Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фрапираща ли е разликата Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM и Sigma Zoom Telephoto
Автор: kabel   
Дата:   31-07-05 13:06

фрапираща ли е разликата Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM и Sigma Zoom Telephoto 70-200mm f/2.8 EX DG APO HSM
толкова ли е голяма разликата в качеството колкото в цената става въпрос за снимане на рали и формула 1

Отговори на това съобщение
 Re: фрапираща ли е разликата Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM и Sigma Zoom Telephoto
Автор: TPECHAT   
Дата:   31-07-05 13:16

зависи на какво го сложиш [smilie21]

Re: фрапираща ли е разликата Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM и Sigma Zoom Telephoto
Автор: carl_cox   
Дата:   31-07-05 13:37

аз не разбирам от обективи -ама скивай тез линкове

http://www.pbase.com/cameras/canon/ef_70200_28is

http://www.pbase.com/cameras/sigma/70-200_28_ex_apo

ама TPECHAT ко са прайш [smile] знайш ги добре обектифити[smilie5]

Дата:   31-07-05 13:47

засега имам 20д на 2 седмици и еос3 но се надявам на дядо коледа а дали биха представлявали интерес снимки от такива състезания да се публикуват тук

Публикацията е редактирана (31-07-05 13:49)

Автор: special_k   
Дата:   31-07-05 13:50

Разликата е огромна! За формула ти трябва бърз автофокус. 70-200 L !!!
...и конвертор Х1/4

Автор: thor   
Дата:   31-07-05 13:54

помоли се на дяда ти Коледа ,на обективчето което ти донесе като подарък да има червена лентичка да е бяло и да пише CANON ... [smilie5] [smilie5] [smilie5]
за другите казват са по трошливи ,не толкова аккуратни и рискуваш след време да не заработи на по/най новото ти апаратче ...[smilie6]
извода е поръчвайте си най добрите играчки ,за да не гледате все по играчките на другите след това ..
е ако можете да си го позволите де ...

[smilie7]

Дата:   31-07-05 14:00

за коледа ново тяло обектива мисля до 15 август най късно голяма ли е разликата в скороста на фокусиране това не са най често срещаните обективи и затова не съм наясно с тях

Дата:   31-07-05 14:08

собствениците на SIGMA ще ти донесат информация през 10 планини ,за да те убедят че са направили най добрия избор ...собствениците на Canon-а ще им е по лесно да те убедят ..аз нямам нито единия и нито другия ..но SIGMA няма никога да си взема .....най добре ще е да се поразровиш дали някъде из/покрай твоя вилает ,дали има по някой собственик на единия и/или другия за да ги разгледаш ,пощракаш ...
CANON-а е най доброто както и ще да го спрягаш ..ама хубаво е ти да се убедиш сам ..

[beer]

[smilie7]

Re: фрапираща ли е разликата Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM и Sigma Zoom Teleph
Автор: jimmy   
Дата:   31-07-05 14:09

Точно в скороста на фокусиране няма голяма разлика. Но стабилизатора....е голяма плюс. Взимай Canona.[beer]

Автор: special_k   
Дата:   31-07-05 14:33

jimmy- мога да поспоря

Дата:   31-07-05 14:56

абе хубаво ама покрай мен няма такива собственици на рали акрополис се запознох с един японски професионален фотограф фирмен на субару и вечерта пийнахме повечко бири та той ма убеждаваше че освен канон друго няма ама нали е японец аз си помислих че е пристрастен
А НАЙ ВАЖНОТО ФОРУМА Е СУПЕР преди 20 години и аз бях професионален фотограф ама живота ме препрати в друг бизнес дори смея да твърдя че 1 копирах цветни снимки в моя регион та си имам някаква представа ама тая цифрова фотогравия я уча от форума

Автор: fobo88   
Дата:   31-07-05 15:03

Tezi kadri sa s Canon EF 70-200/2,8 L USM IS
https://photo-forum.net/i/167163
https://photo-forum.net/i/164680&USER_ID=56
https://photo-forum.net/i/163646&USER_ID=56

Spored men e po-dobriqt izbor[shtrak]
P.S. Ne vidqh 4e za rali ti trqbva...Canon ZADULJITELNO!!![beer]

Публикацията е редактирана (31-07-05 16:29)

Дата:   31-07-05 15:24

ми то то този обектив на CANON в него е/са вложени най големите надежди на марката защото сигурно е най продавания обектив ,за тези които държат най много на качеството и възможността за най-малък брак на картинки , а и в тази дължина и светлосила про зумове най вероятно най много се стараят ,да вложат най добрата технология ,а пък по здрав и издържлив обектив надали има в цялата EF гама ,тропикализиран и с всички други екстри ...може би единствения му недостатък е теглото ,а за цената хмммм според мен цената си е напълно реална ,като го сравниш с някои и други обективи ще се убедиш още повече ,че това е най правилния избор ...[smilie6]

http://www.fredmiranda.com/reviews/showproduct.php?product=12&sort=7&cat=27&page=1

сега на тази тук сигма не пише DG ,ама до колкото разбрах тези сигми DG не се отличавали с нищо особенно по добро от другите освен с по високата си цена ..

http://www.fredmiranda.com/reviews/showproduct.php?product=102&sort=7&cat=37&page=1

та ...незнам аз съм за CANON .. от опит не конкретно от посочените от тебе обективи ,но разликата за мен е огромна между CANON и останалите от рода на SIGMA,TAMRON и т.н. при тях винаги има нещо което се се пука ..и ги прави неструващи си ,освен ако човек не може да си позволи по доброто ..остават си компромис ...

[beer]

[smilie7]

Re: фрапираща ли е разликата Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM и Sigma Zoom Teleph
Автор: Стоев   
Дата:   31-07-05 15:38

Не съм сравнявал със Сигмата. От EF 70-200mm f/2.8L IS USM съм доволен.
Забележка към него - тежи.

Автор: navy   
Дата:   31-07-05 15:42

Удобен е га вариш патешко, да затискаш капака на тенджерата [smilie5]

Автор: IvoYoo   
Дата:   31-07-05 15:49

Аз съм за Canon

първа  назад  1     всички  напред  последна