Автор: stoevmobile
Дата: 18-05-04 23:40
аз не владея фотошопа, Трансфикшън, имам подобна програма с канончето, но рядко я използувам за повече от леко напудряне.Затова и не публикувам - тук повечето са от лъв нагоре а много от останалите се мислят за такива.Трябва ли да ме изхрупкат като махмурлия кисела краставичка или да ме плюят 2 дни после, че съм сбъркал настройки и съм изкарал ART, дето е "по-така" и е влязъл в класациите? А на пияна глава не мога да качвам - имам си едни незаписани правила, дето ако не си припомня-не става
Плюха ме вече, че се претоварвам с "купувани програми" , дето не ми дават правото да раздавам точки. Е, аз май не страдам от това-не давам на никого злато(ало-о-о--оо, Админе, много бръмбарчета май има в сайта..., щом защитите блокират гласуването )
Ама нейсе, ако снимаш за себе си, не ти трябва фотошоп, оригинала си е оригинал, ако ще публикуваш обработено - какъв е смисъла да пишеш как е снимано или да пускаш ексифа(май така се казва).
та не разбирам, защо искаш да публикуваш следното:"аз така снимах, ама тук го почерних,тук го забелих, а и жълтичкото му отрязах до 50%"
Ама все пак успех, Трансфикшън
|
|