Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 виж това-www.paulbracey.com
Автор: NinaNik   
Дата:   09-07-05 12:59

Какво мислите за този автор?
www.paulbracey.com

Публикацията е редактирана (09-07-05 13:04)

Отговори на това съобщение
 Re: виж това-www.paulbracey.com
Автор: volokin   
Дата:   09-07-05 13:45

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] благодаря Нина!

Дата:   09-07-05 13:48

Хайде , размърдайте се,наистина искам да знам какво мислите за този автор!

Автор: ted   
Дата:   09-07-05 13:49

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   09-07-05 13:52

ми прекрасен е, не съм го срещал досега, непознат ми беше, но това което прави ми харесва. Най вече цветята вплетени между нитове желязо ме впечатли най-много. Това противопоставяне. Та ако имахме един във форума такъв няма да е лошо [smilie3]

Дата:   09-07-05 13:56

Volokin,ще го поканя!/всъщност аз вече го направих,но той имаше някакви трудности с регистрацията/ Мисля,че той може да покаже нещо,наистина ново!

Дата:   09-07-05 14:02

Само моля те го предупреди, че двойните и тройни никове не са желани, със сигурност ще има кой да гласува за снимките му (като гледам вече сме трима) Също така му кажи, че тук Канон е най-уважаваната марка и ако не снима с такъв да си го смени. Среден и голям формат са забранени думи, а лентата не е на мода, освен това тези дето ги е нацвъкал може и с фотошопа да ги направи, ще му е по-лесно пък и цялото форумско общество ще му се притече на помощ, ако има нужда [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   09-07-05 14:05

Volokin,разсмя ме!!Не е такъв човек,че да си прави двоини или повече никове.Канон имам аз!Той май е по-добре да премълчи с какво снима,но както си прецени;о))

Автор: gorbi   
Дата:   09-07-05 14:11

Volokin: трябва да си направиш сайт братче..... Където се снима само с лента, задължително с Никон, Лайка и със среден и голям формат..... Двойната експозиция почти задължителна през кадър, а BW всяка втора снимка..... На сайта ня ма да има снимки, `щот за да ги има трябва се скенират...... Ще бъдат окачени снимките ви в Европа нейде, ама на важно старинно място, ще се влиза с фрак и маска и само на ревера ще има ник..... А сайта, сайта само за дълги статии в стил линии/мм ,уроци по химия за начинаещи..... и map как да се стигне до тайното място на фотосите....... [smilie3] Аре ще черпиш бирка за идеята някой ден.......

Дата:   09-07-05 14:17

АААА, горби, идеята не е твоя, вече се реализира, по-късно ще пусна името на сайта. А ти сега ме подсети как да си окача снимките по него, направо ме изкефи, УАУ виж за това ще те черпя. А от Есента ще има най-вече снимки от Лайка. Средния формат го продадох заради Лайката, останала ми е само една Пинхолка 6х6, с която ще революционирам скоро голото тяло, ама и това ще го има на страницата.
А доколкото знам никой не е правил мода с пинхол, та и това ми се върти в главата, ама на есен. Бирата или кайпиринята (каквото пиеш там) я имаш от мен.
Ти откъде си?

Автор: gorbi   
Дата:   09-07-05 14:21

аз съм от село...... старо село на брега на едно мрачно езеро, пълно с призраци на бедни издавени рибари..... не ти трябва да знаеш и да го виждаш нощем........ [smilie3] Ама Варна е на 5 км,. така че бира има..... [smilie3]

Дата:   09-07-05 14:24

А, Варна!! Май до там ще летя, ама има време![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: tenax   
Дата:   09-07-05 14:37

gorbi, под ревера, под ревера. че на ревера - много видно [smilie24]

Автор: Mick   
Дата:   09-07-05 15:45

ми..хм...аз съм поредната..заявка за новия сайт ...[smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie7]

Автор: karavelov   
Дата:   10-07-05 01:04

Volokin, за пинхолка (или както по нашенско му викат на латински camera obscura) не ти е нужно специално тялол Аз моето си го направих от кутия за чай. Негатива е 8x11 (или по-малък) - малко нестандартно е, ама като си намеря по-стандартна кутия чай, ще си купя :)

Е за мода с тва моето чудо дето изисква 30 мин експозиция не се бях сещал. Ама съм навит, стига да се намери модел, който да е съгласен да "замръзне" за толкова време, по възможност и с развяна рокля, дето да не се движи, че ще се блърне много.

Поздрави, и обаде се като се върнеш по българско.

първа  назад  1     всички  напред  последна