Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 БАЧКОВСКИ МАНАСТИР - фотопротест
Автор: gorbi   
Дата:   14-06-05 12:52

Фотопротест (наш съфорумец имал сблъсък с дебелия дядо поп игумен на Бачковския манастир с много лоши последици за скъпата техника - виж другите теми), та да проучим възможностите......

Правим една фотосбирка при манастира тази събота - трябва да има достатъчно форумци, че да направим впечатление ...... Влизаме мирно и кротко в двора на манастира, вадим техниката и щракаме...... като си ищракаме филмите/картите, вадим по един стар фотоапарат и трошим в земята...... Дядо поп Борис ако излезе да бие - най-много щракаме. Мирно и кротко. Интелигентно.

Конкретно.....

който има възможност за тази събота - 13.00 някакъв такъв сборен час - [smilie24]

който е мислено с идеята някъде в страната и чужбина и ще ни подкрепя виртуално..... - [shtrak]

който си мисли че протестът е тъп и такива начинания са безмислени..... [smilie23]

Правя малко корекции, че ще пращам линкове към медиите.....[smilie3]

Публикацията е редактирана (15-06-05 10:30)

Отговори на това съобщение
 Re: БАЧКОВСКИ МАНАСТИР
Автор: svetal   
Дата:   14-06-05 12:57

Идвам само да уточним час [smilie24]

Автор: Георги   
Дата:   14-06-05 12:57

[shtrak] [shtrak]

Re: БАЧКОВСКИ МАНАСТИР - фотопротест
Дата:   14-06-05 13:06

Сега в допълнение ми хрумна да пусна маил на всички телевизии и печатни издания като уточним коя от двете съботи ще е......... Смятам че доста от тях ще поемат.....[smile] [smile]
Който може да помогне с неговото си издание - поне да уведоми когото трябва - още по-добре........

Автор: Stoevmobile   
Дата:   14-06-05 13:06

gorbi,
ще бъда в БГ, дано мога да се организирам да стана.
иначе и аз го предложих.
ходи ми се там.

Дата:   14-06-05 13:11

......държа да подчетая, че аз не съм безработен или да нямам какво да правя, имам си доста работа дори и това че ще бия 400 км път доста ще ми пообърка плановете........
Не бива обаче такива неща да остават безнаказани, иначе трябва на фото-форум да му вземат наградата за ОБЩНОСТ..... ( това последното е малко пресилено, ама нарочно го казвам за да се нахъсате малко.....)

Автор: Vatman   
Дата:   14-06-05 13:16

добре, де, ама в какво ще се изразява този протест... манастира е частна собственост на църквата и има табела забраняваща снимането... тогава кво [smilie11] от юридическа гледна точка попа е в правото си...[smilie8] ако е само да се предизвика обществен отзвук, добре, ама какви са средствата за това начинание [smilie11]

[thankyou] съжалявам, че нямам главни букви, но сутринта си измих клавиатурата на мивката и някои клавиши не работят...[smilie6] [thankyou]

Публикацията е редактирана (14-06-05 13:18)

Дата:   14-06-05 13:18

Там може ли да се преспи?

Автор: gecata   
Дата:   14-06-05 13:19

[smilie24]

Дата:   14-06-05 13:22

gecata,
не с Главният Поп бе [ezik] [ezik] [ezik]
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   14-06-05 13:22

Vatman: целта е да отидем една група от 20-30-40 човека (за срам на няколкото хиляди регистрирани) накичени с фотоапарати, да влезем мирно и тихо в двора на манастира и да снимаме как дебелия дядо по ще ни набие всичките...... Ако има и медии да заснемат събитието, ще има и отзвук...... А истинската скрита цел е, да стане ясно на разни пияни боклуци и овластени олигофрени, че не могат да посягат на фотограф ей така за лично удоволствие........ И да - да покажем дали можем само да плюем и чоплим семки по форума и да си чешем езиците или сме наистина някакво мини общество от интелигентни люде.......

