Автор: SheLLia
Дата: 24-08-05 14:50
първоначално въпросът беше за коментарите от сорта "харесва ми/ не ми харесва". Според мен нещата са доста относителни. Вярно е, че такива коментари не помагат на автора да подобри работата си, но съгласете се, че не всички тук са професионалисти и аз лично също пиша такива коментари, защото дадена снимка просто ми харесва, не мога да обясня какво точно в нея ми харесва, понеже не съм запозната с точната терминология на нещата или наистина не мога да преценя. Просто общото усещане е, че ми харесва. Много по-лесно е да обясниш защо даваш негативна оценка на дадена снимка, защото нещо явно те е подразнило в нея, но при положителните коментари аз лично също се затруднявам да кажа нещо повече в голяма част от случаите. От съвети се въздържам, защото не мисля че съм толкова добра, че да давам съвети. Това, което предлагаш ти ByteSize, доколкото разбирам е да пишат коментари само тези, които могат да помогнат на автора да подобри качеството на работата си. Друга причина за коментарите от "една дума" е, че гласуването е един вид анонимно и авторът няма как да разбере кой е гласувал за снимката му. Мен лично ме интересува кой е гласувал за снимките ми (ей така от чисто любопитство).
|
|