Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Въпрос към форумци.....
Автор: gorbi   
Дата:   06-06-05 12:21

Имате ли установен начин да разглеждате съдържимото на ФФ? И всеки път по установен начин ли го правите? Има ли бутони които ви дразнят или има такива, `дето не ги намирате а трябват.......

Примерно аз имам отметка на лисицата - води във форума направо..... Хвърлям един поглед върху темите... После натискам бутон Начало - отивам в различните албуми за да разгледам, евентуално коментирам и оценя снимките които харесвам, после поглеждам рейтингите, после поглеждам моя профил, дали е още там.... [smile] Някой път не успявам с лисицата, пускам експлойъра.... у дома не мога да качвам снимки с лисицата, в офисите мога......
Такива неща.... Споделете и вие, ако не ви мързи, моля......[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос към форумци.....
Автор: Darksorrow   
Дата:   06-06-05 12:27

Все едно че чета мое описание на ред на действията[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   06-06-05 12:30

Аз първо гледам всички снимки от албума за текущия ден и гласувам за които са ми харесали.После внимателно разглеждам рейтинга А за последния ден и гласувам ако съм пропуснал нещо. После разглеждам рейтинг Б.
След това гледам форума и ако имам време гледам рейтинг за поселдните 3 дни и месечен.

Автор: Junior   
Дата:   06-06-05 12:31

Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б - Форум - Базар - Личен Профил (коментари) - Рейтинг Б -

от време на време нечий профил от Рейтинг Б.... и от време на време мои снимки => избрано

Автор: Stoevmobile   
Дата:   06-06-05 12:38

Аз съм безпринципно и непоследователно ровещо [ezik]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: aquarius_v   
Дата:   06-06-05 12:41

Ами:
Начало, Форум, спамене, базар, форум, спам,форум,спам,албуми,избрано, рейтинг а, рейтинг б, форум, спам.......личен профил!
[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

gorbi, добре че пусна тази тема та да си изкажа мъката която ми тегне от известно време:
до какво води пристрастяването към ФФ.
Колкото и често да се логвам напоследък се улавям, че основнто нещо което правя е да чета форума. За разглеждане на снимки не остава време, освен от време на време рейтингите, за да видим Сираков какво пак е сътворил [smilie5] [smilie5] [smilie5] (nsirakov [beer]), и Избрано за да придобием обща представа за нещата.Така ли е и при вас, или имате някоя джадайска тайна с която разглеждате снимките ударно???[smilie11] [smilie11]

gorbi, ще ме прощаваш за спама ама отбележи си нейде една бира от мен!!! [beer] [beer] [beer]

Автор: nsirakov   

Младши и в Рейтинг А има хубави работи...

Автор: Георги   

младши: а рейтинг А?
(а моя профил?)

дискриминатор!

Автор: Георги   
Дата:   06-06-05 12:43

аз букмарк - личен профил, последни коментари, рейтинг б (първите 1-2 стр.), рейтинг а (първите 1-2 стр.) и като ми е кеф 1-2 пъти седмично албум избрано - 20 тина страници назад и албум всичко 30-40 страници назад. (обикновено като съм гледал 1 час фотокомюнити.де и съм се почувствал много малък)

Дата:   06-06-05 12:46

аз ти гледам напрао сайта бре.... тука в профила има ограничения, а там нема.....

РЕЙТИНГ А и АЛБУМ ИЗБРАНО не съществуват за мен... зяпам и по конкурсите

Автор: acidness   
Дата:   06-06-05 12:48

личен профил
всички пропуснати снимки по категории
рейтинзи А и Б изобщо не ги гледам
Форум

Автор: sP   
Дата:   06-06-05 12:58

аз го гледам по същия начин както Junior [beer] [beer] [beer]
само дето не го повтарям това нещо по 1000 пъти :)))) а след като съм ги минал веднъж после само рефрешвам форума от време на време [smilie3]

Автор: kali222   
Дата:   06-06-05 13:00

Обичам да ровя по профилите когато имам време, имам любими автори, чиито работи следя... Стремя се поне избрано за деня да прегледам, но ми е по-интересно да прехвърля всичко (има интересни попадения, които остават незабелязани)... Хвърлям око и на темите във форума, но рядко се изказвам. Обичам да гледам и отделните категории, но напоследък не ми остава време.

Автор: sP   
Дата:   06-06-05 13:01

а да и аз гледам любимите автори редовно :)

Автор: rolla   
Дата:   06-06-05 13:02

първо си гледам коментарите и после както дойде.Албум "всички" често разглеждам.Бе нямам изграден алгоритъм.

Автор: Стефан   
Дата:   06-06-05 13:09

Аз и друг път съм казвал, на тези които декларират, че гледат само рейтинг B - ами нали някой трябва да ги вкара там снимките, то затова рейтинг B има само 1, максимум 2 страници за деня, щото всички ги мързи да се ровят в албума и чакат някой да им сдъвче информацията [ezik]

Автор: 6tuka   
Дата:   06-06-05 13:12

в момента влизам във форума направо и веднага гледам последно качените снимки[smilie5]

Автор: svetal   
Дата:   06-06-05 13:14

форум-базар-личен профил-реитинг А-албуми избрано -реитин б

Дата:   06-06-05 13:15

Точно така, Стефчо, има 200 душа да го правят това 'сдъвкване'... аз им се доверявам... (а и съм установил, че снимките, за които гласувам, не влизат в никой рейтинг по принцип)

Автор: nsirakov   
Дата:   06-06-05 13:17

виж за това си прав Младши... (наистина имаш собствен стил :))

Автор: gecko   
Дата:   06-06-05 13:27

Обикновено последователността е следната:
форум -> базар -> Начало -> отделни категории според настроението

Понякога навестявам албумите на отделни автори, понякога и своя профил.

Малко встрани от темата - има нещо, което доста затруднява обхождането на дадена категория или снимките на определен автор. Има само бутон за навигация Назад https://photo-forum.net/res/standard/img/pprev.gif . Липсват елементарни бутони за навигация като Напред->> и ^Нагоре^. Не че не мога да отварям подпрозорци в лисицата, когато искам хем да запомня до коя страница в албума съм бил, хем да видя конкретна снимка. Обаче е неудобно. [smilie23][smilie23][smilie23] И когато ми омръзне да отварям подпрозорци просто излизам от photo-forum ...

Автор: Todd   
Дата:   06-06-05 13:48

Първо - личен профил ! [smilie5] После - форум .Дрън тук, дрън там .[smilie5]
и албум всичко , след него в избрано .
Рейтин В не го гледам щото и да гласувам в него не той не ме зачита за жив.После пак във форумa и пак дрън дрън .Чат пат в базар .
И като ми писне започвам да разглеждам личните профили - разни мутри да поразгледаме .
И всичко това ако нямам работа разбира се .
И като стане 19:00 - чао до другия ден .Виртуалния live умира и започва the real live.[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]
А за гласуването - гласувам за всичко що ми хареса .

Автор: Mimic   
Дата:   06-06-05 13:56

Аз разглеждам албума само в редките случаи когато не съм бил известно време пред ПЦ-то, иначе докато кибича във форума и следя колонката в дясно [beer]

Автор: Frida   
Дата:   06-06-05 14:20

Първо отивам да видя последните коментари на снимките ми, ако има някой непознат му разглеждам профила и пиша, ако нещо ми хареса. После влизам във форума и разглеждам нетехническите теми тип стрейнджър. Ако някой е писал нещо умно също отивам да му разгледам снимките. Накрая отивам в албум всичко и го гледам много страници назад докато не забележа, че вече гледам познати неща. Ако се присетя за някой от любимите ми автори, отивам да видя дали не е пуснал нещо ново. Това е.

Автор: gorbi   
Дата:   07-06-05 08:24

Мда.... не съм само аз, дето вися толкова време във форума..... [smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна