Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За конкурса Panasonic
Автор: boyko   
Дата:   05-05-04 14:20

Искам да попитам, дали имам все още възможност да се включа в конкурса на Panasonic.
Вчера публикувах там две снимки, но хората, които гласуваха за тях ми казаха, че е безсмислено да качвам снимки в тази категория, тъй като срокът за участие е изтекъл.
Поради това преместих снимките в други категории, макар че загубих гласове от това. Прочетох отново условията на конкурса и разбрах, че "оценяването ще продължи един месец след приключването на конкурса, което ще е на 31.05.2004 г.".
Така поне за мен не стана ясно кое приключва на 31 май - възможността на авторите да участват или възможността да бъдат оценявани снимките.
Не държа непременно да участвам, но бих ви помолил да ми поясните условията.
Дали пък само на мен не ми е ясно как се изразяват организаторите на конкурса?
Може би вече страдам от старческо оглупяване?!

Отговори на това съобщение
 Re: За конкурса Panasonic
Автор: LinkBeat   
Дата:   05-05-04 14:33

На страница " Начало" е написано: От 1 март до 31 май всеки от вас може да спечели

Автор: boni   
Дата:   05-05-04 15:43

Мисля ,че е казано от ясно по-ясно. Качването на снимките е до 31 май ,а ще може да се гласува един месец след това,за да се изравнят шансовете на снимки ,качени по различно време.

Автор: danikey   
Дата:   05-05-04 17:16

ne se kaharete i poveche ne se machete...
konkursa veche e yasen... spechelih nagradata predvaritelno :))
aparata e v men takache niama smisal da kachvate kakvoto i da e ....:)))

Автор: boyko   
Дата:   05-05-04 18:39

Благодаря boni.
И аз така разбрах условията, но след като /не помня кой/ ми направи забележка в коментар под моя снимка, която после преместих, помислих че аз нещо не съм разбрал и конкурса наистина е приключил.
Явно друг не е бил наясно.
Вярвам, че не е било умишлено, защото аз не представлявамзаплаха за участниците в конкурса. Просто виждам, че има поне 4-5 изключително добри автори.
Например Simon, Ivan_A и други...
Много им се радвам и с удоволствие гласувам за тях.
Вече съм наясно, че информацията идваща от теб Вас е "от първа ръка", така, че може би ще се опитам да сканиряам нещо при Pho, който си предложи услугите и може би да го кача на 30 май.

първа  назад  1     всички  напред  последна