Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Към модераторите/администраторите
Автор: ByteSize   
Дата:   24-08-05 13:21

Здравейте на всички.

Поздравявам ви за успехите на средата която сте създали така успешно :) Браво.

Бих искал да ви попитам един въпрос който мен, като потребител ме касае/притеснява/дразни...

Няма ли някакъв начин да се направи нещо като филтър на коментарите от сорта на "добре" ... "яко е" .... "не става" ... "да"... "харесава ми/не ми харесва"... и така на татък.
Аз лично ги намирам за напълно безмислени и с нищо не ми помагат да си подобря работата :/

Донякъде мога да кажа че това е единственото нещо което ме отблъсква от този форум... другото е свързано с upload-a, но него не искам да засягам изобщо. :)

Поздрави :)

Отговори на това съобщение
 Re: Към модераторите/администраторите
Автор: mario007   
Дата:   24-08-05 13:33

Добре, че някой отвори дума, че и аз да изокам. Мисълта ми е за гласуването, защо да няма цялата гама от оценки, а са оставени само положителните. Нека има възможност да се гласува от 2 до 6, а след това да има и условие, снимка с отрицателен вот или да се сваля от класацията или пък да има отделна папка с "Издънки за нравоучение". А какво пречи да се направи в края на месеца и конкурс "Най голям резил".
Хайде, със здраве.

Автор: gorbi   
Дата:   24-08-05 13:36

Ами първо потърсете назад във форума колко хиляди пъти се е дискутирало това и си отговорете сами...... има бутон търсене горе, с червено е боядисан...... [smilie3]
Хайде със здраве

Автор: Junior   
Дата:   24-08-05 13:36

mario takava sistema imashe do predi godina i polovina - ne stava... sega e po-dobra

Автор: ocb   
Дата:   24-08-05 13:41

Според мен системата няма нужда от злато, сребро и бронз. >90% от гласуващите гласуват само със злато!

Автор: Ted_74   
Дата:   24-08-05 13:52

Аз искам да предложа /ако е възможно/

смяна на облика на форума - и то коренна;

Кратки отметки - секция Фотографиране /може с подтеми -портрет, пейзаж и др.;
Фотошоп; Осветелние; Филтри;Общи приказки;
секция Купува/Продава; примерно.

Защо искам лично това:

1.темите са адски разхвърляни и нееднородни;
2.няма брой постове на юзери; улеснен начин за лични съобщения;
3. няма стикнати теми - които са важни;
4. няма правила които да висят отгоре на форума;
5. няма сигнатура на всеки кой с какво снима /по избор/;
6. няма често задавани въпроси;

трябва да има и модератори, които да стикват и банват ако някой се ...Админа да delete account.

Дано да ме подкрепят и други.За админите това е перспектива - иска да се пипне форума.Ще е по-добро за него и за сайта.

Публикацията е редактирана (24-08-05 13:55)

Автор: gorbi   
Дата:   24-08-05 13:53

Ted_74 [smilie23] [smilie23]

Дата:   24-08-05 13:56

gorbi - кажи защо.

Нека да обсъдим.

Автор: kokitch   
Дата:   24-08-05 14:03

подкрепям Ted_74, мисля че повечето юзери точно това търсят, но най-важното е админите да се замислят повече

Автор: elrisha   
Дата:   24-08-05 14:06

Автор: ocb
Дата: 24-08-05 13:41

Според мен системата няма нужда от злато, сребро и бронз. >90% от гласуващите гласуват само със злато!
--------------------------

не е верно! я ела да видиш при мен колко Бронз се излива [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Prakticar   
Дата:   24-08-05 14:06

Момчета, форумът в сегашния си вид е резултат на дълго и бурно развитие. Това, че нещата са така, а не иначе не е случайно.
Ако някой иска коренна промяна - ами да си направи собствен форум по свой вкус.
Какво по-хубаво от това да има няколко различни, състезаващи се форума?

Автор: Stefoo   
Дата:   24-08-05 14:09

Ако може и аз да попитам едно въпросче?

Защо бяха премахнати бутоните напред и назад под снимките?
Въпреки че съм със сравнително бърз интернет ме дразни всеки път да се връщам в Preview-то на снимките. Пък и так понякога изпускам някой друг хубав кадър.

Не че е болка за умирачка, ама ако го върнете предишното положение ще съм Ви благодарен, пък ще ми удължите животеца с някоя друга годинка!
[smilie3] [smilie3]

Айде за сега със здраве, желая Ви още много успехи!

Дата:   24-08-05 14:30

Prakticar -не знам какво имащ в предвид под бурно развитие?

За мен е недоразвит.Нито облика е нещо, отговарящо на фотографията...не знам, разбира се изказвам изцяло мое лично мнение.

Аз предлагам за обсъждане - а не натяквам смяна на облика!

Автор: SheLLia   
Дата:   24-08-05 14:50

първоначално въпросът беше за коментарите от сорта "харесва ми/ не ми харесва". Според мен нещата са доста относителни. Вярно е, че такива коментари не помагат на автора да подобри работата си, но съгласете се, че не всички тук са професионалисти и аз лично също пиша такива коментари, защото дадена снимка просто ми харесва, не мога да обясня какво точно в нея ми харесва, понеже не съм запозната с точната терминология на нещата или наистина не мога да преценя. Просто общото усещане е, че ми харесва. Много по-лесно е да обясниш защо даваш негативна оценка на дадена снимка, защото нещо явно те е подразнило в нея, но при положителните коментари аз лично също се затруднявам да кажа нещо повече в голяма част от случаите. От съвети се въздържам, защото не мисля че съм толкова добра, че да давам съвети. Това, което предлагаш ти ByteSize, доколкото разбирам е да пишат коментари само тези, които могат да помогнат на автора да подобри качеството на работата си. Друга причина за коментарите от "една дума" е, че гласуването е един вид анонимно и авторът няма как да разбере кой е гласувал за снимката му. Мен лично ме интересува кой е гласувал за снимките ми (ей така от чисто любопитство).

първа  назад  1     всички  напред  последна