Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Хората на България...
Автор: gogo   
Дата:   20-07-05 11:50

Абе хора, това ли са хората на България (първите 12 снимки по рейтинг за 30 дни)
Чернобели, стари, брадясали типове, държащи вили и возещи се на каруци... (6 от 12 снимки).
Нищо ли хубаво не Ви се е случило последно време... Сватбичка - нещо - кръщене...[smile] [smile] [smile]
Аре малко по весело...

Успех на всички в конкурса!

Отговори на това съобщение
 Re: Хората на България...
Автор: mystic   
Дата:   20-07-05 11:51

[smilie24] [beer] [smilie24]

Автор: ellisaveta   
Дата:   20-07-05 11:52

че то млади останаха ли [smilie11]

Автор: papi   
Дата:   20-07-05 11:55

според мен ето това са част от хората на българия...[smilie24]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/bbhm0360.JPG
https://photo-forum.net/img/165/a_1121183329_DSC_6114.JPG

Публикацията е редактирана (20-07-05 11:58)

Автор: scrap   
Дата:   20-07-05 12:01

Па намират са.

Автор: ecobo   
Дата:   20-07-05 12:04

А така Папи! Дайте нещо младичко, секси, ако може по безгащи. [smilie19] Знайте ли колко народ се радва на такива кадри!

Дата:   20-07-05 12:05

Млади цигани и наркомани??? [smilie10]

Автор: papi   
Дата:   20-07-05 12:06

ето още един човек на Бг

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ftgt9871.JPG
https://photo-forum.net/img/180/p_1121850208_DSC_6019.JPG

Автор: scrap   
Дата:   20-07-05 12:11

Така така..останаха още близо 7 500 000 човека на България,давай и техните портрети.

[smilie5]

Публикацията е редактирана (20-07-05 12:19)

Автор: gecko   
Дата:   20-07-05 12:12

А не са ли това хората на България?

<извън темата>
Кой определи резултата от последните избори, ако не тези хора? Кой (си мисли че) решава как ще бъдем управлявани занапред? [smilie10]
</извън темата>

Дата:   20-07-05 12:14

само 750 000 ли останаха [smilie5]
АААА недей да лъжеш като си редактираш публикациите [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (20-07-05 12:48)

Автор: юнга   
Дата:   20-07-05 12:15

Защо, тези брадясалите чужденци ли са? Пък и в кадър са по- интересни и изразителни.

Автор: navy   
Дата:   20-07-05 12:17

То това е повече от ясно!
Тези хора, от които се възмущавате, точно те привличат вниманието, състраданието, респекта, уважението и още доста фактори за успешно гласуване в този форум [smilie5]

Автор: gogo   
Дата:   20-07-05 12:42

Незнам... Като снимки сигурно са много стойностни - рисуване със светлината и разработване на сенки и т.н., но освен това снимката носи и информация и създава и емоция. И тука нещо ми се губи...
Възрастен човек, с десетдневна брада и налудничав поглед, държащ вила и ръкомахащ срещу камерата [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] ...Е не ми е това представата за хората в България определено!!! [smile]

А към автора: Нищо лично пич. Просто е използвам като пример за това, което искам да кажа. Иначе снимката ти е чудесна!

Дата:   20-07-05 13:08

Абе то като се замисля реално - баш старците са хората на България, колкото и тъжно да звучи. Цял живот са строили заводи, училища, паркове... в името на "една красива България". После дойдохме ние, младите, дето се бараме за европейци, унищожихме труда на живота им и ги пратихме в приюти и да ровят из боклуците да си търсят храна... Бягаме от страната си щото не ни изнася да живеем тук и после се бием в гърдите и викаме "Българи, Стоичков!"
Абе темата е много относителна. Стари или млади няма значение. Според мен ключовата дума тук е "любов"!

Автор: nikolayradev   
Дата:   20-07-05 13:25

Както е казал поета-любовта ще спаси света.......[smilie7]

Автор: reza   
Дата:   20-07-05 13:31

ellisaveta
ша ма прощаваш, ама същите тия старци, като са били млади се е строял така удобния соц и никой "гък" не е казал....та не се знае кой прав, кой крив за положението им в момента.

Гледам, че има и доста деца в конкурса...това, че снимките със старци печелят повече гласове....ами може би се дължи на това, че самите снимки са добри, а?

Автор: ancho   
Дата:   20-07-05 13:33

А ако тия стари и брадясали с налудничави погледи са на фона на някоя максимално порутена и разпаднала се сграда - още по-добре.
Просто това са критериите тук. Няма да давам примери, но колкото по-безумно изглежда една снимка толкова по-високо се цени (особено в оная класация на богоизбраните).
След като Сираков с приятните си пейзажи беше обявен за календарджия - правете си сметка.
Я веднага си представете, че снимате български човек от мъжки пол на възраст около 13 - 15 години, който играе федербал в парка. И колко точки ще ви даде тази реалистична снимка. Най вероятно 0 (нула) и ако ако не се заядат с вас колко сте отраничени и нищо не разбирате от изкуство - направо ще трябва да черпите.

Автор: gorbi   
Дата:   20-07-05 13:43

абсолютно съгласен с gogo..... Снимките на старци, просяци, селяни с каруци и т.н. са драматични и привличат погледа наистина... Самите снимки също са много добри. Но посланието определено ми се губи....... Не е лошо в изложбата по конкурса да има и такива снимки..... но нека хората на България да не са само такива... Мислете за общото послание на изложбата да речем.... не само за точките...... [smilie3]

Автор: Avi   
Дата:   20-07-05 13:51

gorbi написа:

> абсолютно съгласен с gogo..... Снимките на старци, просяци,
> селяни с каруци и т.н. са драматични и привличат погледа
> наистина... Самите снимки също са много добри. Но посланието
> определено ми се губи....... Не е лошо в изложбата по конкурса
> да има и такива снимки..... но нека хората на България да не са
> само такива... Мислете за общото послание на изложбата да
> речем.... не само за точките...... [smilie3]

не съм съгласен - никой не е длъжен (а и не трябва!!!) да мисли за общото послание на изложбата или общото послание на конкурса - а единствено за посланието на личната му снимка - ако иска тва да е неговото виждане за България - ок. ако иска да снима дядовци и баби с много бръчки - да тонира в черно бяло за рейтинг - пак е ок. то когато снимката е добра и рейтинг минус 100 да има тя си личи. когато е изнасилина за рейтинг - пак си личи.

не виждам кво има да се коментират тия неща...

между другото някой от вас скоро излизал ли е от големия град - да види истинските хора на България? не тези "европейците" в лъскавите офиси, говорещи с термините "куул" и "фън"... "релаксиращи" на "голден сандс" и усилено кръстосващи "ърбън" средата...? ми ако го напраите - ще видите точно тези физиономии - мръсни, обезверени... тъжни. тва е истината.

Автор: nsirakov   
Дата:   20-07-05 13:58

Ави - не съм съвсем съгласен :)

ако се вгледаш можеш да видиш много
ТАКИВА и също така много ТАКИВА сцени (съответно лица)...

не омаловажавм труда на авторите снимали старостта на България, нейното отрудено еждневие...но за мен бъдещето на България за децата... младите хора... и ако тази изложба покаже повече такива снимки смятам ще се помни много по-дълго време (знам, че само си мечтая... но пък човек може да си мечтае надявам се все още)

Успех на всички в конкурса от България с Любов... [beer] [beer] [beer]

Автор: Todd   
Дата:   20-07-05 13:59

Аабе не само старците хорат в България , но не са и тия по центъра на София .Май не видях един млад зидар на някоя снимка ??? А по Слънчев бряг такива дал господ.Шофьори,булдозеристи и още много хиляди други бачкатори .
А хляба се изкарва от тях !!!!
Май иначе се мъчим да представим държавата като тъжна стара приказка, моден салон или плажовете по Флорида .
А не е така .
А на тия де се опитват да обвиняват хората живяли през социализма - искам да ви видя вие какво щяхте да сте тогава .Не какво ми приказвате сега - тогава какво щяхте да сте .
Защото ако не са били те сега щяхте да си карате мерцедесите по калдъръми и язовири щяхте да гледате само на снимки .

Публикацията е редактирана (20-07-05 14:02)

Автор: Avi   
Дата:   20-07-05 14:11

nsirakov написа:

> Ави - не съм съвсем съгласен :)
>
> ако се вгледаш можеш да видиш много
>
> ТАКИВА и също така много
>
> ТАКИВА сцени (съответно лица)...
>
> не омаловажавм труда на авторите снимали старостта на България,
> нейното отрудено еждневие...но за мен бъдещето на България за
> децата... младите хора... и ако тази изложба покаже повече
> такива снимки смятам ще се помни много по-дълго време (знам, че
> само си мечтая... но пък човек може да си мечтае надявам се все
> още)
>
> Успех на всички в конкурса от България с Любов... [beer] [beer]
> [beer]

ми разбира се - тва също са хората на българия, ама и другите са такива. затва ми се струва странно да се правят квалификации от сорта "тва се правело за рейтинг" и "що не снимате друго"... който иска снима деца, който иска снима мацки по плажовете, който иска снима стари хора - то е простичко.

за мене лично едно изразително лице на възрастен човек, събрало мъдростта на годините в очите, или събрало мъката на нищетата пак там е по-силно от показаните от папи по-горе кадри... но тва разбира се е въпрос на лично предпочитание и затова темата ми се струва излишна в частта си с твърдите квалификации...

Автор: doktora   
Дата:   20-07-05 14:24

Ами от собствен опит преценявам,че се харесват точно изпитите лица и омазаните,тъмни снимки.Аз имам в конкурса и в двете крайности и познайте коя е с най-рейтинг?Тази,която има най-много настроение и е първична,а и снимана в движение,почти не се забеляза.Здраве да е!Дерзайте!

Автор: gorbi   
Дата:   20-07-05 14:38

avi: работата ми е свързана с много пътуване.... знам какво е в най-затънтените села, знам какво е в големите градове, знам какво е в средните градове...... Грозното и мрачното са едната страна на нещата..... Тябва да има баланс.... Да мислиш само за посланието на снимката казваш.... ами естествено е когато снимаш да мислиш само за това.....:) Но като подбираш можеш и да помислиш..... [smilie3]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна