Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотоапарат от САЩ
Автор: zcxzcx   
Дата:   26-07-05 17:42

Здравейте,това е първият ми пост в този форум.Имам приятелка в САЩ и искам да попитам, дали някой е купувал фотоапарат от там и евентуално откъде по-точно.Потърсих в Google и намерих този сайт...http://www2.butterflyphoto.com/shop/searchresults.aspx?cti=1000&pti=1000
Цените са супер и това ме притеснява.Та затова и питам...
И още един въпрос,ако не ви е писнало да четете.Хареса ми Canon PowerShot S1 IS.Дали е най-добрият избор за цената си

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарат от САЩ
Автор: 12myxu   
Дата:   26-07-05 17:45

B&H photo ili Adorama..drugite sa nesigurni turgovci!!!

Автор: pmartinov   
Дата:   26-07-05 17:56

От 1991 година купувам неща от B&H. Смея да твърдя че няма по- точни от тях -до цент !

Дата:   26-07-05 17:59

Благодаря за съвета [smilie24] Цените са почти еднакви.От там ще се пазарува [smile]
Жалко само,че избора е труден...

Автор: onlineivo   
Дата:   26-07-05 18:31

Прочети за S2 IS и за Panasonic FZ5, FZ20... Виж дали няма да ти хареса Canon 350D за малко повечко пари (аз лично минах през горните докато плавно стигнах до извода 350D)

Публикацията е редактирана (26-07-05 20:17)

Автор: muter   
Дата:   26-07-05 18:41

buydig.com

Автор: ecobo   
Дата:   26-07-05 18:50

На мен пи пазарят от Амазон - мааалко по-скъпичко е, но нещата с апри моите хора за 2 дни. Няма проблем и с връщането на продукти, независимо от причината.

Дата:   26-07-05 18:51

onlineivo,350D го няма в тази страница,която ми препоръчаха,а S2 IS е два пъти по скъп от S1 IS ...няма да имам толкова пари(приятелката ми се връща след месец)

Дата:   26-07-05 19:02

S1 IS e сърцераздирателна трагедия . . .

Дата:   26-07-05 19:08

ха ха[smilie5] сърцераздирателна трагедия?
Почти нищо не разбирам от фотоапарати...
Какво искаш да кажеш?

Дата:   26-07-05 19:13

Фз 4 или ФЗ 5 на Панасоник направо го размазват.Силата на Канон е от 350 нагоре .

Дата:   26-07-05 19:23

Сигурно си прав[smilie3] Въпроса е,че в първия си пост написах:"Дали е най-добрият избор за цената си"-254$ Фз 4 или ФЗ 5 са 449$ и 499$,което също ги прави два пъти по-скъпи...[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   26-07-05 19:38

Колкото повече, толкова повече.Угода няма.Но и кефа цена няма .1984г. почнах със Смяна Символ .

Автор: Avon   
Дата:   26-07-05 19:46

Ako shte go vzema lichno chovek v USA, online targovcite ne sa nai-dobria izbor. Ako priatelkata ti ima vreme...i jelae da se zanimava, nai-dobre e da go kupi ot nai-blizkata RitzCamera - taka moje i da go probva na miasto, i da go varne/smeni vednaga ako ima problemi. Shte platish 5-10% poveche, no shte si spokoen.

Ako idva sled mesec, niamash mnogo vreme.

A koi aparat - parvo kaji za kakvo go iskash. Ima mnogo i hubavi, i loshi.

Автор: brumbar   
Дата:   26-07-05 19:56

Az tukmo kupih Canon 350D ot butterflyphoto.com i sum mnogo dovolen. Pristigna za 5 dena samo (za naj evtinata poruchka) i ne se plashta danuk v CA, taka che spored mene sa dobri. Ako imash razlichen shipping address ot billing address trjabva da se obadish na credit card companijata za da pozvoljat plashtaneto.

Ako otide njakoj do magazin shte platish danuk (v ca e kum 8-8.5 %)....

Автор: kris80   
Дата:   26-07-05 20:04

http://www.digitalmegastore.com
http://www.buydig.com
http://www.butterflyphoto.com

Панасоник фз4-/327-370/долара
Панасоник фз5-около 400 долара

Дата:   26-07-05 20:10

Мисля,че грешката е моя...май трябваше да започна с това,че прага на финансовите ми възможности е около 250$.Така като гледам сайта ми хващат окото Canon PowerShot А520 и S1 IS,Kodak EasyShare Z700,Olympus С-5500 и C-765 Ultra Zoom и Nikon Coolpix 5600(може и някой друг разбира се)...
Дали ще е удачно да питам,кой е най-добрият избор?[smile]
Не ме интересува заснемането на видео клип.Важно е да има оптичен зуум(те май всички имат)и да прави добри снимки за човек,който за пръв път си купува цифров фотоапарат[smile]

Автор: Jodita   
Дата:   26-07-05 20:11

Az sam ubeden che cenite v USA sa mnooogooo po dobri ot BG. V BG vi obirat.Ako iskash poveshe info pishi mi na email.

Автор: ivo80   
Дата:   26-07-05 20:16

От гореспоменатите съм пазарувал с изключение на амазона. Върви на shopping.com и там си избери някои trusted store най-често той се води като smart buy или нещо подобно беше, лесно е ще се ориентираш.

Автор: Avon   
Дата:   26-07-05 20:16

Chudesno, vzemi si Canon A510 (ne 520) ili Sony S60 s goliama karta (512 pone), komplekt zariadni baterii (Energizer 2400mAh za Canona, rezervna za Sony-to) i zadaljitelno chantichka. Shte imash vsichko ot koeto imash nujda za hubavi snimki bez griji, a prenasianeto na SD/Memorystick i bateriiki ne triabva da e problem.

[beer]

Дата:   26-07-05 20:28

Мерси на всички[beer] дотук се спрях на Canon A510 от B&H photo[smile] Имам още няколко дни преди да се разберем окончателно с приятелката ми.Ще следя темата и ще се радвам ако още някой изкаже мнение по въпроса.

Автор: Crossblade   
Дата:   27-07-05 01:47

Аз бих се върнал на S1. 10х варио и стабилизатор [cool]

Автор: Стоев   
Дата:   27-07-05 02:37

вместо S1 IS бих взел десетката на панасоника

Автор: Crossblade   
Дата:   27-07-05 03:01

И аз И аз [smilie18] Ама у PriceGrabber го дават на 500 [smilie5] Едва ли го има на 250 ?

Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   27-07-05 03:44

Hi:) Az v momenta sym v USA i predi 2 sedmici si kupih Canon S1 IS ot magazina na B&H v New York. Cenite sa syshtite kakto online, plashtash danyk (8% za NYC) za smetka na shipping-a. Aparatyt e dobyr, imam drebni zabelejki, no za tazi cena si struva. Vzeh si i rechargable batterys i 1 Gb Flash card. Bez baterii si zaguben, kym $20 sa. Ako se kolebaesh kakva camera i otkyde da si kupish, probvaj na http://dpreview.com - imat review-ta i otkyde na kakva cena mojesh da go vzemesh. Evtini memory cards mislq 4e ima v http://newegg.com .Vyobshte ne se zanimavaj s eBay-mnogo hora izgorqha.Imat problemi i s PalPay. Tova sa neshtata,koito moga da te posyvetvam, nadqvam se da sym ti bil polezen:) Upseh!

Публикацията е редактирана (27-07-05 03:47)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна