion
Автор: elektromer   
Дата:   25-08-05 00:37

Извинявай за директното обръщение!
Четох доста твои постове и особено за Olimpus C-500 ZOOM , Т.е апарата който притежаваш!
Някъде беше казал , че има пълни ръчни настройки.
Това наистина ли е така , защото по описание няма ръчен фокус!

Отговори на това съобщение
 Re: До Marillion
Автор: Marillion   
Дата:   25-08-05 11:44

Няма ръчен фокус!
Съжалявам, ако съм подвел някой.
Има ръчни настройки на баланс на бялото, ISO и на скороста на снимане.

Ако ти трябва нещо друго - питай.

Дата:   25-08-05 17:32

Като WEB камера може ли да работи?
Вече си купих такъв Фотоапарат и сега се мъча да свиквам с него!:))))[shtrak]
Ако си открил някоя негова особеност или нещо интересно - сподели![smilie2]

Дата:   25-08-05 17:39

Збравих , да нямаш инструкция на български , или нещо в нет-а да ти е попадало?
Имам предвид пълната инструкция - в кутията имаше една много кратка инструкция на български , а пълната - на английски , немски , френски и испански.[smilie10]

Дата:   25-08-05 19:33

Като Web camera не може да работи - и по-добре, ако питаш мен.

Ами... понеже господата - вносители ги е домързяло да платят 100 лв на някой да преведе ръководството на БГ... са пуснали един ксерокопиран лист с някакви.. супер измислени обяснения за фотоапарата от сорта: "Натискате копчето за да снимате"

Иначе в единия диск към пакета имаш много хубаво ръководство за експлоатация (на английски) - сядай и чети колкото можеш. Много подробно е обяснено. Поне ще разбереш повечето неща от къде се включват [smilie5]

В български сайтове не открих почти никаква странична информация. Всичко е на английски или руски.

Автор: Стоев   
Дата:   25-08-05 19:42

като ВЕБ камера....
кефи .......

Дата:   25-08-05 20:08

Стоев - ами хората искат 5 в 1. [smilie5]. Да пере, да чисти, да прави мусака....

Аз лично за Web camera си позвам Foto Clip - идеален е за тази цел. И за mp3 плеър е перфектен с тази зарядна батерия. Слагам му последния албум на Maiden, мятам го в раницата и отивам да снимам с лентовия си апарат. Кой казвал, че Photo Clip-a не ставали за нищо...

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: algaivel   
Дата:   25-08-05 21:43

Marillion, аз "снимам" със същия апарат. Сега отивам в профила ти да сравнявам качество. Мен лично ме драз тромавия софтуер и бавния фокус.
elektromer, (извини ме ако звуча смешно) ще споделя това което съм научила тук- има възможност дза настройка отвора на блендата, за скоростта на затвора, баланса на бялото, синхронизирана светкавица[smilie11] [smilie11] [smilie11] . Факт е че в светъл ден прави много добри снимк Ръководство на български все още не съм намерила[smilie2]
Ако откриеш свиркай.
Клип прави, но до 16 сек и без звук(връщаме се в ерата на нямото кино) и сме много артЪ.
Обичай си го и си го къткай, докато можеш да си позволиш друг.
Всички снимки в профила ми са правени с такъв фотоапарат. Ако искаш ги погледни, последните качени са на така наречените мой настройки- т.е. опитвала съм да настройвам бленда, скорост и т.н.(доколко съм успяла е един друг въпрос.
Другото което не проумявам в този апарат е макрото- по инструкция от 30 см[smilie7] [smilie11] [smilie10]
Е здраве да е. За мен той е върхЪ и още дълго ще си остане такъв.
Да ти е честит апарата и със здраве да го ползваш. Чакаме изяви[beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Дата:   25-08-05 22:52

algaivel - мисля, че си се объркала нещо. Моя с 256 мб карта прави 7 мин. клип със звук. Не съм пробвал без звук колко ще направи, но предполагам, че ще е повече. Фотоапарата хич не е бавен - доста добре си работи при мен.

Макрото е в 2 режима от 2-6 см и от 6-30.

Пак си го разгледай добре.

Автор: algaivel   
Дата:   25-08-05 23:15

Упс, май виноват[smilie2] [smilie2] [smilie2]
Говоря за C 50 Zoom
Май трябва да изтрия този пост???
Но той отразява точното ми мнение за моя апарат[smilie3]

Дата:   26-08-05 00:58

Защо бе Стоев?
ВЕБ - камера за фотоапарат ...
Много от фотоапаратите са и ВЕБ камери!
Говорим за любителските цифрови апарати (сапунерките) , ами че голяма част от тях са и ВЕБ-камери![shtrak]
Олимпус-а С-500 има USB и AV изходи. Когато апарата е включен и е вързан към телевизора през AV - работи като камера. Като при това ,може да се избира стандарта на изходния AV сигнал - PAL , или NTSC.
При това полужение той може да е и WEB - камера , но с подходящ софтуер в комп-а!
Надявах се че може и направо да си бъде WEB камера и затова попитах![beer]

Автор: Airborne   
Дата:   26-08-05 01:31

електромер:
полУжение: полу-уеб камера, полу-фотоапарат ;-)
ще те добавим към балшоя руская... ;-)
от такива грешки се раждат големи идеи[smilie24]

Дата:   26-08-05 11:30

Не разбирам добре , къде точно е грешката , но има две възможности:
1.Твърдиш , че аз съм грешката - т.е. това което казвам е голяма глупост:
Не мога да допусна , че не си чувал за фотоапарат , който може да е и WEB-камера!
Ако е така - това не е дискусионен въпрос , а въпрос на проверка![smile]
2. Казваш, че грешката е в това да се правят такива фотоапарати - от всичко по малко и накрая нито едното както трябва!
Това е въпрос на изисквания , качества , цена и потребности - това не се контролира и регулира с мнения и постове!
Това го контролира и регулира ПАЗАРА![beer]

Не забравяй , че има и такива като мен - начинаещи любители , които си имат своата гледна точка![shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   26-08-05 16:46

преди време съм си мъчил фотоклипчето за ВЕБ камерка, не останах доволен и си купих обикновена ВЕБ камерка

първа  назад  1     всички  напред  последна