Автор: titon
Дата: 27-05-05 15:11
enigmabg,
взех си компютъра от сервиза, пак ги разпитах, не можаха да ми кажат нищо конкретно. Предполагат, да подчертая предполагат, че това е проблемът, защото били го натискали еди къде си, тръгнал при тях, не са го отваряли дори.
Ок, сложен проблем, не им се занимава да го оправят, по-лесно е да поръчат нова част и аз да си я платя, но не съм толкова богата, че лесно да се разделя с компютър, който ми излиза до момента 4 бона. И ако си купя нов компютър, определено няма да е от тях.
Преглед от друг сервиз - знам единствено четирите оторизирани сервиза на HP, минах през два, на едното място повече от седмица не го погледнаха, на другото не го отвориха да го прегледат. Три седмици вече чакам да се диагностицира проблема. Явно няма да стане с оторизираните сервизи, а други не знам. Все някой трябва да ме насочи. И познай... туй най-бързо се отзоваха досега.
А дали темата е за тук или не - снимки във форума не може да има без компютър, нали :)) и много от членовете на форума имат богат опит в тази сфера.
|
|