Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купих апарта, а сега....
Автор: bay_kolio   
Дата:   12-05-04 00:00

Приятели!
Преди една неделя питах тук кой апарат да взема Сони П52 или Самсунг Дигимакс 420. Добър човек ми продаде самсунга евтино и комплект с карта, калъфче, зарядно и батерии. Намерих го тук при вас. Искам да му благодаря - доволен съм, казва се Жоро.
Сега вижте как го исползвах http://bor-bg.com това направих с него. Благодаря пак. Заповядайте и разгледайте, не съм фотограф професионалист, вадя си хляба с уеб.
Надявам се да ви хареса.

Отговори на това съобщение
 Re: Купих апарта, а сега....
Автор: machine_head   
Дата:   12-05-04 00:18

бай колио,

хубаво вадиш леба, ама много шарено бре човече...

Автор: junior   
Дата:   12-05-04 00:39

Сега почвай да щракаш докато откаже шътъра....

Автор: snooper   
Дата:   13-05-04 01:29

Chestito za aparata, a kato ostane nekoi lev na klientite si triabva niakoi po-vesht da snima tova kurortno selishte, izvinaivai, no sega snimkite nosiat predimno anti-reklama.[beer]

Дата:   13-05-04 09:12

Здравей снупър, не разбрах, сайта ли не ти харесва(поради що) или снимките ми(поради що) или просто не си на кеф. Ти явно разбираш от реклама, би ли ме светнал?

Автор: asahi   
Дата:   13-05-04 09:59

На мен само тази ми хареса:
https://photo-forum.net/static/forum/2015-03/zvym9886.JPG
http://bor-bg.com/images/pics/zima3-b.jpg

Имаш проблеми с вътрешните снимки в стаите.
Сайта е малко дървен, но ще върши работа. Стилът на първата страница и на вътрешните е доста различен. Не е конкурентен на известните туристически сайтове, ако към това се стремиш. Добре е да имаш карта в самия сайт, а не препратки. Добре е да укажеш разстоянията от по-големите градове и пътни възли до вилното селище. На какво разстояние (или колко часа при пешеходните преходи) се намират околните обекти и местности? Постави се на мястото на посетител и ще се почувстваш недоинформиран. Телефонът е добре да се използва за резервации, а не за отговори на елементарни въпроси. Има разлика между хляба в уеба, хляба във фотографията и хляба в рекламата, ако си забелязал.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   13-05-04 10:15

bay_kolio - остави малко снимки, или направи една начална страница на галерията, дето дава инфо за всичко - в изчистен и стилизиран вид. Туриста трудно ще се зарови навсякъде. Трябва много още да се упражняваш по снимките - актуализираи по-успешните си опити. То вярно, бизнесът/курорта не е голям, затова сам си решил да си фотограф, но тогава трябва да се усъвършенстваш. Мястото е хубаво, има много работи в курортчето, носи апаратчето в джоба всеки ден и дебни моменти. За интериорните снимки и основната презентация впрегни персонала около теб, да реди и преподрежда, докато снимаш това, което предварително си намислил как да го направиш. Повтаряй много при снимане, но не и при презентацията! Дай малко снимкова информация и на това, което ще видят туристите извън банята, къщата...селището - забележителностите с две думи.

не така!
така съвсем не
колко по-добре би могло да се направи.
е съвсем детско
добре, само като идея
те децата се радват на други работи, махни светкавицата
претрупано, некадрирано, неясно /безфокус/
смени тези покривки за снимката. В потенциалния турист нали се сещаш, какво точно ще види - шарката като петно от оцет-вино.
остави
остави
остави

Дата:   13-05-04 10:22

Благодаря Асахи, това е точно. Имах събрана доста информация, но си има изисквания на клиента за обем. Разширяване ще има. Но той държи на лесно, ясно и кратко. За стиловете си прав ще коригирам тези неща в развитие. Самото селище беше тотална разруха и мизерия преди месец и половина. Сега е що годе закърпено и сайта е така :) Виж за критиката по снимките съм ти много благодарен защото аз за сефте снимам с цифров. Някога в годините на чернобялата фотография бях много запален, много снимах, работех ги сам и бях стигнал до нивото на любител художник, но дойде цветната с машините и китайските СКИНИ и всичко се умаза. Сега се радвам като дете на възможноста да се намеся в създаването. Аз поставих тук сайта точно за коментар по снимките. За съжаление тази която си постнал тук не е моя. Ще бъда благодарен на всички за критиката.
Поздрави

Дата:   13-05-04 10:46

Така е хванахте ме, :) Моби Дик[beer] много точно, за детските - детски са, на дъщеря ми, за бара, е нали се сещаш защо е размазан. Наистина трябва да се направи както казваш, но разполагах с един ден и половина за снимане. Ама какво повече да кажа за селището, затиснато между яките Велинград и Цигов Чарк... няма мърдане. Сигурно няма да разберете колко са щастливи хората, че на бара изобщо има някакви бутилки след десет гоишно мъртвило и разграбване...
Благодаря

първа  назад  1     всички  напред  последна