Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за покупка...
Автор: Skic   
Дата:   28-04-04 09:01

Помолиха ме за съвет, относно закупуването на дигитален фотоапарат. Реших да се обърна към всички в този форум, за да дам възможно най-добрия вариант.
Хората са се спряли на следните модели:

Canon A75
Olimpus C-720
Olimpus C-4000
Nikon Coolpix 4300

Моля ви, ако някой е снимал или има представа за някой от моделите да сподели мнението си! Евентуалната покупка ще стане от САЩ и мисля, че е важно да се отбележи - с някой от тези апарати ще снима дете на 15 години, което прави първи стъпки във фотографията, но има огромно желание и за жалост ограничени финансови средства.

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за покупка...
Автор: inmitev   
Дата:   28-04-04 10:10

А75 е почти аналогичен на А70, с който съм снимал лично. Перфектен е за целта - снима се много лесно на автомат, има и много ръчни настройки, които с напредването на снимащия ще се използват активно. Качеството на снимките е много добро за този клас апарати.
Другите модели за съжаление не ги познавам.

Re: Съвет за покупка...
Автор: Skic   
Дата:   28-04-04 11:00

Благодаря, inmitev! И моето предпочитание е за Canon-a :) Ще се радвам и на други мнения и за останалите модели :)

първа  назад  1     всички  напред  последна