Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 критика!
Автор: aemon   
Дата:   11-06-05 16:05

това тук: https://photo-forum.net/i/138365&TYPE=ALL
е направено по всички правила на изкуството!
баси, искам 1000 точки (поне)!

Отговори на това съобщение
 Re: критика!
Автор: doktora   
Дата:   11-06-05 16:11

100 от мене.Айде наддавайте![smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   11-06-05 16:14

Как успя да достигнеш до този фотографски връх?[smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5] Научи ни[smilie8] [smilie5] [smilie5] [shtrak] обра всички възможни точки[smilie5] [smilie5] [smilie5] [shtrak] [beer] [beer]

Автор: svetal   
Дата:   11-06-05 16:15

ами това е плагиатство как не те е срам сега ще се обадя на приятелчетата в Япония да видят как им копират знамето

Автор: bro   
Дата:   11-06-05 16:48

Според мен точката е твърде голяма..., не е съвсем ясно къде точно е искал да я сложи авторът! [smilie19] [beer]

Автор: avela   
Дата:   11-06-05 16:56

bro, психологически погледнато изказването ти ми навява несигурност, която си готов да припишеш на автора за да облекчиш собствения си товар. [smilie25] интересно е това явление във възприятието на изкуството... толкова планове и точки се пресичат...

Автор: samara   
Дата:   11-06-05 17:03

мммда, та значи натоварено с богата гама екзистенциални послания, пресечна точка на жизнен опит и ранима душевност, най-общо казано, говори за психическа неуравновесеност и склонност към параноидална шизофрения у автора ...[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak] [thankyou]
...а, да..за малко да забравя...и разбира се... си е за 1000 точки ...[smilie5]

Публикацията е редактирана (11-06-05 17:05)

Дата:   11-06-05 17:11

samara, ставаш за критик [smilie3] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [beer]

Дата:   11-06-05 17:13

samara, за да си изясня някои неща, от лада самара ли резултира ника ти или от града?[ezik]

Дата:   11-06-05 17:15

от града...в Ирак [smilie10] ....алллаху-акбар...[smilie5]

Дата:   11-06-05 17:19

аха, ми ще си замълча тогава[smile]
може да не се ограничаваш само в словестен тероризъм[smilie3] пък мен ме е шубе.[smilie18]

Дата:   11-06-05 17:22

салам алейкум, градски[smilie5] [smilie18] [smilie18] [beer] [shtrak] Между другото как е времето в Ески Заара? [beer] [beer] там май потопите са библейска рядкост[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] Още ли има режим на водата?[smilie5]

Дата:   11-06-05 17:23

споко, аллах...да се свети името му...не дава да посягаме на жена, освен когато откаже да върви пред магарето, което яздим и разбира се да носи дървата...а и минни полета има сега по иракско...[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak] [thankyou]

Дата:   11-06-05 17:24

не ме издавай бе ....[smilie3]
..а като питаш ...и рече господ : да се разминат тия злини от тоя град, защото праведници има тамь и не са един и двама, които знамь...и прочее разминаха се злините и потопъть другаде биде ...https://photo-forum.net/joro/emoticons/jezus.gif

Публикацията е редактирана (11-06-05 17:28)

Дата:   11-06-05 17:25

Споко бе, това име е конспиративно[smilie8] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-06-05 17:30

анджък[smilie5]
брех, разспамихме темата с тез ориенталски танци и темани.[smilie8]

Дата:   11-06-05 17:32

хм, аз и ранно християнство вкарах...пфу, спамър неден ...[ezik] [beer] [shtrak]

Дата:   11-06-05 17:34

само да се изтъкна, раздрусвайки ви конспирацията леко- ески нещо стара май значи,ама заара кво ще да е, нямам грам идея...[smilie5]

Автор: bloody_mary   
Дата:   11-06-05 17:34

aemon, позволих си да направя една редакция [smilie5] ,
ама при компресията се загуби детайла и се отказах да я качвам [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Vinsent   
Дата:   11-06-05 17:35

Със своята лаконичност снимката въздейства особено силно[smilie18] [smilie18] [smilie18] Опростеният сюжет акцентира вниманието върху обекта[smilie25] [smilie25] [smilie25] Същевремено обектът е поставен извън прихологически силните линии и точки, с което авторът дава възможност на зрителя да придвижи погледа си по другия сюжетно важен елемент - фона[smilie9] [smilie9] [smilie9] Цветовия контраст в стил японска графика допълнитено натоварва с емоции кадъра[ezik] [ezik] [ezik] и допринася за логичната завършеност на художествения образ[smilie21] [smilie21] [smilie21]Може би известно размиване на границите (блър) щеше да внесе допълнителен романтичен елемент в творбата[smilie25] [smilie25] [smilie25]

На шега, на майтап, но има течение в изобразителното изкуство, наречено "супрематизъм". Основен представител - Казимир Малевич. То бележи логическия завършек на търсенията на течението "изкуство за изкуството". Може би последната картина на К.Малевич се нарича "Бял квадрат върху бял фон", с което той се изчерпва в търсенията за "чисто изкуство".

Публикацията е редактирана (11-06-05 17:46)

Дата:   11-06-05 17:36

заарска мастика бе, кво друго да значи ...[smilie5] [beer]
...да се върнем на темата, та "субревматизма" нещо не го разбрах, може ли малко повече, интересно е ...[smilie24]
...изкуствотото...нарочно ли е така, подчертава нещо, така ли ?...[smilie3]

Публикацията е редактирана (11-06-05 17:41)

Дата:   11-06-05 17:41

Винсент, такива опити сме засичали и тадеве. имаше снимка на черна котка в тъмна стая, след като котката е излязла, но явно ти е убегнала на вниманието[smilie2]

Дата:   11-06-05 17:42

Vinsent, твоят блестящ критичен анализ ми помогна да видя някои незабелязани до сега от мен аспекти на тази творба и събуди в душата ми спомени за самураи, икебана и чайни церемонии[smilie8] [smilie18] [smilie18] [shtrak]

Дата:   11-06-05 17:45

субревматизма, да, изкуството- диария на разнебитеното съзнание, което се опитва да си възвърне другото агрегатно състояние.

Дата:   11-06-05 17:49

аааа, аха....а изкуствотото...сигурно е пак диария, но по-ярко изразена, тоест с по-силни изразни средства...разбрах [smilie24] [beer] [shtrak]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна