Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Koi unikalen umnik izmislia systemata za upload?
Автор: hose   
Дата:   29-04-04 12:40

Mainata mu - tova e unukalno tupo - zashto triabva da gu sloja purvo v profila si i chak togava da gi pusna v tema??????

po tupo neshto ne mojahte da izmislite chestno!!!!!!!!!!!

ot 2 dena edna snimka mi stoi v profila i ne moga da ia aktiviram - kolkoto i da si natiskam butona?

chesnto tova e neveroiatno tupo!

Отговори на това съобщение
 Re: Koi unikalen umnik izmislia systemata za upload?
Автор: boni   
Дата:   29-04-04 12:51

Ami Hose ,predi da govorish ,che neshto e typo,mojesh da popitash zashto e napraveno taka. Sled kato ti otgovoriat zashto ,moje i da se syglasish che ne e typo eventualno.
Govoreiki predvaritelno,riskuvash typia da izglejdash ti.
Vsichki po-golemi saitove izpolzvat tazi sistema - mojesh da kachvash opredelen broi snimki v profila si ,no za oceniavane v oficialni album mojesh da pokajesh maksimum do 3 na sedmica.
V protiven sluchai riskuvame oficialnia album da se prevyrne v sborishte na ednotipni i "tupi " snimki.
Sega imash kacheni v albuma veche 3 snimki za poslednata sedmica,taka che ako iskash da si pokajesh poslednia shediovar triabva pak sys strelkite da svalish niakoia ot predishnite snimki koito si kachil prez tazi sedmica.
Blagodaria za vnimanieto.

Автор: hose   
Дата:   29-04-04 13:30

prekrasno - no tova beshe napraveno predi s maksumum snimki na den - 2 ili 3 ako ne se luja?!

a i osven tova ne mislish li che e tupo da si svaliash i kachvash snimkite neprekusnato?

a i - ostavi na publikata da reshava koe e dobro i koe ne - dalech sum ot misulta che moite neshta sa koi znae kakvo - no e v interes na siata da e kolkoto se moje po-bogat nali?

i az blagodaria

Публикацията е редактирана (29-04-04 13:30)

Автор: boni   
Дата:   29-04-04 13:39

Имаш право да качиш по 3 снимки на ден в профила си .От там можеш да ги показваш и да ги линкваш където си сикаш. В профила можеш да покажеш до 3 седмично.
Ти да не мислиш ,че някой ще може да разглежда 200-300 снимки на ден в албума ???
Аз съм сигурен ,че дори на майсторите им е трудно да направят повече от 3 хубави снимки седмично.
Така освен това ще се научиш да бъдеш по-самокритичен и да показваш само най-доброто.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   29-04-04 13:45

Лелеее, влиза един младок с буйна кръв , и без да е следил темите, да е чел, да е проверил, че има вече квоти и др....гър-гър с картечницата и сичко долу. Пък на Бони му се налага, да влиза в обяснения - колко отегчително.
Ми така са го направили, бе hose ...тъпо нетъпо това е, хората си плащат от джоба....значи трябва да са го мислили...иначе си прав, тъпо е...но може пък тая система да са намерили за удачна, да възпира сайта от пълнеж с боклуци - аз не бих дал категоричен отговор. Пак ние си избираме хубавите снимки, и ако снимката ми не е събрала гласове - пет пари не давам, и я свалям от албума и пускам на демоса друга. Мога по 3 на ден да пускам, пък ако някоя се хареса, си влиза в рейтинга там и си почва свои живот, без да е от значение, дали съм я свалил или качил в албума. Тъпо е, ама се ядва, може пък само това да е начина...пък може и по-тъпо да е.

Автор: junior   
Дата:   29-04-04 14:20

Верно бе.... всеки ли ще идва да пита едни и същи глупости?!?

Автор: asahi   
Дата:   30-04-04 17:29

Хосе, не забравяй, че си на гости.

Автор: pepi   
Дата:   30-04-04 17:36

Are stiga be asahi,ti ako si na gosti drugite zashto da ne se chuvstvame kato u doma si?

Автор: asahi   
Дата:   30-04-04 17:55

А може би това не е неговия дом? Поне още не го е харесал. И как да му хареса, след като няма възможност да си разтовари всичките шедьоври наведнъж? Или да използва предоставеното му място като директория от харддиска си? Навсякъде има правила: не внасяй оръжие, не влизй пиян, не ходи с къси панталони или гол гръб, не говори шумно, дупчи си билета, не пикай в цветето, не стреляй по пианиста, карай вдясно, не гази тревата и други от сорта. Имаш избор дали да ги спазваш или да не ходиш там.
Не съм на гости. Чувствам се уютно. Ако нещо не ми харесва правя аргументирани предложения. Рядко употребявам думата тъп в писмена форма. Ти как се чувстваш тук, Пепи?

Автор: pinko   
Дата:   30-04-04 18:03

Съгласен съм с теб, Асахи, много е невъзпитано подрастващото поколение...

Автор: borovinka   
Дата:   30-04-04 18:18

Ахам....[smilie9]

Автор: pepi   
Дата:   30-04-04 18:33

Eto tova e otgovor,dobur stil,ocenjavam,blagodarja!

първа  назад  1     всички  напред  последна