Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ден-ден
Автор: papi   
Дата:   02-07-05 04:38

утре (03.07)помъдрявам с една година
надявам се че ще има подаръци от всички и то от сърце,но надявам се най хубавия ми подарък да бъде едно незабравимо преживяване на Лозенец(бургаско)
ако някои от бургаската група фотографи-любители и професионалисти са в този район,може да свиркат
цял ден ще сам на път,щеше да е хубаво да пътувам с пинко но така и не се разбрахме дали има свободно място,поне до сливен...
и все пак 0888211967

Отговори на това съобщение
 Re: ден-ден
Автор: papi   
Дата:   02-07-05 04:49

пускам темата сега(02.07) защото няма да имам достъп до нет на 03.07,всички които ми мислят доброто,да се чувстват почерпени,макар и витруално,но ако някои имат късмет може и реално
как ми се иска да получа като подарък един 17-55/2,8 ама май ще трябва чак за нова година да го получа
приятен уикенд на всички,надявам се че за тези два дена ще направя добри фотографии,ще пусна едно малко фото репортажче

Автор: den_den   
Дата:   02-07-05 08:25

[beer] Честито! И по- хубави подаръци да си пожелаваш... и да получаваш де[smile] Най вече здраве- има и по важни неща от фотографията. За утре се опитвам да организирам нещо, но сме без кола и едва ли ще стигнем до Лозенец.

Автор: dobbi   
Дата:   02-07-05 09:53

да си жив и здрав ! ама този начин на казване на "рожден ден" е запазена марка на малкия ми син "ден ден" [smile] [smile] [smile]
да си жив и здрав [beer] [beer] [thankyou] [thankyou]

Автор: niro   
Дата:   02-07-05 10:44

Е не каза докога ще си там...
А и времето го дават да се разваля от неделя [smilie8]

Автор: Brummaker   
Дата:   02-07-05 11:10

[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   02-07-05 12:11

Хохо, как да предупредим колегите и приятелите, че няма да почерпим и да не се сещат да идват непоканени на празненството [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Иначе честитки де [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak] [shtrak] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна