Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 skriti poslania ili prosto porednata prvokacia
Автор: japanese   
Дата:   17-05-04 12:33

[smilie7] Tema i neianata vrazka s foruma e malka moge samo tova che stava duma za visualnite medii
Pusnah ia ponege tozi link mi beshe predostaven ot kolega programist i se razrazi malak spor megdu nas:
1.Za men tozi sait kolkoto i kraino provokirasht i neizdargan( ne tvradia che sam go razgledal celia, no beshe dostatuchno da procheta stila v koito e be napisana tazi statia i samo malko ot nachaloto v sektora "za nas" ima realen shans da otraziava deistvitelni facti
2.vapreki che gledah kadrite i vsichkite tam bolni prezumcii( pone za mem)za sataniski idiologii i prostotii.....moge da se okage fact che tezi kadri tam naistina sa 1 na 25 ..

Kakvo mislite ako tova e fact dali tova edinstvenot miasto kadeto se zloupotrebibava v televiziata s tozi efect na "samotnia kadur" [smilie7]

www.tangra.org

Отговори на това съобщение
 Re: skriti poslania ili prosto porednata prvokacia
Автор: jorod   
Дата:   17-05-04 12:43

mnogo e lesno - tochish si vaprosnoto filmche i sus niakoia programka go puskash na mnogo baven hod ili gledash kadur po kadur.
skandala e star i pone vuv tozi epizod, tochen ot free-tata go imashe. Posle mislia rejisiora si prizna che bilo niakuv tehen experiment i si se vijdalo mnogo dobre i ne bilo skrito(abe neshto v toia duh beshe).

Дата:   17-05-04 12:43

opa eto go linka http://www.tangra.org >kliknete na "skriti vnushenia"[smilie7]

Дата:   17-05-04 12:44

da znam che e star no mi e intersno da chuia mnenia [smilie7]

Автор: bulgar4e   
Дата:   17-05-04 12:56

Ako vi interesuvat deistitelni fakti, 4ista realnost, bez razni tam "ideologii" vi6te www.bgns.net. Mnogo hora si misljat nai-lo6oto, no kakvo po-lo6o ot tova da izleze6 na planina s platka i kompanija za da otbelezi6 (primerno) smartta na Hristo Botev - na vr.Botev ili rozdenieto na Vasil Levski v rodnija mu grad. Ili na 30 mai da sabere6 vsi4ki deca na tanci i pesni i da im podari6 edno bulgarsko zname. [smile]
Prez ostanalaoto vreme [beer] [smilie5]

Дата:   17-05-04 13:01

bulgrache :
HUbava informacia no ne vigdam mnogo obshti neshta s temata ..

no pak po dobar link ako niakoi prdeostavi za tazi tema zashoto kakto kazah tozi sait na men ne mi haresva poradi maniakalniat mu nahcin na iznasiane na info ..[smilie7]

Дата:   17-05-04 13:03

e kvi mnenia, Jap? kadrite sa tam, nezavisimo koi kakvo misli

bulgar4e, kakvo se izcepi i ti? kvi sa tia politicheski propagandi v tema za 25-ia kadur? are i tuka li politicheska propaganda?!https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif

Автор: bulgar4e   
Дата:   17-05-04 13:06

Nikakva politika be hora. Vsi4ko e savsel prosto. Ne pisah zaradi njakakav 25 kadur. Prosto vidjah www.tangra.org i re6ih da izrazja mnenie.[smile]

Дата:   17-05-04 14:40

jorod:te sa si tam ama ne vigdam zashto i da niama mnenia [smilie7]

Дата:   17-05-04 15:02

iasno, reshih za moment che i ti si ot tezi koito im triabva izvestno usillie da "priemat" che zemiata se vurti :)https://photo-forum.net/forum/smileys/cool.gif

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-05-04 16:31

за 25-ия добре, а останалите 24-кадъра!!?:)) Попиват в геометрична прогресия, децата и крехките психики сърбат плодовете, и зачестяват убииствата от деца, и феновете на садото във фотофорум. Гладък мозък лесно се промива. "Обитаемият остров" - А.и Б. Стругацки сякаш е писана точно затова..преди доста време, а също и "Откровението на Йоан" - последната глава в библията. Каквото ще се случи, трябва да се случи. Трябва да се отсее зърното от плявата. Пазете си духовното здраве, това е най-важно, вашето и на вашите деца - те нямат спирачки. 25-ия кадър сега е на мода в "аборигентските " страни, тук си вилнеят 24 кадъра по 24 програми, и децата растат с тях, а не с родителите си. После правят шедьоври. Луди пари текат през тази най-голяма власт - ТВ.Готовата смляна храна е най-привлекателна, особено ако е гарнирана с малко интерес и нагон. Бубулечките, птичките и природата са гнусотии.

Автор: pepi   
Дата:   17-05-04 16:56

Da,taka e ot mnogo vreme-"Tate,tate,vizh-brumbar"
"Vednaga go nastupi",da ne govorime za pajacite,zmiite,gushterite i drugite "gadinki"
Trepi nared,asfaltirai gradinkite na parkingi,kupi na deteto komputur sas internet vmesto kolelo,i bez tova njama kude da go kara.
Mislja che stignahme vav budeshteto.

Дата:   17-05-04 16:58

Mobby:24 kadura sa loshi samo za decata tam tova im vliae na podsaznatelno nivo ..za tova mai vseki se saglasi che traibv da ima vazrastovi ugranichenia ..
ianche tezi 24 kadura >Ako chovek ima zdrava psihika i tvradi ubegdenia,iasna i posledovatelna cennostna systema, trudno biha mu vazdeistvali ...
vaprosa e za 25 -ia [smilie7]

Автор: jumbo   
Дата:   17-05-04 17:46

абе за вас кирилица няма ли писна ми да разчитам шибана латиница[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: pepi   
Дата:   17-05-04 17:53

Sorry,i mene ne me kefi,ama purvo mashinata ne e moja i ne moga da instaliram nishto,i vtoro,dori da beshe moja ne znam kak!nogu sum tup ebasi nali?

Дата:   17-05-04 18:00

[smilie7] sorry jumbo:) prav si
ок от днес почвам на кирилица:)

Дата:   17-05-04 18:05

mi ne cheti be jumbo :) nali e demokracia, pishem kakvoto iskame i chetem kakvoto iskame :DD

moby-tuka ne moga da ne se suglasia s teb. no sburkani hora vinagi e imalo, ne vijdam zashto tolkova se vazmushtavash za tazi konkretna snimka. tia dori ne e plod na bolen mozuk, a e neshto napulno normalno, no vseki ima razlichna granica na tolerirane na razlichnoto.

първа  назад  1     всички  напред  последна