Автор: Ася
Дата: 26-07-05 20:26
Най-накрая имам достъп до компютъра и мога да разкажа (макар и с голяаааамо закъснеие)за фотокурса, конкурса и т.н.
Курса и го води доцент Петър Абаджиев с Бони като главен асистент, и при това много добре. Беше ми много полезно и интересно, понеже имахме и теория, и практика, и което е също толкова важно, обсъждахме си снимките, за да разберем какви грешки е допуснал всеки и как могат да се избегнат.
Снимахме във всичка стилове: портрет(в студио, пейзаж, макро, репортаж. Всъщност конкурсът накрая беше за репортаж. Аз не можех да избера снимки, които да представя - не си харесвах почти никоя. Щях да участвам на олимпийския принцип , още повече че другите бяха много по-напреднали от мен.Мислех, че моите снимки ще са от първите, които ще отпаднат, но те стигаха все по-напред, докато накрая една от тях стигна до последния кръг и накрая, за моя най-голяма изненада и радост, беше избрана за победител.
А ето и самата снимка:
https://photo-forum.net/i/165077&USER_ID=16396
Въпреки че в този конкурс конкуренцията беше малка (само 7 души), тя беше силна. А за мен като за начинаеща тази победа е важна, за да продължа зще по-ентусиазирано да се занимавам с фотография.
|
|