Автор: Borisoff   
Дата:   14-06-05 13:28

Ама нали няма да пълним църковната гуша като останем да преспиваме там.
Без значение дали попа е в правото си или не, идеята за такава форма на мирен протест срещу подобно поведение е страхотна. За медийното отразяване също.
Още не мога да кажа дали ще се включа. По-вероятно положението ще е [shtrak]
Но ако инициативата получи сериозна подкрепа, не е зле да има ясна идея какво точно ще се прави там ... за да стане ясно че сме общност [smilie3]

Автор: iliev   
Дата:   14-06-05 13:28

МММ Да [shtrak] [shtrak]

Дата:   14-06-05 13:37

ок

в такъв случай нека записването да започне сега https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0065.gif

започвам усилено да мисля по въпроса...

Автор: gecata   
Дата:   14-06-05 13:38

Не съм съгласен с Vatman - манастирът е частна собственост на църквата, но когато е отворен за посещение неговият двор е обществен плац и забраната за снимки е в нарушение на " закона за печата",ако съм нарушил някоя вътрешна разпоредба -неписана, /пак повтарям табела на Български език забраняваща снимането НЯМА!/ то би било правилно да понеса административна санкция! И всепак нека протестираме срещу конкретния човек-ОТЕЦ БОРИС, а не срещу Бачковската Обител.Тук има агресия и алчност,подплатени с битов алкохолизъм, а както всички знаем това не са качества характерни за божия служител![smilie5]

Автор: IKB   
Дата:   14-06-05 13:39

За спането - срещу паркинга на манастира до р-т " Водопада " от другата страна на реката има хотел - "Еко хотел " с по две легла в стая - по 15лв на легло !

Автор: dau   
Дата:   14-06-05 13:40

Аз съм си в Пловдив с събота ако мога да отскоча до Бачковския и аз идвам!

Дата:   14-06-05 13:42

....до тук преброих трима сигурни заедно с мен за тази събота....... хайде момчета и момичета, млади новоизлюпени съфорумци и дърти форумски гемии..... давайте по един палец нагоре да почна да пускам меили до медиите.....[smile]

Автор: P_H_V   
Дата:   14-06-05 13:45

При положение, че вярата изисква смирение, а това, което се каните да извършите, е противоположно на смирението, предполагам, че не сте вярващи. А след като не сте вярващи, какво търсите в Бачковския манастир???

Дата:   14-06-05 13:47

Мдааа идеята за "Тук има агресия и алчност,подплатени с битов алкохолизъм, а както всички знаем това не са качества характерни за божия служител!" може да бъде развита в един разследващ фотоконкурс разобличаващ покварата обладала част от духовенството. Не малка част от медиите в България са се занимавали с този въпрос...Може и от тук да пъкне нещо впечатляващо

Автор: n1x0n   
Дата:   14-06-05 13:48

Бачковския манастир не е частна собственост и тъй като България е свободна държава - защо да не отидат там хората?
Пък и без това там явно смирени хора няма, значи и вярващи няма, следователно там не е място за вярващи.

Дата:   14-06-05 13:48

P_H_V сМИРЕН фотопротест [smilie18]
Мисля, че за следващата събота 25.06.2005 ще има повече откликнали.

Публикацията е редактирана (14-06-05 13:55)

Автор: юнга   
Дата:   14-06-05 13:54

А бре Vatman, БПС да не частна собственост на игумена или на полковник Максим?
Църквата е на миряните, а състояните й е заради споменатите. Но, това са различни неща ако схващаш.

Автор: P_H_V   
Дата:   14-06-05 13:57

смирен протест = дървено желязо [smile]

Дата:   14-06-05 13:59

абе стражар юнга [smilie9] провери какъв е юридическия статут на църковните иимоти и тогава се изхождай по тези въпроси...

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна