Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Криза на филма!!!!!!!!!!! :)
Автор: hose   
Дата:   20-06-05 18:55

Другари!!! Братя!!! Няма филми!!!
[smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile]
В Екуимпекс няма нищо - чакат пратка!
[smile]
Взех си Кодак ама скъпичко [smilie11]
Хем са скъпи хем ги няма тия диапозитиви
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Криза на филма!!!!!!!!!!! :)
Автор: asahi   
Дата:   20-06-05 18:59

Стани вносител и ги вкарай в ъгъла!

Автор: Amigo   
Дата:   20-06-05 19:03

Грабвай дигиталка [smilie5] [smilie18] [smilie18] [beer] [shtrak] Филмите са вече в миналото[smilie3] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [shtrak]

Автор: n1x0n   
Дата:   20-06-05 19:10

Скоро и това ще си внасяме от чужбина по познати.

п.п.
Не че Екуипекс някога са представлявали Fuji по подобаващ начин.

Автор: Marillion   
Дата:   20-06-05 19:31

"Грабвай дигиталка Филмите са вече в миналото" - хахахах!!! Пак се изказа непогготвен ми се струва. Дай да спрем да си купуваме фотоапарати, защото в телефона ми има!

Автор: nrk   
Дата:   20-06-05 19:57

Ако има интерес към Илфорд или диапозитивни... да изпратя по пощата да кажем 10-15 бройки не е проблем (срещу скромна комисионна [smilie3] ).

Пристигат до България за около седмица, но не знам как стоят нещата със скенерите по пощите...

Публикацията е редактирана (20-06-05 19:58)

Дата:   20-06-05 21:12

n1x0n - защо не ги представляват добре Фуджи? аз пък си мисля че все пак по-добре от Кодак - те са с 50% някъде по-скъпи във всичко
но бях много потресен че нямат вече нищо де... все пак там има доста голямо текучество, струва ми се че правят не лош оборот и ми се стори ако не друго то поне странно че си позволяват да останат без нищо
не знам къде е причината де

за дигиталка нема пари
то за какво ли има де, ама на тоя мога да сложа профи филм и да стане нещо доста добро а профи дигиталка "на найсе феродо" ли казваха братята цигани [smile]

Автор: simpleman   
Дата:   20-06-05 22:20

Бихте ли казали къде се намира това Екуипекс защото и аз се интересувам от диафилми? Благодаря.

Автор: n1x0n   
Дата:   20-06-05 23:42

hose, никъде по света Fuji не са с толкова по-назад от Kodak, отколкото в БГ. Екуипекс просто стояха с ръце в джобовете и са надяваха световната реклама да окаже някакво влияние и в БГ, докaто Kodak рекламираха, имаха почти всичко на склад и работеха за марката. Самия факт че са по-скъпи, но ги има, означава че са успяли. Докато Екуипекс какво правеха? Нищо! Да си купиш Velvia рол или 4х5 си беше въпрос на късмет, а не на желание и пари - пълно недоразумение! Само "чакаме доставка" слушах - еми не става така номера!

Автор: niavaah   
Дата:   21-06-05 09:29

filmi ima... i she ima voveki vekov.. ;]]
don't worry..

Автор: icikonti   
Дата:   21-06-05 09:49

"Екуипекс 2000" ООД , няма нищо общо с "Екуипекс"ООД , защото през пролетта на мисля 2000-та година австрийците продадоха не фирмата си , а само имота си на тъй наречения "фотограф" - Ердоан Мехмед Узуноолу.Същия на секундата си направи ново ООД -упоменатото със завършек 2000 , и си върти собствения бизнес.Той не е официален вносител на Фуджи.Доколкото ми се е хвалил е официален вносител на Сони.Кой после е привличал за съдружник - не знам! Фуджито си го внася по каналния ред и само се прави на официален такъв "вносител".Другото му фотоателие е в друг град и там е представител на веригата "Кодак експрес".
Иначе схемата за внос е перфектна.Отработи се при предния парламент.Единия ТИР се обмитява , втория НЕ!В схемата си има депутат от ДПС, който отговаря за обаждането до където трябва.Митничарите вземат малката пара , Узуноолу дели с партията , а ако нещо е на зор - има цяла държава зад гърба си....Само , че не е нашата!!!![smilie23]

Дата:   21-06-05 10:07

icikonti - tova e dosta interesno koeto kazvash
samo deto spored mene pechalbite nadali sa tolkova golemi, vupreki che ako edin kamion e free zashto ne vsushnost [smile]

no n1x0n e prav - te ne praviat reklama, i e verno che na Kodak diapozitivite mogat da se nameriat dosta po chesto otkolkoto na Fuji - da ne kaja che mai samo tam ima dori
ot koeto te gubiat de facto! nie sushto
i izobshto politikata im v tova otnoshenie ne e dobra i spored mene

първа  назад  1     всички  напред  последна