Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Питане относно Canon 20D и обектив
Автор: dau   
Дата:   31-05-05 00:50

Здравейте, реших да си взема 20D и се чудя от кой сайт да си го поръчам. За сега съм се спрял на 3. b&h 17photo.com и 42photo.com, като засега клоня към 17photo.com и преди съм поръчвал от тях по отношение на качество и цени са невероятни и магазина има супер висок рейтинг. Разрових се малко из Froogle и видях из някои магазини с цени по-ниски с поне 200$, но като погледнах малко за рейтинги се оказа че са измамници и или не пращат нещо или искат да си купиш доста аксесори на много висока цена. Та искам да питам някой поръчвал ли е от някой магазин различен от тези трите и да е доволен да няма никакви забележки и да не са го лъгали. Всякакви мнения са добре дошли, но моля нека само който е поръчвал и има опит с това.

Искам също и за обективче да питам, решил съм на 1-во време да си взема китовия или нещо от същия клас. Ако на някой му се струва странно 20D с китовия ами така е няма да си взема 350D това е решено да чудесен апарат е ама аз искам да ходя по балкана и да го нося със себе си и за това няма да си взема пластмасова играчка, която ми се губи в ръцете, а и мисля това тяло да го ползвам поне 3 години. Та и не съм професионалист не изкарвам пари от това мисля че китовия ще ми свърши работа като за начало имам много да уча след това ще му мислим вече. Та дали има нещо по-добро от китовия в ниския ценови сегмент мислех си за Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 USM, който го има употребяван в b&h за около 90$ или Sigma AF 18-125mm f/3.5-5.6 DC или EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM и м/у последните 2 кой е по-добър Сигмата е с 30$ по-скъка и заслужава ли си като качество около 150$ нагоре от китовия?

Благодаря предварително, ако се сетя още нещо ще питам!

Отговори на това съобщение
 Re: Питане относно Canon 20D и обектив
Автор: Stoevmobile   
Дата:   31-05-05 00:56

като ще вземаш китови или ефтинки обективчета, мисли после и как ще се разделиш с тях, тоест кой би купил такъв и за колко...
17-40 си е добро начало...
макар и по-скъпичко, иначе онези може да си останат и вечно твои или да ги подаряваш после...
Лично мнение де[smilie3]

Дата:   31-05-05 01:04

..а, и да добавя - понеже не искаш "пластмасова играчка", обектифчето е доста стабилно и няма да ти се губи, усеща се в ръцете[smilie3]

Автор: pinko   
Дата:   31-05-05 01:04

Аз мога да препоръчам само магазини, от които съм пазарувал и не е имало проблеми, а това са РитцКамера и В&Н[smile]

Като те слушам какви са ти изискванията

Та и не съм професионалист не изкарвам пари от това мисля че китовия ще ми свърши работа като за начало имам много да уча след това ще му мислим вече. Та дали има нещо по-добро от китовия в ниския ценови сегмент

за теб най-подходяща е Сигмата 18-125, хич не е лоша, мен си ме изкефи, като я изпробвах за ден-два.

EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM е чудесен обектив, но му липсва широкия край, ако вземеш него ще трябва да вземеш и китовия, който напук на широко разпространеното мнение при грамотно снимане си е бомба[ezik] (не само за парите си, той реално си е подарък, една малко по-голяма предна капачка за тяло, с която обаче може да се снима нелошо)[ezik] [ezik] [ezik]

Публикацията е редактирана (31-05-05 01:07)

Автор: speedking   
Дата:   31-05-05 01:06

Пробвай с www.adorama.com аз от там ви купих 300Д. Добри са.

Автор: holden   
Дата:   31-05-05 01:08

Моят 20Д пристигна преди седмица от РитзКамера. Фотографски неща само от Амазон, В&Н или Ритз! Където и да е другаде рискуваш да те минат.

Автор: holden   
Дата:   31-05-05 01:08

Адорама също бива [smilie24] .

Да не забравиш да си вземеш $100 от ребатето.

Дата:   31-05-05 01:09

Ами китовия употребяван за 90$ не мисля че толкова ще ме боли ако си остане мой завинаги. Тука наистина малко все едно е USM ролка тоалетна хартия се изказват мнения. Аз си мисля че на първо време ще ми върши добра работа. 17-40 е добър обектив ама парите са съвсем други даже сега виждам такъв само от L серията който е 660$, съвсем друго нещо отива.

Автор: digitalstore   
Дата:   31-05-05 01:13

Ot men moje6 da go kupi6.V koi grad si v USA?

не гледай само апарата, мисли за обективчетата.
след година ще има 30Д, ама обективчетата няма да sa кой-знай колко по-нови
Къде се запиля Thor?

Публикацията е редактирана (31-05-05 01:14)

pinko мерси за мнението за сигмата! Не знам защо си мисля че тука в БГ 17photo.com хич не е известен докато в САЩ е доста популярен и на някъв сайт за рейтинги имаше рейтинг 10.00 от над 1000 гласували докато на b&h беше към 8.70 за ребейта ще видим какво ще стане че все пак хора ще го носят не можем да ги ангажираме после ще му мислим за това! Сега ще видя цените на Адорама и Риц камера как са.

Дата:   31-05-05 01:18

digitalstore не съм в САЩ в сф съм, когато ми го донесеш тука тялото за 1300$ можем да говорим при условие че ще го взема за около 1200$ айде 1250 го сложи със пътните разходи и след рибейта а вашата цена е $1700 не мисля че има какво повече да говорим. Има някои неща много изгодни ама специално 20D не мисля че е от тях.

Дата:   31-05-05 01:25

Nesam update-val saita ina4e ima nova cena,no spor niama po-evtino e da ti go donesat i rebate-a ako ti vzemat.Az bih kazal $1240-$1250 sled rebate,za da nesme 4ak takiva maximalisti[shtrak]

Автор: Mimic   
Дата:   31-05-05 01:30

Аве digitalstore, ти да имаш 350Д кит в наличност и за колко пари го продаваш

Дата:   31-05-05 01:33

Ами нали и аз това казах 1250$ :] И няма да има 30D, след година защото 30D е един от първите цифрови модели на канон от преди няколко години може 25 или бог знае какво, но аз мисля че 20D е страхотен апарат и ще си ми върши идеална работа а иначе thor ще препоръчва М42 обективи днес бях при Деков да гледам за преходници :]

Автор: 6tuka   
Дата:   31-05-05 01:34

[smilie7] аз си купувам само от b&h,нямам оплаквания за сега,но обективите са много важни

Дата:   31-05-05 01:35

Izpusna go za malko.Drasni edin e-mail da ti kaja pove4e.

Дата:   31-05-05 01:35

350D кит го има в технополис за 1999лв също и по някои фотота като това на витошка до М-Тел го има за същата цена. Говорим за крайна цена.

Автор: Mimic   
Дата:   31-05-05 01:38

Аз ще си го поръчвам от етроникс, защото там е с 200 лева по-ниска цената. Просто като ви чух, че говорите за такива ниски цени и реших, че може да имаш такъв в наличност пак толкова евтин, че не ми се чакаха още 2 седмици при етроникс

Автор: n1x0n   
Дата:   31-05-05 10:29

Вземи си китовия и EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM, като китовия го ползвай само в най-широкия му край. Тази комбинация ще е малко по-скъпа, но много по-добра от Сигмата.

Дата:   31-05-05 10:43

Ех няма да имам възможност сега и за двата може би тогава само с китовия и след няколко месеца да си взема друг. Примерно някъде към септември не ми изглежда толкова зле.

Дата:   31-05-05 16:27

Аз да питам за още малко обективчета.
От тези тука кое е най-добри избор и не да е най-добрия заслужават ли си изобщо или някой от тях не става

Canon EF 24-85 F3.5-4.5 USM
Canon EF 28-200mm F3.5-5.6 USM и
Canon EF 28-135mm F3.5-5.6 IS USM.

Цената им е по-дебеличка от китовия доста ама ако има разлика в качеството осезаема си залужава човек да се напъне 200$.

Някой ако ги е ползвал да си каже впечатленията

Автор: ecobo   
Дата:   31-05-05 18:10

От тези трите само 28-135 горе-долу става, даже бих казал че е малко над средното ниво за канонски обектив. Другите два не струват.

Автор: Second   
Дата:   31-05-05 18:22

Az si kupih 20D ot B&H Photo Video, kakto i edin kup drugi neshta (za men i za drugi hora), hodil sym i lichno, za men tova e Magazinyt za photo tehnika! V nikakyv sluchai ne ti preporychvam da se podlygvash po po-niskite ceni na niakoi saitove, nito Amazon.com (az se oparih), daje i ebay.
Za obektivite, specovete shte kajat, naprimer Thor ;o))

Автор: elrisha   
Дата:   31-05-05 19:04

Боже,и аз искам 20Д,ама...няма![smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна