Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля кажете мнение за Тошиба PDR-3320
Автор: nsirakov   
Дата:   25-04-04 11:06

има ли някой впечатление за този апарат като за първа сапунерка? :)[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Моля кажете мнение за Тошиба PDR-3320
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   26-04-04 14:49

ако търсиш мнение от някои , като за първа сапунерка сигурно ще е ок, ама ми е минавал през ръцете - тъп е. Като почнем, че стои в ръката точно като Скина, на малкото му екранче не си мисли да снимаш в движение - опресняването е доста доста зле. Работи с едни отживели плоски СмартМедиа кард - 8 мб. /може и да се продават някъде до 125 мб./, че често блокира - и спасението е било форматкарт /заедно със снимките разбира се/.
При вътрешни снимки дава доста странни цветове - акцентира на жълтозеленкото, без да ограничава розовочервенкото:) - ходи я балансирай после с шопа, ако можеш.
Без светкавица кожата розовее, със светкавица бледнее. AF не е много пъргав за вътре. За JPG 500-600 к. които прави, резкостта е приемлива, но това е нормално за обективче с неширок зоом.
От апаратче за 200-300 лв. толко, мисля, че е добре. Като за екскурзиика.

Автор: carl_cox   
Дата:   26-04-04 17:54

http://www.dcresource.com/reviews/toshiba/pdr_3320-review/index.shtml

vij tuk ...

Дата:   26-04-04 19:18

МОбби дик не е за мен, на баджанака му го предлагат за 150 лева ама не е доволен - това което каза от опит се потвърди тотално - бъгна се картата и даде ERROR и естествено всичко отиде... за цветовете - той снима само външни, но толкова шумни снимки не бях виждал...

Благодаря ти много за инфото - задължен съм ти

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   27-04-04 11:01

nsirakov , за нищо:)
но 150 лв. какво му плаща - без пари е, ако трябва нещо да онагледи, оцифри..въпреки мъката...все пак е към 3.2 Мп., ако не се лъжа.

Дата:   27-04-04 20:18

да :) той затова го и взима :) ... ако смалиш снимката до 700 пиксела става горе-доло...[beer] утре мога да пусна малко тест снимки с него првени ако някои прояви желание ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна