Автор: render
Дата: 11-05-04 16:19
asahi(асахи) zashto po diawolite nicka ti e napisan na latinica
Просто ми е калпава клавиатурата и нямам буквички за кирилица а с фонетичната постоянно се обарквам, но щом настоявате... все пак ще има сбъркани букви, ще ме извините
Господин:
Не ми е хрумвало да критикувам това, че някой използва "техники за промяна на изначалното (девственото) изображение", може би трябва отново да прочетеш какво съм написал. Изнервя ме фактът, че в конкурсите за фотография участват и се съревновават снимки, колажи, и неща които не знам как да определя (някакъв вид изобразително изкуство, което според моите разбирания не бих определил като фотография) и то в една и съща категория. Не ми "е дошло на ум да критикувам" авторите за това, че използват Photoshop(фотошоп хахах), a za towa че доста често го скриват и по този начин ощетяват както останалите автори, така и хората които гласуват.
Аналогично би било състезание по вдигане на тежести, в което поради научния прогрес и свободните правила е позволено използването на всякакви приспособления. Но не ме дразни това защото естествено е според правилата и е вид креативност.Нито ме дразни липсата на категории, толкова колкото, че се оказва нормално всеки да вдига тежестта си в тъмна стаичка, където никой не вижда какво използва а накрая за него да бъде гласувано без да се знае дали е,и какво е използвал.
Извинете ме за тромавия пример и аналога между щанги и изкуство ... беше първото което ми хрумна.
Та не ви карам да си издавате тайните, но поне ако всичко за конкурса е в една категория поне да е задължително упоменаването ако има някаква по специална обработка, и особено когато това не е очевидно.
А това, че такива неща аз лично не ги окачествявям като фотография( мисля, че трябва да му се измисли ново име), щом искате ще си го пазя като мое мнение което няма да се мъча да аргументирам повече.
|
|