Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нов диги апарат
Автор: kirilT   
Дата:   21-06-05 13:28

Любител съм на фотографията от скоро и искам в тази връзка да си закупя НОВ диги фотоапарат.Преди известно време един от продавачите на такава техника ми изказа мнение че от по-ниските класове Praktica е супер решение и се спрях тук http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=182 .Изкажете мнение за този модел или за някой друг за около 5-600 лв /по възможност/с по силна оптика . Мерси предварително:)

Отговори на това съобщение
 Re: Нов диги апарат
Автор: J0R0   
Дата:   21-06-05 13:37

"Силната" оптика, не означава добра оптика.
Немската фирма отдавна фалира и китайците купиха правото да използват марката.
Личното ми мнение е че тия апарати са много зле, ако искаш да си купуваш апарат, вземи от някой утвърден производител на цифрова техника.

Да си купиш Практика, защото и е "силен" обектива е все едно да искаш да си вземеш нова кола и да ти предложат трактор, защото му е мощен мотора.

За 500-600 лева има чудесни Олимпуси, Сонита, Панасоници и Самсунги. Която и марка да избереш от тези няма да сбъркаш.

Автор: Stoyan_5   
Дата:   21-06-05 13:55

Интересувах се от Практика преди време.
Оказа се, че оптиката е традиционно добра.
Даже имат един модел с оптика 8х за около 450 лв., но..
И тук идва неизбежното НО.
Въпросният "добър" модел на Практика е на някаква куче марка от азиатските страни.
Макар и да има голям мегапикселов чип, самата дигитализация на образа е ОТВРАТИТЕЛНА.
По края на сниманите обекти се образува бял контур, все едно е снимано с аналогова видеокамера /ама много стара/.
Та заключението ми беше голям кръст на Практика.

Публикацията е редактирана (21-06-05 13:56)

Автор: kirilT   
Дата:   21-06-05 14:30

Тогава можеби Канон А-520.Предложете някой конкретен и място кадето излиза на далавера..

Автор: gembisser   
Дата:   21-06-05 14:41

"Panasonic LZ 2" 550lv s 128mb karta v technomarketa do metro! 6x optikal zoom, 5mp
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00000593
Vzeh go za slujeben i go biva! Az imam FZ4.[smilie25]
Praktikata ne stava!!! Hvani q v ruce, pusni zooma i shte chuesh strashni zvuci! [smilie23]

Публикацията е редактирана (21-06-05 14:42)

Автор: KirilT   
Дата:   21-06-05 15:17

Да много ми хареса а и аз се поразчетох и също реших да е панасоник.Само неми стана ясно защо на линка който си ми дал е 619лв без мемори карта..

Автор: Holland   
Дата:   21-06-05 15:56

kirilT написа:

> Тогава можеби Канон А-520.Предложете някой конкретен и място кадето излиза на далавера..

Ако се чудиш за Canon А520, от Cantek излиза най-евтино: 543,6 лв. За сравнение, в Технополис и Техномаркет струва 599 лв.
http://www.cantek.icb.bg/products.php?id=1119

Публикацията е редактирана (21-06-05 15:57)

Автор: gembisser   
Дата:   21-06-05 16:22

Не гледай сайта. Там не е обновена информацията!

Автор: ocb   
Дата:   21-06-05 16:32

http://www.atlascom.bg/cat2.php?r=101&sr=102

Автор: nikki_blueballs   
Дата:   21-06-05 17:54

От опит, този модел е, меко казано, несполучлив.[smilie23] [smilie23] Говоря за Практиката. Качеството на снимките е ужасно, и е страшно бавен. Докато фокусира, и си изпуснал момента.

първа  назад  1     всички  напред  последна