Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Събитието на деня
Автор: boyko   
Дата:   25-04-04 18:40

Преди малко бе открита изложбата на сладурите от Детски фотоклуб при Народно читалище "Възраждане" община "Подуене".
Ако някой ми каже как да кача тук две снимки от откриването, може и да ги публикувам. Сигурно ви е омръзнало да обяснявате все едно и също нещо, но така ще е докато има нови участници в сайта които не са много светнати в Уеб пространството. Мерси!

Отговори на това съобщение
 Re: Събитието на деня
Автор: djidji   
Дата:   25-04-04 19:17

ми ако си регистриран щракни върху upload. като качиш снимките можеш да постнеш нова тема, в която да ги включиш - в дясно от полето пише вмъкване на картинка

Дата:   25-04-04 20:06

Благодаря за съвета, но не можах да се оправя по твоите указания. Функцията "вмъкване на картинка" не ми се активира. Сигурно има проблеми с експлоръра или нещо друго, което не разбирам, защото също така не ми се показват падащите менюта, които виждам на друг компютър. Е все пак качих две снимки от детската изложба в моя профил, макар че не мисля там да им е мястото. Исках само да ги публикувам като информация, а не за представянето ми като фотограф. Виждате, че те не са нещо което си заслужава да се види непременно. За разлика от децата, които участваха в изложбата и които са страхотни сладури. Мисля, че не е лошо Boni или някой друг да ни направи нарочна среща с тях.

Публикацията е редактирана (25-04-04 20:58)

Автор: djidji   
Дата:   25-04-04 21:51

може би аз те разбрах криво, мислех че говориш за твои снимки от откриването, а не на снимки правени от децата. Членовете на този форум са чувствителни на тема "чужда снимка в моя профил" и вероятно е по-добре да ги махнеш и да ги сложиш на друг сървър, като просто изпишеш линка към тях

Дата:   25-04-04 22:11

Това са две мои снимки от откриването. Не са чужди. Просто исках да ги публикувам заедно с текста във форума, както виждам, че се прави от други които пишат тук. Проблемът е, че не знам как става това. При мен функцията "вмъкване на картинка" не работи.

Автор: junior   
Дата:   26-04-04 00:32

Абеаз ужким ходих с малко закъснение на откриването, ама суматоха нямаше само няколко клиенти си тръгваха от кафето... Аз ли не съм го открил, събитието ли е протекло много бързо - не разбрах??????

първа  назад  1     всички  напред  последна