Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 точка на екрана на z-10 какво да правя
Автор: gsx   
Дата:   02-07-05 11:19

здравеите ако някои може да ми даде съвет какво да правя купих го от метро преди 2 месеца и като прочетох темите че били дефектни го разчекнах и какво установявам [smilie10] една малка точица на екрана излиза нещо като мъртва точка но на снимките не излиза и сега какво да правя[smilie11] очите ми се в тая точка да го давам ли на ремонт или да си снимам така и ако го дам дали ще има полза благодаря предварително за мненията

Отговори на това съобщение
 Re: точка на екрана на z-10 какво да правя
Автор: Darksorrow   
Дата:   02-07-05 11:20

Нищо ти няма[smilie5] Не ти пречи на снимането, предполагам, а доколкото знам няма и оправяне, така че просто щракай, досега как не си я виждал[smilie18]

Автор: gsx   
Дата:   02-07-05 11:26

ами като чета из форума така става ако не бяха казали че били дефектни стоките кои ще ти гледа тая микроскопична точка тъи че ще си щтракам така с точката [shtrak]

Автор: rolla   
Дата:   02-07-05 11:56

Щтракай си яко,докато спреш да различаваш това което щракаш.И аз имам няколко ама не им обръщам внимание .[smilie5] [smilie5]

Автор: designwerk   
Дата:   02-07-05 13:13

Щеше да е малко по-проблемно ако имаше само една видима точка.

В твоя случай - когато само една точка е невидима, не е проблем.

Снимай-това с точките не е важно.

Автор: pmartinov   
Дата:   02-07-05 14:06

Голяма част не виждат целия кадър,ти за една точка се шашкаш [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie5]

Автор: Crossblade   
Дата:   02-07-05 17:54

Dead/Hot pixel - голяма работа.
Важното е, че е на дисплея, а не на матрицата .... щото ако беше на нея и да излиза на снимките щеше да е много по-лошо.

първа  назад  1     всички  напред  последна