Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ricoh Caplio R1
Автор: yavornik   
Дата:   02-06-05 11:30

Някой може ли дам и каже струва ли си парите и добри снимки ли прави,сравнен с апаратите в ценовия си клас разбира се:)

Отговори на това съобщение
 Re: Ricoh Caplio R1
Автор: krassimire   
Дата:   02-06-05 12:13

Аз имам такъв, и съм много доволен, поне от трите седмици откакто го имам. Мушичко-осичката и мравката в профила ми са правени с него.

Дата:   02-06-05 15:28

А колко му е оптичния зуум,защото прочетох нещо в едни характериситки за апарата,което не ми се вярва:)

Автор: grami   
Дата:   02-06-05 16:05

Oпт. зоом е X4.8

Дата:   02-06-05 16:10

Да, толкова е. Не съм го измервал обаче, но едва ли ще лъжат. Най- ме кефи че почва от 28mm, има хибриден автофокус (видео + инфрачервен), много е бърз във фокусирането и снимането (освен при макро, тогава не фокусира така светкавично).

Дата:   02-06-05 23:13

А тожа Ricoh въобще що за марка е,стават ли тея апарати или са като практиките???

Дата:   02-06-05 23:19

И двете са стари и известни фотографски марки, но марката Practika е била продадена на друг производител, не помня кой. Докато Ricoh са си оригиналния производител.

Публикацията е редактирана (02-06-05 23:26)

първа  назад  1     всички  напред  последна