Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Още един досаден въпрос на начинаещ
Автор: Transfiction   
Дата:   27-04-04 00:21

Защо не мога да кача снимка в албума?
През последната седмица съм качила две. Сега дори махнах една от по-предишните, а новата не успявам да кача.

Извинявайте, че досаждам, но... не би ли било добра идея при отказ причината да се изписва на екрана? Ако можех да прочета причината, нямаше да питам тук...
Благодаря.

Публикацията е редактирана (27-04-04 00:23)

Отговори на това съобщение
 Re: Още един досаден въпрос на начинаещ
Дата:   09-05-04 22:39

Моля ви, отговорете ми (няма да ви отнеме много време) - защо не мога да качвам нови снимки в албума? Знам, че има лимит на седмица, но пак махнах една стара, а не мога да кача нова на нейно място, нито пък мога същата да я кача обратно! [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: nsirakov   
Дата:   09-05-04 22:50

snimkata da e s razmer po-malka to 701 piksela :) i da ne e po-goliama ot 100kb :)[smilie24]

Дата:   09-05-04 23:11

Спазила съм тези изисквания и пак не ще. [smilie10] В профила се качват без проблем, само в албума не става.

Публикацията е редактирана (09-05-04 23:11)

Автор: msld   
Дата:   09-05-04 23:20

probvay sas strelkite nagore...

Дата:   09-05-04 23:38

Пробвам със стрелките, обаче си седят нагоре след кликване и снимката не излиза в албума. Най-странно ми е защо не мога да кача обратно същата стара снимка, която беше в албума а я свалих от там преди малко (за да кача друга уж). [smilie8]

Автор: nsirakov   
Дата:   09-05-04 23:40

hmmm az takav problem do sega sqm niamal... dano niakoi se seti

Автор: GOSPODIN   
Дата:   10-05-04 02:38

Просто системата брои седмицата , като пълни 7 дни, а не от понеделник до неделя, или казано по друг начин , ако си качила снимки в сряда ще можеш да качиш следващите в следващия четвъртък. Свалена снимка явно не освобождава място за друга(като време).Успех[smilie3]

Автор: junior   
Дата:   10-05-04 09:00

За да освобождава място за нова снимка, свалената трябва де е била качена през последните 168 часа (1 седница).

Ако свалиш една снимка и се опиташ да я качиш отново, ря няма да излезне най-отпред в галерията, а ще се върне точно на мястото, където е била.

Дата:   12-05-04 00:12

Благодаря.

първа  назад  1     всички  напред  последна