Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Обяви???
Автор: render   
Дата:   24-05-04 14:34

Ще ми каже ли някой на кой бг сайт на който да има най голямо изобилие от обяви за покупкопродажба на фототехника. тук виждам някои но, но са като теми вав форума, по скоро търся място с повечко обяви.
А трудно ли е към photo-forum-a да се направи отделна секция за обяви?

Отговори на това съобщение
 Тц.
Автор: GenaDP   
Дата:   24-05-04 15:15

Тук е свърталище на люде, творящи Изкуство, или Арт, както някои предпочитат... За такива плебейски теми като търговия място нема. Тъй че кажи кво търсиш - може и да се намери нейде.

Re: Обяви???
Дата:   24-05-04 16:54

а ти ако не се обадиш не може. По цял ден ли си нямаш работа? Очаквах отговор от човек, който знае къде може да има такова място с обяви, а не от такъв който се чуди какво да отговори на всяка тема. Ако бях на теб щях да "творя Арт" а не да пиша коментари на "плебейски теми" или пиши направо на тези които си пускат обявите а не на тези които питат.

Дата:   24-05-04 19:19

Ами като не искаш да ти отговарят - не питай бре, тикво. Въри да твориш Арт, а аз кво ще правя - то си е мой проблем, акъл от малоумни не ща.

Автор: jumbo   
Дата:   24-05-04 19:23

оказион.бг

Автор: GuruMMX   
Дата:   24-05-04 21:36

e tuk mu e mjastoto de :)
ima mnoogo site-ove ama tuk e efikasno!
tuk i v drugija forum!

Дата:   24-05-04 21:37

okazion.bg - :( kofti rabota :)

Автор: murnau   
Дата:   24-05-04 21:39

e toj nali e ban-nat ot drugia forum

Дата:   24-05-04 21:40

heh :) e neznaeh :)

Хе-хе...
Дата:   24-05-04 23:49

И що?

За добро поведение?

:)

Дата:   25-05-04 14:24

Абе ти Генчо май наистина си много зле.
И две думи смислени не можеш да вържеш...[smilie23]
"Ами като не искаш да ти отговарят - не питай бре, тикво" виж се какво казваш и след това какво съм ти писал малко по горе.
май си съвсем неадекватен. Пиша ти кой искам да ми отговаря и че ти не си такъв а ти пак се вреш. Направо не виждам каква сила ги движи такива като теб ама ще да е нещо свръхестествено. https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif

Дата:   26-05-04 00:10

Бе тъпанар - дреме ми на патката кво искаш. Като отваряш нова тема, пиши и кой да ти отговаря по нея. Не че ако ник-а ми го няма там, това ще ме спре да пиша там де. Пък като не ти харесва - бий си камшика, и въри да си отговаряш сам.

първа  назад  1     всички  напред  последна