Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Nikon D70
Автор: papi   
Дата:   11-05-04 01:04

nqma li privyrjenici na tazi kamera,daite da vidim kakvi sa pliusovete i minusite na tozi digitalen aparat,spored men mislq 4e 6te e strahoten aparat s koito 6te moga da rabotq v nai skoro vreme...

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon D70
Автор: snooper   
Дата:   11-05-04 01:07

Ima privarjenici estestveno, prosto pogledni malko nadolu i nazad vav foruma shto prikazki za D70 se izprikazvaha, predvaritelno se nastroi da se abstrahirash ot pro-canonskata prostotia, koito ne lipsva shtom stava vapros za D70...

Автор: Krassy   
Дата:   11-05-04 03:45

pro-canonska prostotiq [smilie7]
Пишки ли ще мерим или ще се съгласим с факта, че и двете марки правят чудесни апарати БЕЗ сериозни забележки, че разликите в моделите от ПРО серията и на двете фирми са взаимно конпенсиращи се, и че ако аз ти снимам с 300D и D70 ти няма да направиш никаква разлика... въпреки че Canon като фирма са винаги едни гърди напред!
[beer]

Автор: feon   
Дата:   11-05-04 07:23

Aбе Краси, ти пак...нещо мериш...
а разликите ще се видят[smilie19]
може и канон да са едни гърди напред, но това е за дигиталните камери...

Автор: Gafa   
Дата:   11-05-04 09:04

Не се карая те бе хора важното е кой как снима и да се правят добри снимки

Автор: Brummaker   
Дата:   11-05-04 09:06

абсолютно![beer]

Автор: jumbo   
Дата:   11-05-04 09:32

ребята давайте бьiт друзями
стига сте се карали с една дума
всекиу си снима с апаратчето и е доволен
карате се все едно сте търговци и не може да се гледате
на мнение съм че всеки сам си е направил избора имал е очаквания дали са се опрвдали или не това е отделен въпрос
и като питате за д70 момето мнение е че за сега ми харесва бърз безшумен (механика) но не съм го пробвал при лоши условия
за сега при ярко слънце се поиздънва мога да ви пусна пример ако желаете (но сравнено с лента за дигитален е допустимо) снимайки на рол формат имате мноооооооого големи опцииии за обработка в неговата си програма (аз например много харесвам една функции която не знам точно как се казва (DEE) която изкарва много информация от сенките без да прегаря останалото
обектива е мек [smilie2] признавам го с твърда оптика шефовете ми казаха че е много добър а те се занимават с предпечат но за твърда ще почакам
това е за сега

Автор: keser   
Дата:   13-05-04 02:06

Jumbo, vijdam 4e ti si edinstvenia koito ima D70 v BG, nameri niakoi kanonadjia i vzemete napravete malko testove pri ednakvi uslovia mejdu 300D i D70.
Premereti si pi6kite 4e na vsi4ki da stane iasno za kakvo stava duma.
Za6toto tehni4eskite harakteristiki sa iasni, i sa v polza na D70.
Pisna mi da slu6am mnenia za D70 ot hora, koito dori ne sa go vijdali na jivo.

Дата:   13-05-04 08:52

Аз вчера имах възможността да пипна това нещо Д70 много добро апаратче бих казал че над нивото на 300д буфера е по голям обектива е много хубав ,ако на 300д имаше такъв обектив предполагам че нямаше да си взема 28-70 1:2,8 Също така видях снимки без нимамви корекции
Това е лично мнение ,макар че съм притежател на 300Д от повече от 6 месеца

Автор: GuruMMX   
Дата:   13-05-04 10:06

kesser, njama nujda da "pipnesh" neshto i posle da prikazvash, ako si prochel i vidjal dostatuchno za nego!
A moje bi ti ne vjarvash na forumi i reviewta hehe..
Aparatcheto e spored men edno ot naj dobrite kachetsvo/cena!
Ima dosta features, koito 300D njama, po dobra optika. Ostava i da moje chovek i da snima hehe.. i vsichko shte e nared :)
Kakato kaza Gafa, snoshti posnimahme malko s aparatcheto i se durji mnogo dobre!
Az puk sum 1D user!
taka che...
iskahte mnenie. Eto vi mnenie!
:) [beer]

Дата:   13-05-04 23:39

GuruMMX, uvajavam mnenieto ti, no nikade po forumite ne sam vidial bezpristratni sravnenia na D70 s 300D, s izkluenie na edin test za moaire i 1 photos sniman ot D70 i 300D.
Mislia 4e vsi4ki drugi ocenki, s izklu4enie na tehni4eskite parametri sa subektivni.

Az napravih svoia izbor, otdavna, pove4e ot mesec ve4e snimam s D70 i ne sajaliavam. Pri men delemata be6e 10D-D70.
I moje bi gre6a no misla, 4e e po umesno da se sravniavat 10D i D70, togava moje da se govori i za predimstva na Canona, no pri 300D te prosto lipsvat.

Автор: Steki   
Дата:   13-05-04 23:45

защото 300D e един средностатистически любителски цифров апарат със сменяема оптика[smile]

Дата:   14-05-04 00:27

Steki sega se izkaza nepodgotven

Дата:   14-05-04 00:31

и защо така си мислиш ГАФЕ?

Дата:   14-05-04 00:33

само ако видиш цената на 300D как заедно с обектива и всичките му аксесоари струва по-малко отколкото тялото на D70 и ако знаеш тук кой си купува 300D ще разбереш че не съм неподготвен

Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-05-04 00:48

Каквото и да дрънкате "оръжие" и да се хвалипръцкате кой е по-по най - 300Д или Д70 се вземете в ръце и снимайте и показвайте, щото зрителят на една фотоизложба едва ли обръща внимание на надутите фрази или 2 линии на милиметър в повече, а иначе за ваше изпразване под снимките можеда напишете : Снимано с ******* , които струва само тяло 3500Е и обективи ехеее и фотографа си има Ролекс да знайте!
(******) - сложете там марката и модела на гъзарията.
Момичето със Зенит ще спечели Панасоник, а вие дрън-дрън ерина [smilie19]

Дата:   14-05-04 00:54

Gospodin, drug e vurosa, kogato 4ovek e re6il da si dava parite, iska da se posavetva, za da ne pravi gre6kite na drugite, normalno e da ima takiva obsujdania, a tuk ne stava duma za ka4estvata na fotografa.
Vseki ot nas e izpadal v podobni delemi, lo6oto e 4e pove4eto mnenia sa subektivni.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-05-04 01:02

Кесер, То това обсъждане едва ли носи полза, защото прилича на надвикване, а и едва ли трябва да се задава въпроса Мецедес или БМВ - и двете коли са страхотни и вършат една и съща работа , нооооо има значение кой ги кара, а тук някои си мислят, че щом купят най-скъпия апарат и той софтуерно е програмиран за шедьоври[smile]

Дата:   14-05-04 01:07

mnooogo sam saglasen s teb, no ti pak ne me razbra

Дата:   14-05-04 01:19

prikazwaj te si pyk kakata sys zenita neka da wzima panasonica ,sys zdrave da si go polzwa

Дата:   14-05-04 01:35

lele tuk mai voina 6te se vodi,az samo iskah da provera pliusovete i minusite na D70,6toto sam si go pory4al i go 4akam do kraq na meseca da pristigne,mai tuk stana voina kato za hubavata elena,samo 4e za D70...

Дата:   14-05-04 01:41

mnogo sam syglasen s tova 4e ne tolkova ot samiq aparat ima zna4enie kolkoto zadkamernoto ustroistvo, no vse pak az sam tvyrd privyrjenik na Nikon ot po4ti 6-7 godini,prosto sam dovolen ot nikona, v momenta snimam s edin Nikon N70 ot koito sam dovolen ot skoro vlizam v foto foruma i do sega sam ka4il samo 3 moi snimki ,nadqvam se 4e 6te ocenite po dostoinstvo truda mi...

Дата:   14-05-04 01:54

Публикацията е редактирана (14-05-04 01:55)

Автор: deyann   
Дата:   14-05-04 19:23

tuk 6te nameri6 bezpristrastno sravnenie na d70 i 300d :
http://www.foto-video.ru/05_2004/test/1/1.php
ako nameri6 spisanieto vatre ima i tablici s tech danni , grafiki i t.n.
az li4no bih izbral canon no samo zaradi cenata i za6toto imam 300v s 2 obektiva
ina4e nikon-a kato 4e li si struva

keser написа:

>nikade po forumite ne sam vidial bezpristratni sravnenia na D70 s 300D<

i dvata 6umjat na 1600 po-malko ot coolpix 5700 na 400!!! (-24db ili 6.3%)
za 900$ e super

Публикацията е редактирана (14-05-04 19:44)

Автор: hooli   
Дата:   14-05-04 21:40

За плюсовете - много, наистина много. Трябва да го пипнеш, за да се влюбиш от пръв допир [smilie25].

За недостатъците.... е, има ги, но повечето от тях са в следствие не лош качествен контрол от страна на nikon.

Много от продадените 70-ки досега страдат от back-focus, и отне доста време на Nikon, докато реагират, и започнат да прекалибрират сензора.

Ами това е. За цената е невероятна машина, а всичките там моарета, color shift i blooming са предизборна агитация на Canon-ци.

P.S. Уважавам Canon, но в момента D70 ми е в ръце и вече навъртя 4000 кадъра с кеф.

Бтв, не се карайте, снимайте!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна