Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам Sigma SD9 с обективи
Автор: J0R0   
Дата:   21-05-04 11:11

Тяло - Sigma SD 9 - Foveon 3x3.4 MP
+
Обективи:
Sigma 50 mm 2.8 EX Macro
Sigma 24-70 mm 3.5-5.6 ASP
Sigma 70-300 mm 4-5.6 Macro
+
Памет
512 MB Lexar 40x
Всичко е ново, на 1500 кадъра, с 1 година гаранция в USA

Цена на комплекта - 2600 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Sigma SD9 с обективи
Автор: Gafa   
Дата:   21-05-04 11:17

а стига ве Жоре
Цената сие супер и доста обективчета с нея
да не си решил и ти да минеш на олимпус

Хе-хе...
Автор: GenaDP   
Дата:   21-05-04 11:47

Отвориха му се очите на Жорко :)

Автор: night   
Дата:   21-05-04 11:52

интересно какво си решил да си вземеш?

Re: Хе-хе...
Автор: pinko   
Дата:   21-05-04 11:54

Хехе, то и аз скоро ще засилвам 300Д-то май, един 1Дмарк2 ми предлагат, на 4 месеца и на 24 000 кадъра, за около 3 000 долара май ще се спазарим[smilie3]

Автор: kidik   
Дата:   21-05-04 11:55

Гена, общуването с теб е като с пастор Бакалов - слепите проглеждат, глухите почват да чуват, а инвалидите фъргат патериците и сапунерките и стават репортери на Ройтерс.

Автор: emmmo   
Дата:   21-05-04 11:59

Жоре, пробвай в друг сайт!
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Pinko bre...
Автор: GenaDP   
Дата:   21-05-04 12:16

ne stavaj smeshen. Mk.2 ne mozhe da e na 4 meseca, shtotot go pusnaha v prodazhba predi po-maklo ot 2

Автор: TheMadMan   
Дата:   21-05-04 12:25

а на мен един Canon 1Ds ми изкочи на мнооооо яка ценаааа [smilie5] [smilie24]

Дата:   21-05-04 12:26

Бе не съм смятал точно колко месеца се получават, според пича, дето го продава, е купен в край на февруари, 23.2 по-точно.

Да де, 3 месеца без малко се получават всъщност[smilie11], аз броих февруари, март, април, май, та така ги изкарах 4[smilie2]

Публикацията е редактирана (21-05-04 12:28)

Автор: pitarfoto   
Дата:   21-05-04 12:29

Това смъртната присъда заSigma SD9 ли беше https://photo-forum.net/joro/emoticons/angel.gif

Автор: J0R0   
Дата:   21-05-04 12:38

Не е смъртната присъда на Сигмата. Апарата си е много добър, има перфектна резолюция и цветопредаването и динамиката му са много близки до филмовото изображение, което лично мен ме кефи.
Причината да го продавам е не че съм недоволен от него, по скоро осъзнах, че не ми е необходим апарат с такива параметри. Аз съм турист човек и ми идва нанагорно да мъкна цялата раница с обективи, пък в крайна сметка не изкарвам пари от това занимание, снимам за удоволствие.

Автор: lucky   
Дата:   21-05-04 13:30

Pinko,tuka mi miri6e na dravze 6a znai6.....kraia na Feb moje da si go e kupil samo Michael Reicmann.....
Prostosmartnite si go polu4iha kam na4aloto na April nai rano.....

Дата:   21-05-04 13:48

Ами не знам, Лъки, тоя човек живее и работи в Л.А., рекламен фотограф е, поснимал с тоя марк2, избил му парите и сега иска фулфрейм 1Дс и затова продава Мк2.

Купил го е за 4150 долара, а може и да е сбъркал 23.2 със 23.3, стават и грешки, довечера ще му звънна, че там сега е нощ или много ранна утрин[smilie3]

Автор: asahi   
Дата:   21-05-04 13:55

Тъкмо започнах да я харесвам тази Сигма и ти сега ще я плъзнеш на някой неизвестен маниак. И на мен ми идва тежичка, търси някой по-самоотвержен (или пък с оръженосец :) ).

Автор: BONI   
Дата:   21-05-04 14:29

Sigmata e nesravnima kato rezolucia s koi i da e 6mp DSRL. Problema naistina e che si e tejka za nosene po bairite. Inache e super!
Az moia D100 zatova go prodadoh,prosto ne mi triabvashe i mi beshe mnogo tejyk s raznite mu tam styklarii.Tova sa aparati za hora deto da vadiat pari s tiah.

Дата:   21-05-04 15:31

Точно така, Бони, резолюцията на Сигмата е по-висока от тази на 6Мп апаратите, затова съм се наточил на 1Д Мк2, той е 8Мп, пък и кропфактора е 1,3[smilie5]

Въпреки всичко Сигма не ща, много е "сурова", иначе Фовеона като идея е голяма работа, ама като изпълнение[smilie11]

Автор: boni   
Дата:   21-05-04 16:03

Abe Pinko ti vchera razpraviashe che rezolucia mnogo ne ti triabva ,pyk sega Mark2 :)))

Дата:   21-05-04 16:13

Пък на мен ми разказаха една история за 300Д как са му сменили матрицата от 6мгп на 22мгп
Та се каня тия дни да отида лично да погледна това студио

Дата:   21-05-04 16:18

Не си ме разбрал по скоро, мисълта ми беше, че не ща сапунерски 8Мп, а истински, огледално-рефлексни, от голяма матрица, и искам използваеми кадри на 800, че и на 1600, и не искам след като щракна 5-6-10 рав-а, апарата да блокира и да почне да мисли[smile]

Автор: ivo   
Дата:   21-05-04 17:32

Много си прав, брате[smilie3] От няма месец снимам с 1D Mark II - разликата е потресаваща дори спрямо 1v - то, което имам от 4 години - техниката е дъпнала ужасно много. Светломеренето е безупречно, за бързината на снимане няма какво да казвам, сещаш се... [smile] Определено изисква добро познаване на Photoshop за изкарване на максимума от снимките, доста четене на инструкцията и много внимателно подбиране на правилните настройки - dpreview форума е пълен с ревящи малоумници, че това не ставало така, на онова цвета бил крив, а после се оказва, че след първоначалното бъзикане никой не си е направил труда да настрои параметрите както трябва. Ако искаш "перфектна" снимка направо от апарата - сапунерки бол. Перфектно средство за професионална работа. Абсолютно не е за мъкнене по чукарите - с добър обектив тежи към 1 1/2 тона

Автор: boni   
Дата:   21-05-04 17:56

Eee,prav si Pinko,DSRL-a si e N1,znam az i mnogo pyti sym go kazval,no naistina si struva da si kupish samo ako se zanimavash profesionalno ,inache niama smisyl....
Na mene mejdu drugoto 8080 mi dava mnogo po-goliama svoboda na snimane otkolkoto D100 edno vreme.Daje softuera deto go ima vatre ,zamestva cial laptop :))Ima cial photoshop vatre i mojesh da si pravish kvoto si iskash sys zasnetata veche snimka:))

Автор: asklep   
Дата:   21-05-04 18:21

Любопитно ми е за какво непрекъснато инвестирате в все по нова техника ,това от любов към "спорта" ли е ,щото според мен клиентите едва ли забелязват разликата в качеството на снимките правени между миналогодишния модел и таз годишния или просто е за улеснение и кеф на майстора [smile]

Дата:   21-05-04 18:49

улеснение и кеф на майстора :))))

Автор: pitarfoto   
Дата:   21-05-04 18:52

Moже би и един вид избиване на комплекси ахей едно време "по таталитарно" единственото нещо което можеше да си купиш свободно от магазин това беше евентоално някой ZENIT ET.или с връзки някоя PRAKTIKA MTL-3 или 5 , а сега глей кви времена настанаха кеф ти OLYMPUS кеф ти CANON или NIKON .........ей така едно време ни обясняваха че ще е при развития капита...апа СОЦИАЛИЗЪМ та затова купувай народе сега тие времето да се кефим че както е тръгнало като дойдат "социалистите" пак ще трябва да вадим от нафталина железните в прекия смисъл ZENITI [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна