Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Батерии и устройство за цифрак
Автор: quanto   
Дата:   26-04-04 14:08

Здравейте,

Наскоро си купих цифров апарат, Canon PowerShot S1 IS, който вървеше с 4 обинковени АА батерии. Искам да си купя презареждаеми, защото обикновените много бързо се изтощават.
Можете ли да ми препоръчате някоя марка батерии и/или устройства за презареждане и да ми кажете къде се продават.

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Батерии и устройство за цифрак
Автор: night   
Дата:   26-04-04 14:14

мисля че Uniross е добър избор, имат и батерии и устройства за презареждане. В технополис сигура има голяма част от продуктите им. Както и из фирмените магазини за Про техника.

Не знам дали са най-добрите, но доколкото знам па дребно 1 брой 2100 mAh батерия струва 10-12 лева.

Автор: pinko   
Дата:   26-04-04 14:20

Да, Uniross е добър избор, ама по-добре(и доста по-евтино~30-40%) директно от вносителите http://www.vali.bg/?action=pricelist_form

Автор: Rado   
Дата:   26-04-04 15:07

В Метро има Sanyo 2100 за по 5лв. Интересното е че при вносителя /на батериите пише ВИП Трейдинг/ на Фото-видео салона бяха по-скъпи. Ама какво да правиш, ценова политика.....

Автор: borissov   
Дата:   26-04-04 15:42

Хмм...Аз пък не съм очарован от Унирос - купих си зарядно от тях и ми го дадоха с 4 1700 мА батерии...Когато още снимах с HP-то с АА батерии, 2 такива издържаха към 30-40 снимки, гола вода. За сметка на това Саньо 2100 мА ми издържаха по 150-160 снимки.

Автор: machine_head   
Дата:   26-04-04 15:51

такива са ти се случили мойте държат вече 8 месеца, сигурно към 3-4000 снимки. сега си взех 2300 и 2100 и сам мноого доволен.

разбира се от www.vali.bg вносители на тънка цена и съм сигурен че при тях няма ментета...

Автор: Almanah   
Дата:   06-05-04 01:09

Za bateriite razbrah.A zarqdnoto ima li zna4enie kakvo shte e ????

Дата:   06-05-04 16:22

ako trqbva da govorimz a syotnoshenie cena ka4estvo za zarqdni s bateriii koe e nai -dobroto reshenie spored vas????

Автор: RAMZE   
Дата:   06-05-04 18:19

Вземи си C.F.L. 2200mAh NI-MH и зарядно поне 500мА с разряд и спасяваш положението.

Дата:   07-05-04 13:15

Mersi mnogo[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна